Mister Goodlife creëert samen met u de reis van uw leven

Samen met Mister Goodlife (Jos van Krimpen) ontwerpt u uw eigen rondreis in Zuidelijk Afrika op basis van uw wensen en dromen. Het reisvoorstel op maat is u daardoor op het lijf geschreven. Om werkelijk maatwerk te kunnen leveren komt Jos van Krimpen naar u toe om gezamenlijk te inventariseren wat uw wensen en behoeften zijn. Neem contact op om een afspraak te maken!

Bent u met z'n 2-en, met de familie of met vrienden, Mister Goodlife helpt, inspireert, ontzorgt en bouwt samen met u aan een passend reisplan. Om een goed inzicht te krijgen in uw wensen en voorkeuren komt hij naar u toe om persoonlijk kennis te maken en gezamenlijk te ontdekken waar uw wensen en behoeften liggen. In dit stadium beleeft u samen met Mister Goodlife al een hoop voorpret.

Bent u op zoek naar een individuele - op maat gemaakte - rondreis in Zuidelijk Afrika? Neem dan contact op met Jos van Krimpen. Mister Goodlife adviseert u graag omtrent safari's, golftrips, huwelijksreizen, culturele evenementen, hotels, restaurants, binnenlandse vluchten, helikopterhuur, autohuur, logische routes, luxe villa's en appartementen, dagtrips, (sportieve) activiteiten, enz. U zit zelf aan het stuur, Mister Goodlife komt naar u toe (ook 's avonds en in het weekend) en samen bespreken we uw wensen. U bepaalt de data, het reistempo, de activiteiten, het luxe-niveau van de accommodatie en Mister Goodlife helpt en adviseert u op basis van zijn kennis, ervaring en betrokkenheid met Zuid-Afrika en de omringende landen.

Om u te inspireren heeft Mister Goodlife een aantal voorbeelden van luxe individuele rondreizen gemaakt. Bekijk "Mister Goodlife's Signature reizen" onder het kopje "Inspiratie".

Neem contact op voor meer info

Bel Mister Goodlife op 020-408 4210 of gebruik onderstaand formulier: