Buurlanden van Zuid-Afrika - Informatie, video's en luxe accommodatie
buurlanden zuid-afrikabuurlanden zuid-afrika

Buurlanden - Namibië, Botswana, Mozambique, Zambia, Zimbabwe, Mauritius en de Seychellen
Veel reizigers willen als men dan toch al helemaal in Zuid-Afrika is het verblijf in de Rainbow Nation uitbreiden met een bezoek aan een of meer van de buurlanden. Natuurwonderen als de zandduinen in Namibië, de Victoria Waterfalls in Zambia & Zimbabwe, de Okanvanga Delta in Botswana zijn meer dan de moeite van een detour waard ! Dat geldt ook voor duiken en stranden in Mozambique, de prachtige natuur en stranden van de Seychellen of golfen en stranden op het eiland Mauritius. Hieronder treft u meer informatie en video's over de buurlanden van Zuid-Afrika. Op de landenpagina's kunt u ook doorklikken naar de luxe accommodatie die Mister Goodlife, Jos van Krimpen, voor u selecteerde. 
buurlanden zuid-afrika BotswanaBotswana ligt tussen Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Het land is vijftien keer zo groot als Nederland en heeft 1,6 miljoen inwoners. Veel ruimte voor wilde dieren dus. Een groot deel van Botswana is bedekt door Kalahari zand. In het noord-oosten van het land is het anders. Daar is voldoende water aanwezig voor begroeiing, hier is ook Okavango Delta te vinden.
safari modules zuid-afrika MauritiusGeen eiland ter wereld heeft zoveel tophotels als deze voormalige franse kolonie. Een groot voordeel is dat u geen last van een jetlag heeft in Mauritius, dit vanwege een tijdsverschil van maar twee uur. Mauritius is klein en compact en heeft een smalle kuststrook met prachtige stranden. Daarachter oprijzend laaggebergte.
                                    
buurlanden zuid-afrika MozambiqueMozambique, waar Portugees en Engels gesproken wordt, grenst aan de noord-oost kant van Zuid-Afrika. Dwars door het land stroomt de Zambezi rivier vanuit Zambia naar de oceaan. De kust is 2655 km lang en vormt met de vele eilandjes een waar walhalla voor duikers, strandliefhebbers, snorkelaars, zeilers, watersporters, en zonaanbidders.
                                    
buurlanden zuid-afrika NamibiëHet meest droge en onherbergzame land ten zuiden van de Sahara maar ook een van de mooiste landen in Afrika met safariparken, woestijnen, zandduinen en kusten bezaaid met scheepswrakken. Beleef The Goodlife in prachtige lodges in de overweldigende natuur tijdens een zowel actieve als rustgevende trip noord-west van Zuid-Afrika.
                                    
buurlanden SeychellenDe Seychellen is een eilanden-gebied in Afrika dat bestaat uit circa 115 eilanden in de West-Indische oceaan, met een totale oppervlakte van 455 vierkante kilometer. De Seychellen hebben een tropisch klimaat. Bij de eilanden kan men uitstekend snorkelen en duiken naar tropische vissoorten en koraalriffen.

                                    
buurlanden zuid-afrika ZambiaBekend om Wildlife, landschappen en de vrolijke mensen, Zambia krijgt het altijd voor elkaar om de "thrill seeker, de natuurliefhebber of de zakenreiziger te trakteren op een fantastisch verblijf. Het toerisme is in Zambia met name geconcentreerd in het Zuiden, rond de stad Livingstone aan de oever van de Zambezi rivier vlak bij de Victoria Falls.
buurlanden zuid-afrika ZimbabweZimbabwe grenst niet aan de zee. Buurlanden zijn Zambia, Zuid-Afrika, Botswana, Mozambique en een raakpunt (vierlandenpunt) met Namibië (Caprivi-strook). De Limpopo rivier vormt de natuurlijke grens met Zuid-Afrika.Naast de Victoria Falls zijn er nog vele andere prachtige natuurgebieden als het Hwange National Park, Matobo National Park en nog veel meer
                                    
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen of toevoegen aan favorieten
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen of te bookmarken.
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |