Over Exclusive Culitravel
exclusive culitravel reizen zuid-afrikaexclusive culitravel reizen zuid-afrika

Ontstaan
Exclusive Culitravel, in 2004 gestart door Jos van Krimpen, stelt zich ten doel verwachtingen van gasten te overtreffen. Om dit te bereiken staan service, kleinschaligheid, individuele aandacht, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel als pijlers voor de dienstverlening en uitvoering.
De dienstverlening beperkte zich in eerste instantie tot de culinaire (groeps)wijnreizen in de Kaapse Wijnlanden. Al snel werd het aanbod verbreed met individuele maatwerk reizen en andere thema's zoals golf, safari, cultuur, natuur en sport (wandelen, duiken, adventure enz.)

Werkwijze
Alle hotels en guesthouses, safari lodges, golfresorts, wijnhuizen, restaurants, , safari parken, natuur reservaten enz. die u via Exclusive Culitravel zult bezoeken zijn vooraf door Mister Goodlife (Jos van Krimpen) bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, locatie, gastvrijheid, comfort en exclusiviteit. Dat betekent dat u als gast geen risico loopt op teleurstelling als gevolg van al te rooskleurige voorstelling van zaken in brochures of op internet. 

Zowel het Cape Winelands Arrangement - de exclusieve, volledig verzorgde groepsreis voor maximaal 8 personen - als de Exclusieve Arrangementen op Maat zijn doordrenkt van Jos' liefde voor "The Good Life". Tevens verstaat hij de kunst om klantwensen met een grote dosis creativiteit te vertalen in bijzondere reisplannen.

Maatschappelijke betrokkenheid
Exclusive Culitravel is maatschappelijk betrokken in Zuid-Afrika. Dit uit zich in de keuze van toeleveranciers, partnerships en sponsoring van HoKiSa, Homes for Kids in South Africa. Daarnaast biedt Exclusive Culitravel als een van de eerste aanbieders in Nederland een volledige Fair Trade reis op 5 sterren niveau. Lees meer.....

Jos van Krimpen - Mister Goodlife
Lees meer over Jos van Krimpen
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen of toevoegen aan favorieten
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen of te bookmarken.
Like en bekijk ons op Facebook
 
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |