Vakantiehuis Zuid-Afrika - Luxe villa's, strandhuizen en lodges
vakantiehuis zuid-afrika

Vakantiehuis Zuid-afrika
Hieronder treft u luxe vakantiehuizen in Zuid-Afrika welke voor u zorgvuldig geselecteerd zijn op exclusiviteit, kwaliteit, veiligheid, ligging en luxe.

De korting die Exclusive Culitravel als touroperator kan bedingen wordt aan u doorberekend. U boekt hier dus altijd goedkoper dan wanneer u rechtstreeks zou reserveren en ook goedkoper in vergelijking met grote villa en vakantiehuis-boekings-sites. Daarnaast is alle accomodatie door Jos van Krimpen (Mister Goodlife) persoonlijk bezocht en geselecteerd en heeft u als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Exclusive Culitravel met de betreffende accommodatie onderhoudt.

Hieronder vind u de Mister Goodlife keuze van luxe vakantiehuis in Zuid-Afrika.
vakantiehuis zuid-afrika KaapstadKaapstad mag zich met recht een van de mooiste steden ter wereld noemen. Kaapstad ligt op een schiereiland aan de Tafelberg en de Tafelbaai. Direct naast de stad liggen de prachtige Kaapse wijnlanden. Kaapstad word ook wel "The Mother City" genoemd. Vakantiehuizen zijn gelegen in de stad en op haar stranden.
vakantiehuis zuid-afrika StellenboschStellenbosch is de één na oudste stad van Zuid-Afrika en wellicht wel de aantrekkelijkste. Stellenbosch ligt in de Cape Winelands, waar veel bekroonde wijngaarden zijn gevestigd. Stellenbosch is één groot openluchtmuseum en een zeer levendige stad vanwege haar Universiteit.

vakantiehuis zuid-afrika FranschhoekFranschhoek werd in de 17e eeuw gesticht door de Franse Hugenoten en ligt in een zeer vruchtbare vallei. Franschhoek valt in de top 5 vakantiebestemmingen in Zuid-Afrika. Franschhoek wordt ook wel "The Gourmet Capital" genoemd vanwege haar grote verzameling aan top restaurants en prachtige wijngaarden.

vakantiehuis zuid-afrika Somerset WestCentraal gelegen in de Kaapse WIjnlanden is Somerset West een goede uitvalsbasis voor de reiziger die zowel stad als strand als wijnlanden wil. Prachtige uitzichten over False Bay en vele winkels en reatuarants in de buurt. Ook diverse golfcourses in de directe omgeving.

vakantiehuis zuid-afrika JohannesburgJohannesburg is een stad met vele gezichten. Een metropool met chique kantoorwijken, vele restaurants, winkels, universiteiten en een glamorous uitgaansleven. Johannesburg staat bol van de Zuid-Afrikaanse cultuur, ook in de townships. De villa's zijn gelegen in de wijken Melville en Sandton.

vakantiehuis zuid-afrika Plettenberg BayPlettenberg Bay is een kustplaats langs de beroemde Garden Route. "Plet" is één van mooiste plaatsen op de Garden Route, er zijn veel gezellige restaurantje en prachtige stranden. Tussen juli en december zijn hier walvissen en dolfijnen te zien. In de baaien zijn prachtige beach villa's te vinden. 

vakantiehuis zuid-afrika HermanusDeze kustplaats op een dik uur rijden van Kaapstad staat bekend als de beste plek om walvissen te spotten, zowel van de kant als met een boot in de Walker Bay. In de directe omgeving veel mogelijkheden om te golfen, veilige stranden aan de Indische Oceaan, de prachtige natuur van de Overberg regio en diverse topwijngaarden.
vakantiehuis zuid-afrika KnysnaKnysna ligt op de beroemde Garden Route en heeft prachtige natuur te bieden met de Lagoon en het Knysna Heads. Knysna wordt ook wel de kunsthoofdstad genoemd door haal vele kunstgalerijen. In de buurt van Knysna liggen ook enkele prachtige golfbanen en het TsiTsikamma National Park.

vakantiehuis zuid-afrika The Dolphin CoastThe Dolphin Coast is de noord kust van de provincie KwaZulu-Natal. Langs deze kust vind u vele mooie stranden  en Estate's zoals het beroemde Zimbali. The Dolphin Coast is een ideale bestemming voor het hele jaar doen, zeker voor tijdens de Nederlandse zomermaanden.

vakantiehuis zuid-afrika Vakantiehuis op GolfresortsIs golfen uw passie, kies dan voor een villa op een van de mooie golfresorts die Zuid-Afrika rijk is. Vlak bij zee, vlakbij bossen of bergen, vlakbij de stad of zelfs vlakbij de Big Five. Luxe huizen met veel privacy en comfort op loopafstand van de greens. Golfen in Zuid-Afrika is onvergetelijk!

vakantiehuis zuid-afrika Vakantiehuis in Safari parkenHet toppunt van luxe en exclusiviteit, uw eigen prive lodge in een van de safariparken van Zuid-Afrika. Ontdek de Big Five met uw prive gids en chauffeur van uw eigen game-drive-voertuig. Laat u verwennen door uw eigen chef en butler in een opwindende omgeving die u werkelijk terug naar de natuur brengt.

vakantiehuis zuid-afrika Vakantiehuis op Wine EstatesAltijd al willen verblijven op een wine estate dat in vol bedrijf is? In de wijngaarden op de heuvels van de Cape Winelands vind u de perfecte balans tussen ultieme rust en bedrijvigheid. Uw eigen huis met alle faciliteiten maar ook de gelegenheid om te proeven in de vaak geweldige reataurants en tasting rooms van het wijndomein.
Interesse & Contact
Bent u geinteresseerd? Neem contact op met Mister Goodlife - Jos van Krimpen:
Bel met 020-4084210
of stuur een email
Pagina delen of toevoegen aan favorieten
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen of te bookmarken.
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |