Cultuur- & natuurreizen in Zuid-Afrika
cultuur natuurreizen zuid-afrikacultuur natuurreizen zuid-afrika

Cultuur- en natuurreizen en wandelen in Zuid-Afrika
Wilt u de focus van uw exclusieve rondreis in Zuid-Afrika leggen op cultuur, historie en natuur dan biedt Exclusive Culitravel u diverse modules die daarop aansluiten. ook voor de wandelaars of hiking-adepten zijn er in Zuid-Afrika talloze mogelijkheden. Uiteraard kunt u deze modules ook combineren met andere activiteiten en regio's tijdens uw rondreis in Zuid-Afrika.
Wandel & Hiking Trails in Zuid-Afrika
    cultuur natuur wandel wandelen Eden to Addo Corridor Initiative Mister Goodlife zegt: Exclusive Culitravel is ambassadeur van het Eden to Addo Corridor Initiative dat zich ten doel stelt natuurgebeiden aan elkaar te linken. Jaarlijkse hike in prachtige natuurreservaten die officieel niet toegankelijk zijn voor publiek.

                                    
cultuur natuur wandelen zuid-afrika The Whale Trail Mister Goodlife zegt: De Whale Trail bestaat al sinds 2002 en is zeer populair. Het is een unieke ervaring die in de top 10 van nationale wandelroutes staat. Deze tocht is zo gewild dat men deze ver van tevoren dient te reserveren.

cultuur natuur wandelen zuid-afrika The Otter Trail Mister Goodlife zegt: Wandelliefhebbers zitten goed in Zuid-Afrika, bijvoorbeeld voor de Otter Trail. Deze vijfdaagse wandeling in Tsitsikamma loopt langs de kustlijn van Oostkaap en is 42 kilometer lang. Het is geen makkelijke trektocht.
                                 
  
cultuur natuur wandel viking modules reizen zuid-afrika The Dolphin Trail Mister Goodlife zegt: Voor zover bekend kom je op deze wandeltocht geen dolfijnen tegen, wel veel spectaculair natuurschoon. In vier dagen (drie nachten) loop je vanaf de Storms River, richting de Sandrif River. Ideaal is dat je niet met je spullen hoeft te sjouwen. 
                                    
cultuur natuur wandelen zuid-afrika Wandelen in de Drakensberge Mister Goodlife zegt: Deze plek wisselt zomersgroene graslanden af met hoge bergwouden, steile kliffen, heldere rivieren en een sprookjeswereld van boomvarens en mossen. Deze schoonheid vraagt er gewoon om te voet te worden ontdekt.

                                   
cultuur natuur wandel viking zuid-afrika activiteiten Sentinel Hiking Trail Mister Goodlife zegt: De mooiste wandeling van Free State is de Sentinel Hiking Trail. Deze route van 10 km ligt op de grens van Free State en KwaZulu-Natal en biedt je geweldige uitzichten en avontuur in de Drakensbergen. Je komt langs spectaculaire plekken als de Devil’s Tooth.
                                    
cultuur natuur wandel hiking reizen zuid-afrika The Giants Cup Hiking Trail Mister Goodlife zegt: Deze wandeling loopt langs de voet van de prachtige Drakensberge bergketen. De uitzichten zijn hier werkelijk fantastisch. Langs de route zijn rock zwembaden, rivieren, grotten en watervallen. En het beste van alles, is Giant's Cup, deze wandeling word beschouwd als matig tot moeilijk.
                                    
cultuur natuur wandel hiking zuid-afrika reizen Kosi Bay Hiking Trail Mister Goodlife zegt: Hoewel de Kosi Bay Trail normaliter ongeveer vier dagen in beslag neemt, kan die ook worden gedaan als een slackpacker versie. Er zijn meerdere variaties en flexibele paden, afhankelijk van uw niveau van fitheid. Gemiddeld, als je het pad in zijn geheel doet, loop je drie tot vier uur per dag.
                                    
cultuur natuur wandel viking reizen modules zuid-afrika activiteiten Boesmans Hiking Trail Mister Goodlife zegt: Een leuke hiketocht van een à twee dagen is de Boesmanskloof Trail in Western Cape. Deze route van 15,8 km verbindt het stadje McGregor in het noorden en het koloniale Greyton in het zuiden. Je kunt ervoor kiezen je tocht te beginnen net buiten Greyton of in het plaatsje Die Galg 14 km ten zuiden van McGregor.               
cultuur natuur wandel hiking trail modules activiteit zuid-afrika Amatola Hiking Trail Mister Goodlife zegt: Het grootste deel van de route loopt door ongelooflijk, oude en inheems regenwoud. Het vogel leven is ongelooflijk en uw bestemming, Hogsback, is zeer de moeite waard om nog voor een paar dagen te blijven.

                                   
cultuur natuur wandelen zuid-afrika Wandelen in de Cederberge Mister Goodlife zegt: Voor degene die bij een vakantie in Zuid-Afrika niet gelijk denken aan zee, strand en relaxen, maar aan een actieve vakantie met hiking, wandelen of zelfs klimmen is Cederberg een uitermate geschikte bestemming.

                                   
cultuur natuur wandel hiking zuid-afrika reizen Strandloper Hiking Trail Mister Goodlife zegt: De Strandloper Trail loopt van de Kei River Mouth naar Gonubie, bijna 60 km aan prachtige stranden, rivieren, rotsen en bossen aan de kust. Het grootste deel van de wandeling ziet u de stranden en de bijbehorende golven, kustlijnen, ongelooflijke duinen, estuaria en kustwateren bossen.
                                   
cultuur natuur module wandelen zuid-afrika The Vineyard Hiking Trails Mister Goodlife zegt: Geniet van de prachtige valleien en de unieke flora en fauna. Neem de tijd om de wijnen te proeven, maar misschien nog belangrijker, beleef het warme welkom dat u zal toekomen in de Kaapse wijnlanden.

                                   
cultuur natuur wandel hiking reizen zuid-afrika Outeniqua Hiking Trail Mister Goodlife zegt: Gelegen in de prachtige Garden Route, dit is een van de meest populaire wandelingen, en een van de oudste. De wandeling baant zich een weg door oude inheemse bossen met een ongelooflijke boomvarens en berglandschap.
                                    
Natuur routes in Zuid-Afrika
cultuur natuur wandelen modules zuid-afrika Panorama Route Mister Goodlife zegt: De Panorama Route is voor vele bezoekers aan Zuid-Afrika een van de hoogtepunten van hun reis. De route voert je langs cultureel erfgoed en landschappelijke attracties. Voor avonturiers en reizigers die rust zoeken.

                                   
cultuur natuur wandel modules zuid-afrika Greater St. Lucia Wetland Park Mister Goodlife zegt: Voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park is de naam inmiddels veranderd in het iSimangaliso Wetland Park. Het iSimangaliso Wetland Park is een van de weinige, onbedorven natuurgebieden ter wereld.

                                   
Bergpassen en bergroutes in Zuid-Afrika
Bergpassen en bergroutes in Zuid-Afrika Bergpassen en -routes Mister Goodlife zegt: Zuid-Afrika kent vele indrukwekkende maar begaanbare bergpassen en bergroutes. Ervaar de rust en schoonheid van de natuur op hoogte tijdens uw tocht over en langs bergen en rotsen.

                                   
Cultuur modules in Zuid-Afrika
cultuur natuur wandelen zuid-afrika San Rock Art in Zuid-Afrika Mister Goodlife zegt: Zuid-Afrika kent een groot aantal plekken waar indrukwekkende rotskunst bewaard is gebleven. De vroegste tekeningen, die tienduizenden jaren oud zijn, werden achtergelaten door het San-volk.

                                   
cultuur natuur wandelen zuid-afrika Robben Eiland Mister Goodlife zegt: Treedt voor heel even in de voetsporen van Nelson Mandela en ga naar dit gevangeniseiland voor de kust van Kaapstad. Tegenwoordig kun je met de ‘Robben Island Ferry’ het eenzame stukje land bezoeken. 

                                   
cultuur natuur wandelen zuid-afrika Battlefields Route Mister Goodlife zegt: In KwaZulu-Natal loopt de historische Battlefields Route. Je kunt deze slagvelden bezoeken van Zuid-Afrika’s meest invloedrijke oorlogen. Dit oorlogsgebied ziet er tegenwoordig vredig uit met z’n bloeiende graslanden.

                                    
cultuur natuur wandelen zuid-afrika Musea in Zuid-Afrika Mister Goodlife zegt: Zuid-Afrika kent een rijke geschiedenis op sociaal, cultureel en natuurhistorisch gebied. In de meer dan 300 musea, verspreid door het hele land, wordt de Zuid-Afrikaanse geschiedenis getoond.

                                    
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |