Mister Goodlife's 14-daagse Safari- en Golfreis Krugerpark, Entabeni Game Reserve

De ultieme combinatie van golfen op spectaculaire championship courses in Zuid-Afrika en oog in oog komen met de Big Five tijdens diverse safari game drives in het Krugerpark en het Entabeni Game Reserve. Tevens kunt u tijdens deze reis twee unieke belevenisen meemaken: het spelen van de langste par 3 ter wereld: De Extreme 19th Hole op de Legend Golf Course en het spelen op de wereldberoemde Leopard Creek Golf Club die slechts zeer beperkt toegankelijk is voor niet-leden.

Programma Mister Goodlife's Safari- en Golfreis Krugerpark & Entabeni

Op dag 1 vliegt u met KLM rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Johannesburg. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgevangen en naar het Saxon Hotel & Spa gebracht alwaar u 2 nachten zult doorbrengen. De volgende ochtend speelt u 18 holes op de prachtige Royal Johannesburg & Kensington Country Club. In de middag kunt u relaxen (Spa & Wellness) in het hotel of bijvoorbeeld een tripje maken naar Sandton, Rosebank of Melrose Arch. Op de derde dag wordt uw huurauto afgeleverd bij het hotel en gaat u na het ontbijt op weg naar het Entabeni Game Reserve. U verblijft 3 nachten in de Hanglip Mountain Lodge. Van hieruit kunt u de komende dagen golfen op de Signature Golf Course en op de Tribute Golf Course van het Legend Golf & Safari Resort. Daarnaast kunt u deelnemen aan spectaculaire safari game drives in de vroege ochtend en de namiddag in een open vehicle met ervaren safari gids. Gun uzelf op de laatste dag ook de meest spectaculaire en langste par 3 ter wereld op de Extreme 19th hole. U wordt per helicopter bovenop de berg afgezet om daar af te slaan richting de green (in de vorm van het Afrikaanse continent) die honderden meters lager gelegen is.

Op dag 6 vertrekt u naar het Krugerpark. De autorit naar uw volgende bestemming duur ongeveer 3 uur. U verblijft 3 nachten in het luxe Tanda Tula Tented Safari Lodge van waaruit u game drives in het Timbavati Private Game Reserve gaat maken.
Na het ontbijt op dag 9 vervolgt u uw trip richting Hazyview, Trek de hele dag uit voor het rijden van de Panorama Route (Blyde River Canyon, Trree Rondavels, God's Window). In de namiddag inchecken bij het sprookjesachtige Timamoon Lodge voor 1 nacht. Op dag 10 vertrekt u na het ontbijt richting de Buhala Lodge, gelegen aan de Crocodile River bij de Komatipoort aan de zuidkant van het Krugerpark. Hier verblijft u 3 nachten. U kunt de volgende dagen golfen op de vermaarde championship golf course van de Leopard Creek Country Club. Deze members only club laat bij uitzondering bezoekers toe en u behoort tot de gelukkigen. Ook kunt u deze dagen met uw eigen auto op zoek naar de Big 5 in de openbare gedeelten van het Krugerpark. Indien u nog meer luxe en exclusiviteit zoekt kunt u er ook voor kiezen om deze laatste 3 nachten door te brengen in het luxe Sabi Sabi Earth Lodge in het vermaarde Sabi Sands Gaame Reserve waar u grote kans maakt op het spotten van luipaarden! U wordt dan van daar uit per helicopter naar Leopard Creek gebracht voor een wel heel bijzondere golf ervaring. Op dag 13 reist u terug naar Johannesburg (ongeveer 5 uur met de auto of 75 minuten met een binnenlandse vlucht) waar uw avondvlucht u weer veilig naar Amsterdam brengt.

Waarom Mister Goodlife's Safari- en Golfreis Krugerpark & Entabeni?

Beeldimpressie Mister Goodlife's Safari- en Golfreis Krugerpark & Entabeni

14-daagse golfreis Krugerpark Entabeni Game Reserve

U overnacht bij het Athol Place Boutique Hotel in Johannesburg

Zwembad van het Athol Place Boutique Hotel in Johannesburg

Suite in het Athol Place Boutique Hotel in Johannesburg

Tuin en lounge van het Athol Place Boutique Hotel in Johannesburg

U gaat golven op de Royal Johannesburg & Kensington Golf Course in Johannesburg

U overnacht op het Legend Golf Estate in het Entabeni Game Reserve

Suite in het Legend Golf Estate in het Entabeni Game Reserve

Private pool bij het Legend Golf Estate in het Entabeni Game Reserve

U gaat op safari in het Entabeni Game Reserve

Helicopter naar de 19th hole van de Legend Signature Golf Course

19th hole van de Legend Signature Golf Course

U gaat golven op de Legend Signature Golf Course

U overnacht bij het Sabi River Sun Resort in het Krugerpark

Wembad van het Sabi River Sun Resort in het Krugerpark

Ontbijt bij het Sabi River Sun Resort in het Krugerpark

Golfen en wilde dieren bij het Sabi River Sun Resort in het Krugerpark

U gaat golfen op de Sabi River Golf Course nabij het Krugerpark

U gaat overnachten in de Sabi Sabi Earth Lodge in het Sabi Sand Game Reserve

Sabi Sabi Earth Lodge in het Sabi Sand Game Reserve

Suite in de Sabi Sabi Earth Lodge in het Sabi Sand Game Reserve

Badkamer in de Sabi Sabi Earth Lodge in het Sabi Sand Game Reserve

Bar van de Sabi Sabi Earth Lodge in het Sabi Sand Game Reserve

Safari in het Sabi Sand Game Reserve

Safari in het Sabi Sand Game Reserve

Safari in het Sabi Sand Game Reserve

U gaat golfen op de Leopard Creek Golf Course

U gaat golfen op de Leopard Creek Golf Course


Interesse in deze reis? Vul dan onderstaand formulier in en kom in contact met Mister Goodlife.