Het Cape Golf Arrangement - Golfreis met Mister Goodlife
cape golf arrangement zuid-afrikacape golf arrangement zuid-afrika

Echt Genieten: een volledig verzorgde golfreis in Zuid-Afrika met Mister Goodlife
Beleef The Good Life en maak een unieke golfreis in Zuid-Afrika. Golfen op de mooiste banen van de Kaap. Verblijven in topklasse hotels of romantische hide-aways en eten in de beste restaurants van Kaapstad en de zonovergoten Zuid-Afrikaanse Cape Winelands. Inclusief uitgebreid programma voor de eventuele niet-golfers.

Het Cape Golf Arrangement
H
et Cape Golf Arrangement, een groepsreis voor maximaal 16 personen, biedt u geen reguliere vakantie maar een unieke Golf en Good Life ervaring in Zuid-Afrika:
  • Speel golf op de mooiste en meest uitdagende banen in Kaapstad en de Cape Winelands. Signature en Championship courses, ontworpen door profs en gesitueerd in een adembenemende omgeving.
  • Beleef een zorgeloze.golfreis: inclusief green fees, luxe transfers en partner-programma
  • Vergroot uw golfvaardigheid: optionele privé-lessen, clinics
  • Zie de highlights van de Kaapstreek: Kaapstad (Tafelberg, Robbeneiland, Constantia, Waterfront enz.), Kaaps Schiereiland (Kaap de Goede Hoop, Houtbaai, Chapman's Peak, Penguinkolonie), Stellenbosch (Universiteit), Franschhoek (Hugenotenmonument/museum). uitgebreid programma voor niet-golfers.
  • Ervaar The Good Life ook voor de niet-golfers: individuele keuze uit zwemmen, golfen, paardrijden, wining & dining,(strand)wandelen, shoppen, slenteren, museumbezoek, culinaire workshops, spa & wellness enz.
  • Groepsgrootte maximaal 8 personen.
  • Persoonlijke reisbegeleiding door Mister Goodlife, Jos van Krimpen.
  • Werkelijk "Volledig verzorgd": geen toeslagen of verborgen kosten.

cape golf arrangement zuid-afrikacape golf arrangement zuid-afrika

Programma Cape Golf Arrangement (beknopt) Op vrijdag vertrekt u vanaf Schiphol naar Kaapstad. Zonder jetlag want er is slechts een uur tijdsverschil met Nederland. Vrijdag, Zaterdag en Zondag verblijft u in Kaapstad/Constantia in het beroemde Steenberg Wine & Golf Estate met volop gelegenheid tot golfen en voor de niet-golfers het ontdekken van Kaapstad met zijn Tafelberg, Robben Eiland, Kirstenbosch Gardens, V & A Waterfront enz.

Zondag zien we pinguïns, walvissen (wellicht) en Kaap de Goede Hoop. en rijden we de prachtige Chapman's Peak Drive. Een Braai party in de wijngaarden met chef en wijnmaker mag natuurlijk niet ontbreken in dit programma. Overige namen: Clovelly Country Club, The Foodbarn.

Maandag, Dinsdag en Woensdag verblijft u in het historische Stellenbosch op het majestueuze Clouds Estate. Er wordt gegolfd op De Zalze en op de Stellenbosch Golf Club. Ook nemen we deel aan een wijn-safari en proeverij bij het befaamde wijnhuis Waterford en bezoeken we het wijndomein van de vermaarde Zuid-Afrikaanse golfer Ernie Els. Overige namen: Overture, Jardine, Jordan.

Donderdag, Vrijdag en Zaterdag verblijft u in Franschhoek, prachtig gesitueerd in de vallei. We verblijven bij Le Quartier Francais, golfen op het Pearl Valley Estate en de Arabella Golf Estate. Overige namen: Franschhoek Motor Museum, Solms Delta, Reuben's en Spier. Zaterdagavond laat reist u weer terug naar Amsterdam alwaar u zondag rond 11.00 uur arriveert. Bekijk ook het uitgebreide programma van het Cape Golf Arrangement.

cape golf arrangement zuid-afrikacape golf arrangement zuid-afrika

Wat kunt u verwachten? Het echte Zwitserleven gevoel! Om u tijdens deze tiendaagse golfreisreis een unieke ervaring te bezorgen zijn individuele aandacht en kleinschaligheid de belangrijkste uitgangspunten voor dit exclusieve arrangement. De groepsgrootte is dan ook maximaal zestien personen.

Een fantastisch en volledig verzorgd arrangement voor levensgenieters, zowel golfers als niet-golfers, die houden van natuur, historie, klimaat, cultuur, wining & dining, minder reizen en meer zien.

Volledig verzorgd betekent bij Exclusive Culitravel: inclusief vlucht, transfers, green fees, lunches, proeverijen, diners, wijnen tijdens lunches en diners, overnachtingen, reisbegeleiding en meer. U kan uw eigen golfset meenemen of deze in Zuid Afrika tegen meerprijs huren. Alles op 5 sterren niveau en vooraf door Exclusive Culitravel bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, locatie, gastvrijheid, comfort en exclusiviteit. Bekijk het uitgebreide programma van het Cape Golf Arrangement.

cape golf arrangement zuid-afrikacape golf arrangement zuid-afrika

Data en prijzen 2018
Vertrek op vrijdag 23 Februari

Reissom All Inclusive
6495,= euro per persoon op basis van 2 personen

Reissom zonder ticket
5495,= euro per persoon op basis van 2 personen

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, uitgaven van persoonlijke aard, niet genoemde

Ook boeking in combinatie met een Exclusief Arrangement op Maat mogelijk.
In geval van groepsboeking (uw eigen groep) ook andere data mogelijk.

Contact
Interesse? Neem dan contact op met Jos van Krimpen 020-4084210 of stuur een email.

Navigatie
Terug naar de Golfreizen en modules in Zuid-Afrika van Exclusive Culitravel
Bekijk een filmpje over golfen in Zuid Afrika
Lees meer over Golfen in Zuid-Afrika
Terug naar Activiteiten in Zuid Afrika
Terug naar Voorpret: Informatie - Foto's - Video's - Kaarten
Pagina delen
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |