Zakelijke reizen Zuid-Afrika & De Management Trek
zakelijke reizen zuid-afrikazakelijke reizen zuid-afrikazakelijke reizen zuid-afrika

Zakelijke accommodatie in Zuid-Afrika: zakenhotels, guesthouses, vergaderlocaties.
Mister Goodlife helpt u bij het vinden van de meest geschikte accommodatie passend bij uw behoeften. Geografische locatie (nabijheid zakelijke bestemming of nabijheid vliegveld), veiligheid, bereikbaarheid, service niveau, uitstraling, faciliteiten en comfort zijn mede bepalend voor de keuze van de accommodatie.
Bekijk hier alvast zakelijke accommodatie nabij vliegvelden in Zuid-Afrika

Incentives, team meetings, congressen, symposia, beurzen, relatiereizen
Er zijn talloze redenen om Exclusive Culitravel een op maat gemaakt programma te laten uitwerken waarin uw zakelijke doelstellingen als uitgangspunt dienen. Denk hierbij aan:
* Incentives * Teambijeenkomsten * Strategie-sessies * Trainingen * Congressen * Symposia

Het resultaat:  een reis die uw relaties, gasten of medewerkers nog lang zal bijblijven. Voor organisaties of bedrijven die een programma voor partners zoeken tijdens het zakelijk verblijf in Zuid-Afrika maakt Exclusive Culitravel graag een voorstel dat praktisch, logistiek en qua planning goed aansluit bij het zakelijke programma van de rest van de groep.
Bekijk een filmpje over zakelijke reizen in Zuid-Afrika
Bekijk een filmpje over zakelijke reizen in Johannesburg

Exclusive Culitravel komt desgewenst naar uw zakelijk adres om persoonlijk kennis te maken en gezamenlijk tot een passend reisprogramma te komen. Deze service kost u niets extra en geldt overal in Nederland en België.

Door het omvangrijke netwerk van Exclusive Culitravel in Zuid-Afrika kunnen wij u ook introduceren bij personen of organisaties die er toe doen binnen uw branche of voor uw organisatie.

Exclusive Culitravel heeft op deze wijze reeds vele koppelingen en nieuwe zakelijke relaties tot stand gebracht tussen Nederlansdse en Zuid-Afrikaanse bedrijven. Ook kunnen wij in Zuid-Afrika voor u de juiste sprekers, trainers, coaches, artiesten, schrijvers, enz. selecteren en contracteren. Het spreekt voor zich dat dit ook geldt voor bijzondere en inspirerende vergaderlocaties of trainingslocaties. Een voorbeeld van een zeer boeiend programma voor bestuurders en managers waarin Exclusive Culitravel betrokken is heet `De Management Trek`.

De Management Trek - Adventure Learning in Zuid-Afrika
De Management Trek, in samenwerking met Breumelhof Consultancy, zou je kunnen omschrijven als een zogenaamd "Leiderschapstraject". Persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers, bestuurders, managers, vrij gevestigde beroepsbeoefenaren en MD functionarissen.

Een 6 daagse tocht door een niet voor publiek toegankelijk beschermd natuur reservaat in het Baviaanskloof gebergte in Zuid Afrika. De Management Trek ® is beslist géén fysieke survival maar wel Adventure Learning.

Het op eigen kracht trekken door onbekend gebied en het samen overwinnen van alle dagelijkse problemen en obstakels heeft de indringende werking van een  pressure cooker . Het leidt op natuurlijke wijze tot het aanboren en mobiliseren van mogelijkheden in het eigen gedragsrepertoire waarop nog niet eerder een beroep werd gedaan.
 
Voor de deelnemers is het een onvergetelijke en ware ontdekkingsreis in hun eigen tot dan toe onverkende mogelijkheden en competenties en in die van hun teamleden.
Lees meer over "De Management Trek"

Contact
Neem contact op met Jos van Krimpen: Bel 020-4084210 of stuur een email

Achtergrond informatie
Lees het artikel over zakelijke arrangementen in Zuid-Afrika
Pagina delen
Klik op een of meer van onderstaande buttons om deze pagina te delen
 
 
 
EXCLUSIVE CULITRAVEL
Wittgensteinlaan 65   |    1062 KB   |    Amsterdam   |    T +31(0)20 408 42 10   |    F +31(0)84 716 88 14   |