Mister Goodlife's 19-daagse Luxe Fair Trade rondreis door Zuid-Afrika

Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijven in Zuid-Afrika deze mooie Fairt rade reis voor u samen. U verblijft in luxe accommodatie die Fair Trade gecertificeerd zijn. Daarnaast biedt deze tour Big 5 safari & Marine 5 safari, strand & stad, bergen & zee, culinair en wijn, cultuur & historie, romantiek & feel good. Geniet van The Good Life in Zuid-Afrika op een Fair Trade manier!

Programma Mister Goodlife's 19-daagse Luxe Fair Trade rondreis

Op dag één vliegt u vanaf Amsterdam Schiphol naar Johannesburg hier wordt u opgewacht en naar uw eerste onderkomen gebracht, het Peech Hotel, waar u 2 nachten verblijft. Op dag twee ontvangt u uw huurauto en kunt u de musea, parken, of een van de bruisende wijken van Johannesburg gaan verkennen. Activiteiten van golfen tot een township tour in Soweto.Op dag drie rijdt u 's middags in een uur naar The Cradle of Humankind waar u incheckt in het prachtige eco friendly Forum Homini. De volgende dag kunt u op uw eigen tempo The Cradle of Humankind ontdekken door het bezoeken van het Maropeng museum en af te dalen in de grotten en ondergrondse rivier van The Cradle. Verder is het vanzelfsprekend heerlijk relaxen en uitstekend diner bij Forum Homini.

De vijfde dag vertrek u richting het Krugerpark en checkt u in bij het Motswari Private Game Reserve. In de lodge van dit immense privé park ervaart u de luxe van de ruimte, de service, natuur en geniet u van een unieke safari belevenis in de komende dagen tijdens de 6 game drives die u met een gids zult maken in een open safari vehicle. Op de achtste dag levert u op het vliegveld u huurauto in en vliegt u naar Kaapstad alwaar weer een huurauto voor u klaar staat. U verblijft bij Antrim Villa in de wijk Green Point in Kaapstad. Zowel het centrum van Kaapstad als het Victoria & Alfred Waterfront zijn nabijgelegen. In de komende dagen kunt u de Tafelberg, Robben Eiland, Kirstenbosch Garden, het Kaaps schiereiland en Kaap de Goede Hoop en vele andere bezienswaardigheden en activiteiten ontdekken.

Op dag 11 verlaat u Kaapstad en rijdt u naar het noorden voor een bezoek aan het pittoreske dorpje Tulbagh en vervolgens naar hermon waar u 2 nachten verblijft bij het luxe Bartholomeus Klip Farmhouse. Van daaruit kunt u op dag 12 een dagtrip maken naar de West Coast (bv West Coast National Park of het vissersdorp paternoster) of naar de Cederberge waar u in een unieke en adembenemende omgeving kunt wandelen of touren en wijnproeven bij Cederberg Vineyards. Op dag 13 rijdt u via Ceres, Bain's Kloof Pass en Paarl naar Stellenbosch. U verblijft 2 nachten op het Spier Wine Estate. De komende dagen kunt u de universiteitsstad en haar vele wijndomeinen en attracties ontdekken en ook een tripje naar Franschhoek inplannen. U kunt zich natuurlijk ook heerlijk laten masseren in de spa van het Spier Estate.

Op dag 15 kunt u via Somerset West (bezoek desgewenst het prachtige domein Vergelegen) en de bekroonde kustroute naar Hermanus (de walvissen hoofdstad van Zuid-Afrika) rijden. Uiteindelijk arriveert u in het Grootbos Nature Reserve waar u 3 nachten verblijft in een Forest Suite. Deze plek is een waardige afsluiter van uw Fair Trade reis; waanzinnig mooie locatie en vele activiteiten reeds inbegrepen. De 18e dag, uw laatste in Zuid-Afrika, heeft u nog een volle dag die u naar wens kunt invullen! U vliegt s'avonds laat weer naar Amsterdam. Op dag 19 komt u rond 11h00 aan op Schiphol.

Waarom Mister Goodlife's 19-daagse Luxe Fair Trade rondreis?

Beeldimpressie Mister Goodlife's 19-daagse Luxe Fair Trade rondreis

19-daagse Luxe Fair Trade rondreis Zuid-Afrika

U overnacht bij het The Peech Boutique Hotel in Johannesburg

Suites met tuinzicht bij het The Peech Boutique Hotel in Johannesburg

Suite in het The Peech Boutique Hotel in Johannesburg

Tuin van het The Peech Boutique Hotel in Johannesburg

U overnacht bij het Forum Homini Hotel nabij Krugersdorp

Suite in het Forum Homini Hotel nabij Krugersdorp

Lounge in het Forum Homini Hotel nabij Krugersdorp

Zwembad bij het Forum Homini Hotel nabij Krugersdorp

U overnacht bij de Motswari Safari Lodge in het Krugerpark

Suite in de Motswari Safari Lodge in het Krugerpark

Suite in de Motswari Safari Lodge in het Krugerpark

Lounge in de Motswari Safari Lodge in het Krugerpark

Zwembad van de Motswari Safari Lodge in het Krugerpark

U overnacht in het Bartholomeus Klip Farmhouse in de Riebeek Valley

Restaurant van het Bartholomeus Klip Farmhouse in de Riebeek Valle

Diner met uitzicht bij het Bartholomeus Klip Farmhouse in de Riebeek Valle

Omgeving nabij het Bartholomeus Klip Farmhouse in de Riebeek Valle

Zebra's bij het Bartholomeus Klip Farmhouse in de Riebeek Valle

U overnacht bij het Spier Wine Estate in Stellenbosch

Patio en tuin bij het Spier Wine Estate in Stellenbosch

Suite in het Spier Wine Estate in Stellenbosch

Zwembad bij het Spier Wine Estate in Stellenbosch

Vineyard tour bij het Spier Wine Estate in Stellenbosch

U overnacht bij Grootbos Nature Reserve in de Kelders

Suite bij het Grootbos Nature Reserve in de Kelders

Badkamer van een suite in het Grootbos Nature Reserve in de Kelders

Activiteiten als paardrijden bij het Grootbos Nature Reserve in de Kelders

Lounge en restaurant bij het Grootbos Nature Reserve in de Kelders

Picnic op het strand bij het Grootbos Nature Reserve in de Kelders

Wandelen door de duinen bij het Grootbos Nature Reserve in de Kelders