Mister Goodlife's 15-daagse Safari en Golfreis Garden Route

U verkent de prachtige Garden Route, ofwel Tuinroute, vanuit George om uiteindelijk te eindigen in Port Elizabeth. Onderweg verblijft u op wonderschone plekken en golft op de mooiste banen. Daarnaast is er ruimte voor strandbezoek, pakt u vele bezienswaardigheden mee en eindigt u met safari!

Programma Mister Goodlife's 15-daagse Safari en Golfreis Garden Route

U vliegt per KLM rechtstreek naar Kaapstad of Johannesburg. Hier overnacht u om de volgende ochtend door te vliegen naar het midden op de Garden Route gelegen George. Met andere maatschappijen is het ook mogelijk om in de nacht heen te vliegen. U heeft dan wel een extra overstap (bv Parijs, Londen, Munchen, Madrid) maar spaart een overnachting uit. Welke optie u ook kiest, op dag 2 arriveert u in George waar u uw huurauto ophaalt en binnen 15 minuten arriveert bij het beroemde Fancourt waar u 3 nachten verblijft. Fancourt is een beroemd resort met 2 18-holes championship courses en een links course, diverse restaurants, gym, spa, activity centre, en diverse accommodatie typen.

Op dag 3 speelt u op de Outeniqua course, een van de banen van Fancourt. Rest van de dag besteed u naar eigen inzicht; een wandeling over het estate, een spa of wellness behandeling, een tripje naar Mosselbaai enz. In de ochtend van dag 4 speelt u op de Montague course van Fancourt. De rest van de dag vult u weer zelf in met bezoek aan George, het strand in Wilderness, een natuurpark, het eigen zwembad enz.

In de namiddag van dag 5 vertrekt u naar Knysna waar u incheckt bij het Pezula Golf and Country Estate (ongeveer 1 uur rijden). U blijft hier 2 nachten. In de middag en avond kunt u eventueel nog Knysna en thesen Island verkennen.
Op de zesde dag speelt u op Pezula. Terwijl u speelt kunt u genieten van de prachtige uitzichten op zee die deze vermaarde course biedt. Vrije invulling van de rest van de dag. De volgende dag speelt u op Simola Golf Estate, ook in Knysna.

In de namiddag van dag 7 vertrekt u richting Plettenberg Bay waar u 2 nachten verblijft in The Plettenberg. Op dag 8 gaat u golfen op Goose Valley in Plettenberg Bay. Vrije besteding van de middag: strand van Plettenberg, shoppen, relaxen in uw hotel, diverse optionele attracties in Plettenberg Bay. (oa walvissen spotten in het seizoen). Op dag 9 vertrek in alle rust uit Pezula en ga richting Port Elizabeth. Hier overnacht u 2 nachten bij Hacklewood Hill Counrtry House. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u de stad nog verkennen, The Boardwalk bezoeken of een van de stranden bij Port Elizabeth bezoeken. In de ochtend van dag 10 speelt u op de Humewood Golf Club en heeft u een vrije invulling van de rest van de dag en avond.

Op dag 11, na het uitchecken, vervolgt u uw reis richting het Pumba Private Game Reserve voor een verblijf van 3 nachten. In de namiddag heeft u meteen uw eerste game drive en kunt u de Big Five gaan spotten. Daarna volgt een heerlijke maaltijd in het restaurant van de Msenge Bush Lodge waar u ook overnacht in een ruim private chalet. De volgende ochtend is het vroeg op voor de morning game drive, op zoek naar de wilde dieren en aansluitend een uitgebreide brunch. Relax bij het zwembad en geniet van de ruimte, de natuur en de vrijheid. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de spa. In de namiddag volgt uw 3e game drive met sunset drinks voor bij een betoverende zonsondergang onderweg. In de avond een diner buiten in de boma. De derde safari dag op Pumba: Game drives, relaxen, zwemmen, spa behandelingen, lunchen en dineren bijvoorbeeld ook in het restaurant van de River Lodge met mooi uitzicht over de rivier. Of laat uw lunch verzorgen op de romantische vogelspot plek aan de rivier. Op de 14e dag
beleeft u uw laatste game drive in de ochtend. In de middag vertrekt u uit Pumba en gaat u naar het vliegveld van Port Elizabeth waar u uw auto weer inlevert. U vliegt van hieruit weer terug naar Nederland of Belgiƫ, waar u op de 15e dag aankomt.

Waarom Mister Goodlife's 15-daagse Safari en Golfreis Garden Route?


Beeldimpressie Mister Goodlife's 15-daagse Safari en Golfreis Garden Route

15-daagse golfreis Garden Route Zuid-Afrika

U overnacht op het Fancourt Golf Estate in George

Het hotel op het Fancourt Golf Estate in George

Ontbijt bij het Fancourt Golf Estate in George

Uitzicht vanuit een kamer op het Fancourt Golf Estate

Slaapkamer in het hotel van het Fancourt Golf Estate

Gym bij het Fancourt Golf Estate

Een van de zwembaden van het Fancourt Golf Estate

U gaat golven op Montague golf course bij Fancourt

U gaat golven op Outeniqua golf course bij Fancourt

U over nacht bij het Pezula Golf Resort in Knysna

Suite bij het Pezula Golf Resort in Knysna

Badkamer in een suite van het Pezula Golf Resort

Picnic op het strand bij het Pezula Golf Resort

U gaat golfen op de Pezula Golf Course in Knysna

U gaat golfen op de Pezula Golf Course in Knysna

U gaat golfen op de Simola Golf Course in Knysna

U gaat golfen op de Simola Golf Course in Knysna

U gaat golfen op de Goose Valley Golf Course in Plettenberg Bay

U overnacht bij het Hacklewood Country House in Port Elizabeth

Badkamer in het Hacklewood Country House in Port Elizabeth

Suite in het Hacklewood Country House in Port Elizabeth

Suite in de Mshenge Lodge in het Pumba Game Reserve

Zwembad van de Mshenge Lodge in het Pumba Game Reserve

Badkamer in de Mshenge Lodge in het Pumba Game Reserve

Suite in de Mshenge Lodge in het Pumba Game Reserve

Olifant bij het zwembad van de Mshenge Lodge in het Pumba Game Reserve