Waterskiën - Activiteiten in Zuid-Afrika
Activiteiten waterskiën Zuid-AfrikaActiviteiten waterskiën Zuid-Afrika

Waterskiën in Zuid-Afrika
Waterskiën in Zuid-Afrika - Er gaat niets boven de spanning van het water skiën in Zuid-Afrika. Dit land is de thuisbasis van de meest schitterende stranden, fantastische zeeën en grote dammen. Wat een betere manier om ervan te genieten dan te zetten op een paar waterski's of een wakeboard en brengen de dag in het water met vrienden.

Er zijn fantastische en prachtige stranden langs de Zuid-Afrikaanse kust en omvatten steden of steden zoals Kaapstad, Durban, East London, Port Elizabeth, Wilderness, Mosselbaai, Jeffreys Bay en Sedgefield. WaterskiZone is gevestigd in Kaapstad en biedt professionele instructie om alle niveaus van de skiërs, variërend van beginners tot gevorderden. Ze bieden ook prive-lessen, coaching, dagtochten en 's nachts uitjes op fantastische waterskiën hot spots, zoals Knysna, Quaggaskloof, Swartland (Moorreesburg) en Rietvlei. Met de Tafelberg op de achtergrond, zou het moeilijk zijn om een meer opvallende instelling in de wereld te vinden.

Rietvlei, 25 kilometer van Kaapstad, is gelegen in een vogelreservaat en prachtig flamingo's en pelikanen. WaterskiZone wordt gerund door ervaren toernooi water-skiërs die bieden waterskiën, op blote voeten skiën, wakeboarden, buis ritten, parasailing en knie boarding. Maak je klaar voor een spannende vakantie vol plezier en avontuur.
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen of toevoegen aan favorieten
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen of te bookmarken.
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |