Mozambique - Informatie, video, modules & luxe accommodatie
mozambique buurland zuid-afrikamozambique buurland zuid-afrika
Informatie over MozambiqueNa politieke strijd te hebben gevoerd om vrij te komen van voormalig koloniehouder Portugal, een jarenlange burgeroorlog en in het jaar 2000 overstromingen die grote delen van het land onderwater lieten lopen, is Mozambique de laatste jaren in rustiger vaarwater gekomen. Met een kustlijn van meer dan 2400 kilometer en bounty eilanden die voor de kust liggen, zoals Benguerra Island, de Bazaruto eilanden en de eilanden rondom Pemba in het Noorden, ontwikkelt het toerisme zich aan de kust. Daardoor is geheel Mozambique met uitzondering van de Bazaruto Archipel nog extreem "buiten het gebaande pad" en zeer ongerept.

Het onderwaterleven is mischhien wel het meest uitbundige ter wereld: walvishaaien, reuzenmanta's, walvissen, dolfijnen, een enorme variëteit aan rifvissen en koraal. Mozambique staat in de top-10 van beste duikbestemmingen ter wereld. De wildparken zijn in de burgeroorlog grotendeels leeggeroofd. Slechts in het Niassa Reservaat in het Noorden vind je naast ongerepte natuur, veel wild. 

Mozambique is een prima plek voor eco-toerisme en adventure trails. "This is africa, baby" antwoorde iemand toen er werd gevraagd of de weg aangeven werd met borden. En dat klopt: het leven is in Mozambique chaotisch en gaat langzaam, u zult zich echter niet onveilig voelen.
 
Luxe hotels, resorts en lodges in Mozambique
mozambique informatie video's luxe accommodatie Vamizi Island Lodge Mister Goodlife zegt:Vamizi Island Lodge heeft dertien romantische houten villa's, die losjes geregen zijn langs een van de mooiste stranden ter wereld. Exclusiviteit is een van de grootste troeven van Vamizi Island, het is de enige lodge op het eiland, en heeft dus de ruimte.
Prijs vanaf € 449 pp.pn
                                   
mozambique informatie video's luxe accommodatie Azura Quilalea Island Lodge Mister Goodlife zegt:Er zijn slechts negen villa's aan de kust van dit privé onbewoonde eiland, de lodge kan ten hoogste achttien gasten in absolute privacy slaapplaats bieden. Comfort en de ervaringen worden verwezenlijkt in deze prachtige lodge.
Prijs vanaf € 389 pp.pn

                                   
mozambique buurland zuid-afrika Marlin Lodge Mister Goodlife zegt: Gelegen op het Benguerra Island voor de kust van Vilanculos. Mooie lodge met veel activiteiten, veel facciliteiten, goede service, prachtige stranden en een azuur blauwe Indische oceaan voor de deur.
Prijs vanaf € 289 pp.pn
                                   
mozambique informatie modules luxe accommodatie video's White Pearl Ponta Mamoli ResortMister Goodlife zegt: White Pearl Ponta Mamoli, biedt de ultieme luxe op blote voeten in Afrika. Ervaar elegante eenvoud in dit exclusieve resort gelegen in de duinen van de ongerepte zuidelijke kusten van Mozambique. Gelegen langs een schitterende kustlijn.
Prijs vanaf € 219 pp.pn
                                   
Villa's in Mozambique
luxe accommodatie mozambique villa hotel Villa Santorini Mister Goodlife zegt: Er is geen betere manier om The Goof Life in Mozambique te ervaren dan in deze prachtige villa aan de kust. De villa ligt een paar kilometer ten noorden van Vilanculous op zijn eigen stuk strand. Villa Santorini biedt slaapplaats aan 10 personen in 5 slaapkamers.
Prijs vanaf € 250 pp.pn
                                    
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen of toevoegen aan favorieten
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen of te bookmarken.
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |