Seychellen - Informatie, video's, luxe reizen & accommodatie
seychellen informatie video's luxe accommodatieseychellen informatie video's luxe accommodatie

Informatie over de SeychellenDe Seychellen (officiële naam is Republiek der Seychellen) is een land en eilanden-gebied in Afrika dat bestaat uit circa 115 eilanden, in de West-Indische oceaan, en heeft een totale oppervlakte van 455 vierkante kilometer. Een aantal bekende eilanden zijn: Cousin, Praslin en Aride. De hoofdstad van de Seychellen is Victoria en is gelegen op het hoofdeiland Mahé. Op Mahé woont circa 90% van de bevolking, de totale bevolking bestaat uit 84.000 inwoners. Engels, Frans en Creools zijn de officiële talen van de Seychellen.De eilanden aan de buitenzijde van de archipel bestaan uit koraal. De koraaleilanden steken niet meer dan drie meter boven de zeespiegel uit en zijn begroeid met bomen en kokospalmen. De eilanden aan de binnenzijde van de archipel bestaan voornamelijk uit graniet. Deze bergachtige eilanden zijn begroeid met ondoordringbaar oerwoud. Er zijn ook enkele vulkanische eilanden. De meeste eilanden bieden witte zandstranden en helderblauw water, wat vooral welvarende toeristen en pasgetrouwde stellen aantrekt. Bij de eilanden kan men uitstekend duiken of snorkelen naar tropische vissoorten en koraalriffen. Meer landinwaarts vind je tropische regenwouden, granieten rotsen en Nationale parken. Op de Seychellen komen veel planten voor die nergens anders voor komen. De bevolking van de eilanden leeft veelal van landbouw, toerisme en visvangst. Het toerisme, dat de belangrijkste bron van inkomsten is voor het land, wordt echter wel strikt beheerd door de regering. Er is geen sprake van massatoerisme en men wil dit graag zo houden; men richt zich dan ook voornamelijk op de welvarende toerist. Veelal zijn er kleinschalige accommodaties, waarbij sommige resorts de enige zijn op een eilandje, dit heeft het voordeel van veel rust en privacy. De diverse nationale parken zijn erop gericht om de natuur te bewaren en te beschermen.


De Seychellen hebben een tropisch klimaat, met een warm en vochtig seizoen van december tot en met maart en een droger en koeler seizoen van mei tot en met september. De gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 24-32°C. Van maart tot en met mei en in oktober en november waait er een lichte bries en is de zee rustig.

       
Mister Goodlife's luxe reizen in de Seychellen
seychellen Luxe reizen in de Seychellen
Mister Goodlife heeft drie individuele reizen voor u samengesteld. De Silver, Gold en Platinum reizen bieden u de ultieme Good Life beleving in de Seychellen. In deze 13-daagse reizen, doet u drie verschillende eilanden aan, elk met hun eigen unieke karakter, stijl en aantrekkingskracht. De Seychellen ontdekken op een exclusieve manier?
                                    
Luxe villa's in de Seychellen
seychellen luxe accommodatie Luxe Villa's in de SeychellenHier treft u luxe vakantiehuizen in de Seychellen welke voor u zorgvuldig geselecteerd zijn op exclusiviteit, kwaliteit, veiligheid, ligging en luxe. Alle accomodatie word door Jos van Krimpen (Mister Goodlife) persoonlijk bezocht en geselecteerd en heeft u als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Exclusive Culitravel met de betreffende accommodatie onderhoudt.
                                    
Luxe hotels, resorts en lodges in de Seychellen
hotel resort luxe accommodatie seychellen North Island Private Mister Goodlife zegt: Een echte aanrader voor wie wil genieten van ultieme privacy. Lichtgevende witte stranden en 11 prachtige villa's met afwerkingen van het hoogste niveau en een tropisch interieur van kokospalmen en Takamaka bomen. Brad & Angelina en Kate & William gingen u voor.
Prijs vanaf € 1799 pp.pn
                                   
luxe accommodatie seychellen Fregate Private Island Mister Goodlife zegt: De ultimate Good Life op dit privé eiland met een strand dat regelmatig wordt uitgeroepen tot beste van de wereld. Fregate Private Island is prachtig gelegen voor een breed scala aan activiteiten. Er zijn zestien privé villa's, elk met eigen zwembad voor  ultieme comfort en privacy
Prijs vanaf € 1399 pp.pn
                                   
hotel resort luxe accommodatie seychellen Maia Luxury Resort & Spa Mister Goodlife zegt: Beste luxury resort op het grootste eiland van de Seychellen (Mahé). Luxe villa's met private butler en eigen zwembad met ongevenaarde uitzichten vanaf ruim terras. Zinnige luxe in een holistische setting met award winning spa waar Balinese handen masseren.
Prijs vanaf € 699 pp.pn
                                   
seychellen luxe accommodatie Denis Private Island Mister Goodlife zegt: Denis Private Island is een betoverend koraal eiland van de Seychellen, een zeldzaam juweel in een saffieren zee. De perfecte tropische cocon van luxe, waar u van het authentieke eilandleven kunt genieten. Laat u verleiden door de elegantie van een van de privé stranden
Prijs vanaf € 499 pp.pn
                                   
luxe accommodatie seychellen resort hotel Sainte Anne Private Island Mister Goodlife zegt: Het Sainte Anne Resort & Spa is één met de natuur en het eiland. U kunt uw dagen hier goed besteden aan het ontdekken van de natuulrijke lekkernijen van het eiland. Op de ongerepte stranden zullen de enige voetstappen in het zand die van u zijn.
Prijs vanaf € 499 pp.pn

                                   
hotel resort luxe accommodatie seychellen Four Seasons Villa Resort Mister Goodlife zegt: Ervaar privacy in één van de 67 luxe villa's temidden van het groen en bij het strand. Het prachtige uitzicht, uitstekende service, het unieke gevoel van de Seychellen en de Four Seasons touch maken dit resort uniek (ook voor families !)
Prijs vanaf € 449 pp.pn
                                   
seychellen luxe accommodatie Desroches Private Island Mister Goodlife zegt: Privacy, exclusiviteit en isolatie zijn de grootste verkooppunten van dit prachtige eiland gelegen in de Seychellen. Desroches is een exotisch eiland met een jungle die u op de fiets kunt verkennen. Dit eiland met unieke flora en fauna verwent u in uw eigen tempo.
Prijs vanaf € 409 pp.pn
                                   
hotel resort villa luxe accommodatie seychellen Hilton Northolme Resort & Spa Mister Goodlife zegt: Dit afgelegen villa resort is gelegen op een groene heuvel en ligt verscholen tussen de afgelegen strandbaaien van Beau Vallon Bay. Dit intieme resort won elk jaar de erkenning van de World Travel Awards sinds 2007. Kleinschalige en privé villa's.
Prijs vanaf € 399 pp.pn
                                   
hotel resort luxe accommodatie seychellen Raffles Resort Hotel & Spa Mister Goodlife zegt:  De net nieuw gebouwde 86 villa's zijn ontworpen in een eigentijdse stijl, elk met een eigen zwembad, balkon, outdoor paviljoen en butlerservice. De Raffles Spa is één van de mooiste van de Seychellen! Tegen de berg gesitueerd waardoor prachtige vista's op de oceaan
Prijs vanaf € 349 pp.pn
                                   
seychellen luxe accommodatie informatie video Banyan Tree Resort Mister Goodlife zegt: Op Mahé, het grootste eiland van de Seychellen beleeft u hier een intieme retraite-ervaring met een Banyan Tree "signature-mix" van romantiek en exotische sensualiteit. Dit is de ideale spot voor verjonging van lichaam, geest en ziel.
Prijs vanaf € 349 pp.pn

                                   
hotel resort luxe accommodatie seychellen Le Meridien Fisherman's Cove Mister Goodlife zegt:  Gelegen op het Westelijke uiteinde van de Beau Vallon Bay, ligt Le Meridien Fisherman's Cove te midden van een tropische tuin met weelderige exotische vegetatie. Het Beau Vallon strand en boulevard zijn ook zeer geschikt voor de meer actieve reiziger.
Prijs vanaf € 289 pp.pn
                                   
luxe accommodatie in de seychellen Le Domaine de l'Orangeraie Mister Goodlife zegt:  Het eiland La Digue is een wereld apart: op het kleinste van de 3 bewoonde eilanden wordt alleen gefietst en gewandeld. In deze oase van rust en sereniteit ligt Le Domaine de l'Orangeraie, een modern en kwalitatief goed resort.
Prijs vanaf € 259 pp.pn
                                   
luxe hotel resort accommodatie seychellen Hilton Silhouette Labriz Resort Mister Goodlife zegt: Silhouette Island is een land van legenden, mystiek en tropische schoonheid. Gladde granieten rotsblokken en poederachtige witte zandstranden omarmen de jungle bedekte hellingen. Omringd door koraalriffen, is het de thuisbasis van het Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.
Prijs vanaf € 159 pp.pn
                                   
seychellen luxe accommodatie Black Parrot Suites Mister Goodlife zegt: Schoonheid, rust en kwaliteit, direct aan zee en genoemd naar de zeldzame "Black Parrot" die op het eiland Praslin voorkomt. Dit moderne viersterrenhotel kent een goede prijs-kwaliteit verhouding en is de trouvaille van Praslin !
Prijs vanaf € 179 pp.pn

                                   
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen of toevoegen aan favorieten
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen of te bookmarken.
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |