Het Cape Winelands Arrangement Extra
Cape Winelands Arrangement Extra Zuid-AfrikaCape Winelands Arrangement Extra Zuid-Afrika

Het Cape Winelands Arrangement Extra is een uitbreiding van het Cape Winelands Arrangement met een week waarin we aan aantal extra (wijn)gebieden bezoeken te weten Robertson Wine Valley, Hemel en Aarde Vallei/Walker Bay nabij Hermanus, Elgin en twee extra dagen in Kaapstad.

De kwaliteit van wijnhuizen, restaurants en overnachtingsplekken en de ontmoetingen met bijzondere mensen is van hetzelfde hoge niveau als in het Cape Winelands Arrangement. Met deze extra week - direct volgend op het Cape Winelands Arrangement - krijgt u een bijna volledig beeld van alle belangrijke wijngebieden in Zuid-Afrika alsook van enkele prachtige regio´s die iets verder (zo´n 100 - 150 kilometer) van Kaapstad gelegen zijn.


In het Cape Winelands Arrangement Extra:
 • Zie de highlights van: Elgin (Wijn- en fruitregio), Hermanus (Walvissen, zee, Walker Bay, Hemel en Aarde vallei), Robertson Wine Valley (Robertson, Happy Valley, Jacarinda's, Bonnievale), De Breede Rivier Vallei (Worcester en Rawsonville), Durbanville en Kaapstad (Tafelberg, Robbeneiland, Kirstenbosch, Waterfront, enz.).
Zoals in het Cape Winelands Arrangement:
 • Ontmoet Zuid-Afrika's meest gepassioneerde wijnmakers en bekendste chefs.
 • Kijk letterlijk in de keuken bij de profs, inclusief uitleg, workshops en meer.
 • Proef de wijnen van de tophuizen en de gerechten van de beste restaurants.
 • Vergroot uw praktische kennis over gastronomie, wijn en wijnbouw, olijven en
  olijfolie, wijn-spijscombinaties, nieuwe trends, enz.
 • Ervaar het Zwitserlevengevoel: individuele keuze uit zwemmen, golfen, paardrijden, (strand)wandelen, shoppen, slenteren, museumbezoek enz.
 • Groepsgrootte maximaal 8 personen.
 • Reisbegeleiding door Jos van Krimpen.
 • Werkelijk "all inclusive": geen toeslagen of verborgen kosten.

Wat kunt u verwachten? Het echte Zwitserleven gevoel! Om u tijdens deze negendaagse reis een unieke ervaring te bezorgen zijn individuele aandacht en kleinschaligheid de belangrijkste uitgangspunten voor dit exclusieve arrangement. De groepsgrootte is dan ook maximaal acht personen.

Een fantastisch en volledig verzorgd arrangement voor levensgenieters, lekkerbekken en wijnvrienden en voor hen die houden van cultuur, natuur, historie, klimaat, gastronomie, minder reizen en meer zien en persoonlijke ontmoetingen met bijzondere mensen in Zuid-Afrika.

Volledig verzorgd betekent bij Exclusive Culitravel: inclusief vlucht, transfers, lunches, proeverijen, diners, wijnen tijdens lunches en diners, overnachtingen, reisbegeleiding en meer. Alles op 5 sterren niveau en vooraf door Exclusive Culitravel bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, locatie, gastvrijheid, comfort en exclusiviteit.

Cape Winelands Arrangement Extra Zuid-AfrikaCape Winelands Arrangement Extra Zuid-Afrika

Programma Cape Winelands Arrangement Extra (beknopt)
Op zaterdagochtend vertrekt u vanaf Schiphol naar Kaapstad. Zonder jetlag want er is slechts een uur tijdsverschil met Nederland. Zaterdagnacht verblijft u in Somerset West en sluit u zich aan bij de andere deelnemers.

Zondag, maandag en dinsdag verblijft u in de wijnregio's Elgin en Walker Bay. Er wordt overnacht in Hermanus het dorp dat bekend is vanwege de grote concentratie walvissen die vaak zelfs vanaf het vaste land te zien zijn. Wijnhuizen die we bezoeken zijn oa. Paul Cluver, Beaumont, Hamilton Russell, Bouchard Finlayson, Hermanuspieterfontein en La Vierge. Eventueel kunt u ook golfen op de prachtige championship course van Arabella nabij Hermanus. Overnachten doen we in Birkenhead House.

Dinsdag namiddag arriveren we bij Mardouw Country House nabij Swellendam waar we overnachten en chef Karen voor ons zal koken. Woensdag maken we een boottocht over de Breede Rivier en proeven we de wijnen van Weltevrede, Sprinfield en De Wetshof. We overnachten in Robertson in het Robertson Small Hotel.

Donderdag brengen we een bezoek aan het champagne huis Graham Beck en vervolgen we richting Worcester en Rawsonville alwaar we in de prachtige Slanghoek Valley lunchen bj De Opstal. Slapen bij Grand Dédale in Wellington.

Vrijdag en zaterdag verblijft u in Kaapstad en is er voldoende ruimte voor eigen invulling en bezoeken aan oa. Tafelberg, Robben Eiland, V & A Waterfront, Kirstenbosch Gardens, het strand van Camps Bay enz enz. Op zaterdag avond vertrekt u weer naar Nederland alwaar u zondagochtend rond 11.00 uur aankomt.  De Cape Winelands zullen u nog lang bijblijven. Bekijk het uitgebreide programma

Cape Winelands Arrangement Extra Zuid-AfrikaCape Winelands Arrangement Extra Zuid-Afrika

Data
In 2018 vertrek op Zaterdag  3 Maart

Reissom All Inclusive
In 2018: 5995,= euro

Reissom zonder ticket of bij deelname aan het voorafgaande Cape Winelands Arrangement
In 2018: 4995,= euro

Ook boeking in combinatie met een Exclusief Arrangement op Maat mogelijk.
In geval van groepsboeking ook andere data mogelijk.

Voorpret
Bekijk online foto's, video's en informatie

Napret
Lees reacties van reizigers die u voor gingen en publicaties in de Nederlandse pers over de reizen van Exclusive Culitravel.

Contact
Stuur een email en geef aan wanneer u gebeld wilt worden.
Bel zelf met Jos van Krimpen 020-4084210.
Pagina delen
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |