Meer over Jos van Krimpen (Mister Goodlife)
jos van krimpen mister goodlifejos van krimpen mister goodlifejos van krimpen mister goodlife

Exclusive Culitravel is een initiatief van Jos van Krimpen.
Als gepassioneerd wijnkenner en zelfbenoemd ambassadeur van de Zuid-Afrikaanse Cape Winelands heeft hij Exclusive Culitravel opgericht om zijn kennis omtrent  " ...al die mooie plekken en bijzondere wijnen, al die gastvrije mensen, die prachtige natuur en dat heerlijke klimaat....." met u te delen.

De schoonheid en diversiteit van Zuid-Afrika in het algemeen en van de Cape Winelands in het bijzonder maakten bij het eerste bezoek in 2002 een zodanig onuitwisbare indruk dat de liefde voor het land en de mensen een professionele zendingsdrang tot gevolg had. Het duurde niet lang of Jos werd door zijn gasten benoemd tot 'Mister Goodlife' in Zuid-Afrika.

Na eerder culinaire wijnreizen te hebben georganiseerd naar Franse en Italiaanse wijngebieden heeft hij zich vanaf 2004 gericht op Zuid-Afrika. Vanaf 2007 bracht Exclusive Culitravel naast de cuinaire wijnreizen ook individuele rondreizen met thema's als safari, golf, cultuur en natuur op de markt, de zogenaamde exclusieve reizen op maat. Vanaf 2009 werden bestemmingen als Botswana, Victoria Falls, Mozambique, Mauritius en de Seychellen toegevoegd aan "The Goodlife in Southern Africa". Inmiddels heeft Mister Goodlife in Zuid-Afrika en de naburige landen en eilanden ook vele luxe villa's en vakantiehuizen geselecteerd voor groepen of families.

In Nederland bestaan de professionele activiteiten, afgezien van Exclusive Culitravel, uit werkzaamheden op het terrein van (management)training en assessment alsook op het gebied van muziek en entertainment.

Lees ook artikelen over en interviews met Jos van Krimpen in Perspublicaties

Bekijk het blog van Jos van Krimpen's alias Mister Goodlife

Volg Mister Goodlife op Twitter

Bekijk het Public Profile van Jos van Krimpen op LinkedIn

Mister Goodlife (Jos van Krimpen) met Erica Terpstra in KaapstadMister Goodlife (Jos van Krimpen) met top chef Margot Janse in Zuid-Afrika
Mister Goodlife (Jos van Krimpen) bij Grande Roche in PaarlMister Goodlife (jos van Krimpen) bij Diemersfontein in Wellington
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |