Mister Goodlife's 12-daagse Signature Safari reis - Zuid-Afrika Gold

Op Gold niveau stelt Mister Goodlife u het volgende voor: een safari reis langs drie privé wildparken: Timbavati, Sabi Sands en Phinda. In alle drie kunt u de Big Five spotten maar de parken verschillen onderling qua type natuur, andere (zeldzame) dieren die er voorkomen, en type lodges. U gaat dus niet 3 keer hetzelfde zien en doen want de opzet is juist om het divers en aanvullend te laten zijn. Deze reis is voorbeeld van een luxe safari reis zoals Mister Goodlife het zou willen doen en is ook geschikt voor kinderen! Laat u inspireren door deze voorbeeldreis en neem contact op om samen met Mister Goodlife uw droom safari reis samen te stellen.

Programma Mister Goodlife's 12-daagse Signature Safari reis - Zuid-Afrika Gold

Na aankomst op het vliegveld van Johannesburg (indien u rechtstreeks met KLM vliegt komt u rond 22h00 aan) checkt u in bij het Intercontinental hotel op het vliegveld (direct naast de arrivals hall). De volgende vliegt u met FedAir naar Hoedspruit in de provincie Limpopo waar u op het East Gate Airport wordt opgewacht om naar uw eerste safari bestemming gebracht te worden. U verblijft 3 nachten in een luxe canvas tent bij Tanda Tula in het Timbavati Game Reserve. Dit privé park is gelegen naast het Krugerpark. De dieren kunnen vrij migreren, de mensen niet zodat u geen last hebt van toeristen en dagjesmensen die het Krugerpark bezoeken. In de vroege ochtend en in de namiddag neemt uw ranger u mee in zijn open landcruiser en gaat u op zoek naar de Big Five en de talloze andere dieren. In de Main Lodge van Tanda Tula kunt u terecht voor ontbijt, lunch en kaarsverlichte diners,

Op dag 5 is er een transfer voor u geregeld om u in zuidelijke richting naar het wereldberoemde Sabi Sands Game Reserve te vervoeren. Dit privé park ontleend zijn faam aan de mooie natuur, de Sabie rivier en de grote kans om hier luipaarden te zien. Van de Big Five is dit het moeilijkst te spotten dier en in Sabi Sands is uw kans om oog in oog met een luipaard te komen het grootst. U verblijft 3 nachten in het Sabi Sabi Little Bushcamp, een luxe en intieme safari lodge waar u uw eigen aan de rivier gelegen chaletje hebt.

Op de 8e dag vliegt u naar het Phinda Private Game Reserve in de provincie Kwazulu Natal. U verblijft hier in de nabijheid van de Indische Oceaan en kunt daarom tussen augustus en half december ook de Marine Five (oa dolfijnen en walvissen) spotten. De Big Five treft u u gedurende het gehele jaar in Phinda. U overnacht in de fabuleuze Phinda Rock Lodge uitkijkend over de vallei en genietend van natuur, rust en een zeer hoog niveau van service, gastvrijheid, wining & dining en spa & wellness. Na uw laatste ochtend game drive en aansluitende brunch in de lodge op dag 11 vliegt u weer richting Johannesburg om daar in de avond terug te vliegen naar Amsterdam waar u op dag 12 rond 11h00 weer zult arriveren.

Waarom Mister Goodlife's 12-daagse Signature Safari reis - Zuid-Afrika Gold?

Beeldimpressie Mister Goodlife's 12-daagse Signature Safari reis - Zuid-Afrika Gold

11-daagse safari reis Zuid-Afrika gold

U overnacht in het Tanda Tula Tented Camp in het Timbavati Game Reserve

Slaapkamer in een tent van het Tanda Tula Tented Camp in het Timbavati Game Reserve

Badkamer bij het Tanda Tula Tented Camp in het Timbavati Game Reserve

Lounge met uitzicht in het Tanda Tula Tented Camp in het Timbavati Game Reserve

Safari in het Timbavati Game Reserve

Wandelen en safari in het Timbavati Game Reserve

U overnacht in het Sabi Sabi Little Bush Camp in het Sabi Sand Game Reserve

Suite met jacuzzi in het Sabi Sabi Little Bush Camp in het Sabi Sand Game Reserve

Suite in het Sabi Sabi Little Bush Camp in het Sabi Sand Game Reserve

Boma van het Sabi Sabi Little Bush Camp in het Sabi Sand Game Reserve

Safari in het Sabi Sand Private Game Reserve

Safari in het Sabi Sand Private Game Reserve

U overnacht bij de Phinda Rock Lodge in het Phinda Game Reserve

Suite in de Phinda Rock Lodge in het Phinda Game Reserve

Lounge met uitizicht van de Phinda Rock Lodge in het Phinda Game Reserve

Boma van de Phinda Rock Lodge in het Phinda Game Reserve

Safari in het Phinda Private Game Reserve

Wandelen en safari in het Phinda Private Game Reserve

Locals in het Phinda Game Reserve