Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis Durban South Coast & The Sushine Coast

Bezoek en ontdek de gebieden ten zuiden en ten noorden van Durban in de immer zonnige provincie Kwazulu Natal. U verblijft in 5***** accommodatie aan de South Coast en de Sunshine Coast en speelt op de mooiste golfbanen terwijl u geniet van de prachtige natuur, de mooie stranden aan de kust, het geweldige klimaat (het hele jaar door) en de Zulu gastvrijheid.

Programma Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis Durban South Coast & The Sunshine Coast

Op de eerste dag vertrekt u vanaf Schiphol naar Durban (met KLM via Johannesburg of met Emirates via Dubai) waar u de volgende dag arriveert en uw huurauto ophaalt. U rijdt nu in zuid-westelijke richting langs de kust richting Pennington aan de South Coast. U verblijft 2 nachten op het Selborne Golf Estate en speelt 18 holes op de mooie golfcourse. Ook tijd om te relaxen bij Selborne, het strand te bezoeken of de omgeving te ontdekken.

Na het ontbijt op de vierde dag zet u koers naar de kustplaats Umhlanga, iets ten noorden van Durban waar u verwacht wordt in het majestueuze Oyster Box hotel. U verblijft hier 3 nachten en gaat van hieruit golfen op de Durban Country Club en de Mount Edgecomb Country Club. Ook is er tijd om de stranden van Umhlanga te bezoeken, te slenteren langs de winkels, restaurants en bars in Umhlanga, te relaxen (spa en welness behandelingen, zwembad, 2 restaurants) in het Oyster Box hotel, of de stad Durban te ontdekken (Ushaka Marine World, het havengebied, markten, stranden, de restaurants op Florida Road).

Op dag 7 checkt u uit bij het Oyster Box hotel voor vertrek naar de iets noordelijker gelegen Zimbali Lodge alwaar u de laatste 2 overnachtingen heeft. U golft op de prachtige Zimbali Country Club. Overige activiteiten: bezoek de kustplaatsen Ballito en /of Salt Rock of relax en geniet van alle facciliteiten in de Zimbali Lodge. Op de 9e dag levert u in de namiddag uw auto weer in op het vliegveld van Durban en gaat u aan boord voor uw terugvlucht naar Nederland waar u op dag 10 teen de middag weer arriveert.

Waarom Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis Durban South Coast & The Sunshine Coast?

Beeldimpressie Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis Durban South Coast & The Sunshine Coast

10-daagse golfreis Durban en the Sunshine Coast

U overnacht bij op het Selborne Golf Estate in Pennington

Suite op het Selborne Golf Estate in Pennington

Uitzicht vanuit een suite op het Selborne Golf Estate

Diner in het restaurant van het Selborne Golf Estate

Golfen op de Selborne Golf Course in Pennington

U gaat golfen op de course van de Durban Country Club

U overnacht in de Fairways Golf Lodge in Durban

U gaat golfen op de Fairways Golf Course in Durban

U gaat golfen op de baan van de Mount Edgecomb Country Club

U overnacht in de Zimbali Lodge in Ballito

Zwembad van de Zimbali Lodge in Ballito

Suite in de Zimbali Lodge in Ballito

Lounge in de Zimbali Lodge in Ballito

Pool club van de Zimbali Lodge in Ballito

U gaat golfen op de Zimbali Golf Course in Ballito

U gaat golfen op de Zimbali Golf Course in Ballito