Mister Goodlife's 14-daagse Strand-, Safari- & Golfreis "Platinum"

Dit is een reis zoals Mister Goodlife voor zichzelf zou samenstellen en van harte zou willen aanbevelen. Hier zet hij met liefde zijn handtekening onder.
U kunt de reis natuurlijk naar wens aanpassen (data, duur, enz) of deze reis als inspiratie te gebruiken voor een volledig op maat gemaakte rondreis in Zuidelijk Afrika die Mister Goodlife graag samen met u ontwerp.

Programma Mister Goodlife's Signature - Platinum

Op dag één vliegt u Businessclass met Emirates via Dubai naar Kaapstad. Op dag twee komt u rond 11h40 aan in Kaapstad, u wordt op het vliegveld verwelkomt en naar uw eerste accommodatie gebracht. U verblijft voor vier nachten in het Steenberg Hotel & Spa en slaapt in één van de drie Heritage Suites. Dag twee kunt u het Steenberg Golf & Wine Estate ontdekken of uitstapjes maken naar de wijnhuizen en bezienswaardigheden van de wijk Constantia in Kaapstad.

Op dag drie word u opgehaald bij het Steenberg Hotel en naar de Clovelly Country Club gebracht. Na het golfen heeft u de mogelijkheid om te relaxen op Steenberg of Kaapstad en haar bezienswaardigheden bezoeken. Dag vier staat in het teken van de Cape Winelands, dorpen als Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. In de Cape Winelands kunt u genieten van de vele Wine Estates, restaurants en prachtige landschappen. In overleg maken we reserveringen voor u voor activiteiten zoals wijnproeverijen, Wine Safari, lunches en diners, enz.

Op dag vijf gaat u weer golfen, dit keer dicht bij huis, namelijk op de Steenberg Golf Course. Daarnaast kunt u relaxen op het estate of nog een uitstapje maken. ís Avonds kunt u heerlijk gaan dineren in het restaurant van Steenberg, Catharinaís.
De volgende dag, dag zes, verlaat u het Steenberg Hotel, Wine & Golf Estate. U wordt weer door uw chauffeur opgehaald en naar het vliegveld van Kaapstad gebracht. U vliegt met een private jet van Fireblade Aviation naar het Tswalu Kalahari Private Game Reserve. Hier verblijft u drie nachten in The Motse.

Dag zes tot en met de ochtend van dag negen staan in het teken van safari op een bijzonder hoog niveau. Prachtige suites, uitzonderlijke service, geweldig eten maar vooral ook game drives in een zeer bijzonder reservaat. In dit Game Reserve ziet u meer dan de Big Five en bent u werkelijk 'in Africa'. Een ervaring die u nooit meer zal vergeten. Op de negende dag van deze Platinum Tour vliegt u weer met Fireblade Aviation, dit keer naar Johannesburg. In Johannesburg overnacht u één nacht in het Saxon Boutique Hotel & Spa met een award winning restaurant.

Dag tien is de dag dat u naar de eilanden archipel van de Seychellen vliegt. U wordt met met uw bagage naar het vliegveld van Johannesburg gebracht waarna u met Etihad direct naar het hoofdeiland van de Seychellen, Mahé, vliegt. Op het vliegveld in Mahé wordt u bij de douane al opgevangen. Daarna wordt u naar uw volgende accommodatie gebracht, het zeer luxe Four Seasons Resort. U verblijft hier vier nachten in een Hilltop Ocean View Villa.

Van dag tien tot dag veertien kunt u genieten van alles dat de Seychellen en het Four Seasons Resort te bieden hebben. Prachtige stranden, mooie natuur, vele vogels, watersporten, snorkelen, duiken, wandelen, uitgaan enz. Vanuit het Four Seasons Resort kunt u allerlei verschillende plaatsen bezoeken, ook de andere eilanden van de archipel. In de ochtend van dag veertien vliegt u via Dubai weer terug naar Amsterdam waar u dezelfde avond rond half 20h30 aankomt.

Waarom Mister Goodlife's 14-daagse Strand-, Safari- & Golfreis "Platinum" ?

Beeldimpressie Mister Goodlife's Signature - Platinum

14-daagse golf safari strand reis Zuid-Afrika Seychellen

U overnacht bij het Steenberg Golf & Wine Hotel

Suite bij het Steenberg Golf & Wine Hotel

Zwembad bij het Steenberg Golf & Wine Hotel

Restaurant Catharina's op het Steenberg Estate

Golf op de Steenberg Golf Course

Golf op de Clovelly Country Club

Golf op de Steenberg Golf Course (12de hole)

U overnacht bij het unieke Tswalu The Motse Lodge

Patio en zwembad bij een suite van The Motse in Tswalu Kalahari

Suite van The Motse in Tswalu Kalahari

Buiten slapen onder de sterren bij The Motse in Tswalu Kalahari

Privé diner onder de sterren bij The Motse in Tswalu Kalahari

Buiten douchen bij The Motse in Tswalu Kalahari

Badkamer van een suite bij The Motse in Tswalu Kalahari

Patio van een suite bij The Motse in Tswalu Kalahari

Safari in het Tswalu Kalahari Game Reserve

U overnacht in het Saxon Boutique Hotel in Johannesburg

Suite bij het Saxon Boutique Hotel in Johannesburg

U overnacht bij het Four Seasons Resort op Mahé in de Seychellen

Een villa bij het Four Seasons Resort in de Seychellen

Slaapkamer van een villa bij het Four Seasons Resort in de Seychellen

Badkamer van een villa bij het Four Seasons Resort in de Seychellen

Privé diner op het strand bij het Four Seasons Resort in de Seychellen

Yoga op de mooiste plekken bij het Four Seasons Resort in de Seychellen

Relaxen en wandelen op het privé strand van het Four Seasons Resort in de Seychellen