Mister Goodlife's 13-daagse Golf-, Safari- en Strandreis "Silver"

Dit is een reis zoals Mister Goodlife voor zichzelf zou samenstellen en van harte zou willen aanbevelen. Hier zet hij met liefde zijn handtekening onder. U kunt de reis natuurlijk naar wens aanpassen (data, duur, enz) of deze reis als inspiratie te gebruiken voor een volledig op maat gemaakte rondreis in Zuidelijk Afrika die Mister Goodlife graag samen met u ontwerpt

Programma Mister Goodlife's Signature - Silver

Op dag één vertrek vanuit Amsterdam via Dubai naar Durban waar u de volgende ochtend met uw huurauto in 20 minuten rijdt naar de badplaats Umhlanga Rocks alwaar u incheckt bij het majesteuze Oyster Box Hotel. U verblijft 4 nachten in een luxury room in dit aan het strand van de Indische oceaan gelegen top hotel en geniet van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft zoals, spa, wellness, restaurants, cocktail bar, enz. De adembenemende golfcourses van Royal Durban, Zimbali en Prince's Grant liggen binnen 20 auto minuten van Umhlanga Rocks en ook de stad Durban (met oa. Ushaka Marine World, diverse markten, restaurants en hippe wijken) is een bezoek waard.
Op de zesde dag rijdt u naar het noord oosten en verblijft 3 nachten in het idyllische Thonga Beach Lodge in het St. Lucia Greater Wetlands Park. Hier, in de duinen en aan het strand geniet u van alle activiteiten (oa. duiken, snorkelen, kayaking, turtle tracking, boottochten op het nabijgelegen Lake Sibaya, strand-safari's, guided coastal forest walks, enz) en natuurlijk van uw luxe accommodatie en culinaire verwennerij in de lodge.
Op dag 9 verlaat u Thonga Beach Lodge en rijdt u naar het indrukwekkende Phinda Game Reserve alwaar u 3 nachten zult verblijven in de Mountain Lodge. Spectaculaire panorama's vanuit uw luxe suite wachten op u evenals de beroemde Big Five en nog veel meer wildlife in dit prachtige malaria vrije park. Zie het gevarieerde wildlife tijdens de 2 game drives die u per dag maakt in een open safari vehicle maar ook tijdens een Mzinene River boat cruise. U kunt ook deelnemen aan een walking safari waarbij u met een gids specifiek de neushoorns gaat volgen.
Op dag 12 keert u, na uw laatste game drive en heerlijke ontbijt, weer zuidwaarts richting Durban om via Dubai weer naar Amsterdam te vliegen alwaar u op dag 13 rond het middaguur arriveert

Waarom Mister Goodlife's 13-daagse Golf-, Safari- en Strandreis "Silver"?

Beeldimpressie Mister Goodlife's Signature - Silver

13-daagse golf safari strand reis Zuid-Afrika

U overnacht bij het Oyster Box Hotel in Durban

Suite in het Oyster Box Hotel in Durban

Het strand nabij het Oyster Box Hotel in Durban

Welness bij het Oyster Box Hotel in Durban

Golfen kunt u bij onder andere de Prince's Golf Course

U overnacht bij de Thonga Beach Lodge

Suite bij de Thonga Beach Lodge

Het strand waaraan Thonga Beach Lodge is gelegen

Sundowner drinks op het strand bij Thonga Beach Lodge

Kayakken in de Wetlands nabij Thonga Beach Lodge

Duiken vanuit de Thonga Beach Lodge

Suite met privé zwembad bij de Phinda Rock Lodge

Suite bij Phinda Rock Lodge

Uitzicht vanaf het dek bij Phinda Rock Lodge

Leeuw tijdens de safari in het Phinda Game Reserve

Walking safari bij Phinda in het Phinda Game Reserve

De boma van de Phinda Rock Lodge

Neushoorn tijdens safari in het Phinda Game Reserve

Locals in het Phinda Game Reserve