Mister Goodlife's 12-daagse Safari reis Zuid-Afrika Silver

Op Silver niveau stelt Mister Goodlife u het volgende voor: een safari reis langs drie wildparken (Pilanesberg, Madikwe en Welgevonden) die op zo'n 2 a 3 uur rijden met de auto van elkaar en van het vliegveld in Johannesburg gelegen zijn. Alle drie de parken zijn malaria vrij en in alle drie kunt u de Big Five spotten. De parken verschillen onderling qua type natuur, andere (zeldzame) dieren die er voorkomen, en type lodges. Met andere woorden u gaat niet 3 keer hetzelfde zien en doen want de opzet is juist om het divers en aanvullend te laten zijn. Dit voorbeeld van een luxe safarireis is ook geschikt voor kinderen! Laat u inspireren door deze voorbeeldreis en neem contact op om samen met Mister Goodlife uw droom-safarireis samen te stellen.

Programma Mister Goodlife's 12-daagse Safari reis - Zuid-Afrika Silver

Na aankomst op het vliegveld van Johannesburg (indien u rechtstreeks met KLM vliegt komt u rond 22h00 aan) checkt u in bij het Intercontinental hotel op het vliegveld (direct naast de arrivals hall). De volgende ochtend haalt u uw huurauto op bij AVIS (naast het hotel) en zet u koers naar uw eerste bestemming. Rond de lunch wordt u verwacht bij de Sheperd's Tree Game Lodge in het Pilanesberg National Park, waar u in de namidag al uw eerste game drive meemaakt. U verblijft 3 nachten in deze gastvrije 5 sterren lodge vanwaaruit u eventueel ook nog gemakkelijk naar het nabijgelegen Sun City zou kunnen gaan waar behalve 2 wereldberoemde golfbanen ook een kinderpretpark is met golfslagbad en andere adventure sports (boogschieten. hot air balloon, quadbiken, enz).

Op de 5e dag vertrek u in noord-westelijke richting naar het Madikwe Game Reserve. Dit geweldige malariavrije safari park staat behalve om de gebruikelijke Big Five ook bekend om de relatief grote populatie African dogs (wilde honden), een zeldzame diersoort die een bijzonderheid op zich is. In Madikwe verblijft u 3 nachten in het Thakadu River Camp in een van de luxe canvas tenten waarin deze 4 sterren plek voorziet. Ook hier veel facciliteiten, prachtige natuur en een kindvriendelijke omgeving.

Dag 8 staat in het teken van een boeiende rit naar het Welgevonden Game Reserve waar u rond 14h00 uur incheckt bij de Makweti Safari Lodge. U bent inmiddels gewend aan het safari-bioritme en geniet hier van weer een nieuwe natuuromgeving, in een prachtige lodge waar u een eigen chalet met splash pool heeft. Diner vinden afwisselend plaats in de main lodge of in de boma. Net als bij de andere safarilodges is ook hier de kans aanwezig dat de dieren dichtbij de lodge komen en dat u ze vanaf uw ligstoel aan het zwembad goed kunt observeren. Na uw laatste ochten game drive en aansluitende brunch op dag 11 vertrekt u weer richting Johannesburg om daar in de avond terug te vliegen naar Amsterdam waar u op dag 12 rond 11h00 weer zult arriveren.

Waarom Mister Goodlife's 12-daagse Safari reis - Zuid-Afrika Silver?

Beeldimpressie Mister Goodlife's 12-daagse Safari reis - Zuid-Afrika Silver

11-daagse safari reis Zuid-Afrika silver

U overnacht bij de Shepard's Tree Game Lodge in het Pilanesberg Game Reserve

Zwembad van de Shepard's Tree Game Lodge in het Pilanesberg Game Reserve

Suite in de Shepard's Tree Game Lodge in het Pilanesberg Game Reserve

Badkamer in de Shepard's Tree Game Lodge in het Pilanesberg Game Reserve

Wijnkelder in de Shepard's Tree Game Lodge in het Pilanesberg Game Reserve

Safari in het Pilanesberg Game Reserve

Safari en borrel in het Pilanesberg Game Reserve

U overnacht in het Thakadu River Camp in het Madikwe Game Reserve

Lounge van het Thakadu River Camp in het Madikwe Game Reserve

Safari in het Madikwe Game Reserve

U overnacht in de Makweti Safari Lodge in het Welgevonden Game Reserve

Prive zwembad van een suite van de Makweti Safari Lodge in het Welgevonden Game Reserve

Boma van de Makweti Safari Lodge in het Welgevonden Game Reserve

Uitzicht bij de Makweti Safari Lodge in het Welgevonden Game Reserve

Wandelen en safari in het Welgevonden Game Reserve