Golf Zuid-Afrika : Golfreizen en Golf modules in Zuid-Afrika
Golf Zuid-Afrikagolf zuid-afrika

Golf Zuid-Afrika : Golfen algemeen

Elke zichzelf respecterende plaats in Zuid-Afrika heeft een  golfcourse. Zuid-Afrika heeft meer dan 500 golfbanen en dat aantal groeit  nog steeds. De geweldige kwaliteit van de meeste van de golfcourses, de prachtige ligging in vaak spectaculaire natuurlijke setting en de uitdagende lay-out maken dat Zuid-Afrika echt als de ultieme bestemming voor golfers wordt beschouwd. Zuid-Afrika staat daarmee in de top 10 van golf bestemmingen in de wereld.

Een belangrijke reden voor de populariteit van Zuid-Afrika als golf bestemming is dat er zoveel te doen is voor de eventueel niet-golfende partner. Geen verveling maar een ruime keuze uit zowel actieve en relaxte activiteiten en bezienswaardigheden. Naast de talloze top golfbanen zijn er ook vele luxe golfresorts in Zuid-Afrika. U kunt natuurlijk uw eigen vertrouwde golfset meenemen naar Zuid-Afrika maar u kunt ook overal golfsets, golfschoenen enz. huren.

Wilt u volledig verzorgd en zorgeloos in groepsverband met andere golfers The Good Life in Zuid-Afrika ervaren dan kiest u voor de ultieme golfreis Het Cape Golf Arrangement van Exclusive Culitravel. Indien u liever zelf met een huurauto op pad gaat dan kunt u kiezen voor een van de individuele golfreizen in Zuid-Afrika waarbij de nadruk vooral op golfen ligt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om golf een onderdeel te laten zijn van uw luxe rondreis door Zuid-Afrika. In dat geval kunt u kiezen uit de zogenaamde golf modules van Exclusive Culitravel.
Bekijk een filmpje over Golfen in Zuid-Afrika
Bekijk een diavoorstelling over Golfen in Zuid-Afrika

golf zuid-afrikagolf zuid-afrika

Golf Zuid-Afrika : Golfreis Het Cape Golf Arrangement

Exclusive Culitravel presenteert het summum voor de verwende golfer en genieter alsook voor de eventueel niet golfende partner in het Cape Golf Arrangement. Golfen op de mooiste en meest spectaculaire bane van Kaapstad en de Cape Winelands.

Dagtrips, excusies, wellness & spa, shoppen, slenteren, strand, en meer voor de niet golfers. Verblijven in luxueuze maar kleinschalige hotels in een prachtige omgeving. Persoonlijke reisbegeleiding, volledig verzorgd, transfers, lunches en diners, kortom een zorgeloze en onvergetelijk golfreis in Zuid Afrika in een groep van maximaal 16 deelnemers. 10-daagse reis in December en Februari.
Lees meer over de golfreis Het Cape Golf Arrangement van Exclusive Culitravel

golf zuid-afrikagolf zuid-afrika

Golf Zuid-Afrika : Golfreizen individueel

Exclusive Culitravel biedt u een ruime keuze in golfreizen in Zuid-Afrika. Een week, twee weken, drie weken. In één bepaalde regio, verspreid over meerdere regio's, self drives, self catering, binnenlandse vluchten, transfers, privé vliegtuigen of helicopters. Wij adviseren u op basis van uw wensen en behoeften en doen u graag een reisvoorstel.

Indien gewenst integreren we uw golfreis in een uitgebreidere exclusieve rondreis in Zuid-Afrika of combineren we uw Golf Zuid-Afrika reis met een culinaire wijnreis. Ook hebben we voor u een aantal kant en klare golfreizen in Zuid-Afrika samengesteld.
Bekijk hier de individuele golfreizen in Zuid-Afrika van Exclusive Culitravel

golf zuid-afrikagolf zuid-afrika

Golf Zuid-Afrika : Golf modules individueel

Golf modules zijn short stays van 2 tot 4 dagen in een van de zorgvuldig voor u geselecteerde golfresorts in Zuid-Afrika waar u golft, luncht, dineert, overnacht en relaxt in een prachtige omgeving op een luxe niveau. Spa, wellness, andere sporten, dagtrips, steden, safari, walvissen, wijnproeven enz. behoren natuurlijk tot de mogelijke extras.

Dit zijn golf packages waarbij alle green fees tijdens uw 2-4 daags verblijf zijn inbegrepen. De Golf Zuid-Afrika modules van Exclusive Culitravel zijn prima in te passen in uw Exclusieve Arrangement op Maat of wel uw individuele rondreis in Zuid-Afrika.

Bekijk hier de individuele Golf modules in Zuid-Afrika van Exclusive Culitravel

golf zuid-afrikagolf zuid-afrika
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |