Samen met Mister Goodlife (Jos van Krimpen) ontwerpt u uw eigen rondreis in Zuidelijk Afrika op basis van uw wensen en dromen. Zo ontstaat een passend reisvoorstel op maat op basis van co-creatie. Om werkelijk maatwerk te kunnen leveren komt Mister Goodlife naar u toe om u te ontmoeten en gezamenlijk te inventariseren wat uw ideeën en behoeften zijn.

  • Bespreking van uw reis bij u thuis, Mister Goodlife komt naar u toe
  • Volledig ontzorgd: Restaurants & activiteiten vooraf voor u geboekt en bevestigd
  • Optimale route en logistiek, realistisch programma, 'travel less,see more'
  • Afwisselend en afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Meet & Greet op vliegveld en 24/7 ondersteuning ter plekke
  • Reismap met voorpret, vouchers, routebeschrijvingen, reisbescheiden

Maatwerk Rondreizen in Zuid Afrika Exclusive Culitravel

Contact Mister Goodlife

Bel 020-4084210 of gebruik onderstaand formulier:

Waarom rondreizen in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika is dé bestemming die alles heeft! Een zeer gunstig klimaat en betoverende flora en fauna. Gastvrijheid, vele historische en culturele bezienswaardigheden en ook sportieve mogelijkheden (oa. golf, paardrijden, wandelen en watersport). Er is geen tijdsverschil met Europa dus ook geen jetlag. Kaapstad met attracties als de Tafelberg, Robben Eiland en Kaap de Goede Hoop en de nabijgelen Cape Winelands met wijnhuizen van bijzondere kwaliteit en topklasse restaurants zijn doorgaans de eerste stop voor reizigers.
Naast deze prachtige omgeving heeft Zuid-Afrika vele andere bijzondere regio's en plaatsen die het bezoeken meer dan waard zijn. De betoverende flora van de Garden Route, de avontuurlijke Oostkaap, de machtige Drakensberge, het St. Lucia Wetland Park, het wereldberoemde Krugerpark met de meest geweldige safari mogelijkheden, de Wild coast of de West coast met de vele sportieve mogelijkheden, de uitgestrekte vlaktes van de Groot Karoo en de Kalahari, Route 62 in de Klein Karoo; Niet voor niets noemt men Zuid-Afrika 'The Rainbow Nation, all countries in one', dé bestemming dus voor een rondreis op maat.

Waarom naar de buurlanden van Zuid-Afrika?

Ook in de buurlanden van Zuid-Afrika kunt u The Good Life ontdekken. Beleef unieke safari's in de Okavanga Delta, Chobe of de Caprivi Strip in Botswana of het Etosha National Park in Namibië, verbaas u over de immense zandduinen van de Sossusvlei in Namibië, raak betoverd door de Victoria Watervallen in Zambia, geniet op de parelwitte stranden in duikersparadijs Mozambique (ook voor zwemmen met dolfijnen), ga golfen en luxe luieren op het eiland Mauritius of ervaar natuur en ultieme privacy en luxe op de bounty eilanden van de Seychellen. De buurlanden van Zuid-Afrika en de prachtige eilanden in de Indische oceaan bieden volop mogelijkheden om uw reis in Zuid-Afrika te verlengen met een verlijf in een van de mooie lodges en resorts in deze landen.
Een van de belangrijke redenen om deze landen te bezoeken in combinatie met Zuid-Afrika zijn de goede en logistiek gunstige vliegverbindingen vanuit Zuid-Afrika. Ook speelt voor veel reizigers mee dat slechts 1 x continentaal hoeft worden gevlogen om meerdere landen in Zuidelijk Afrika te bezoeken. The Good Life vind u dus ook in de buurlanden van Zuid-Afrika.

Wat is de toegevoegde waarde van Mister Goodlife?

Maatwerk Rondreizen in Zuid Afrika Exclusive Culitravel

Als Mister Goodlife leef ik helemaal op als u met een 'onmogelijke' wens of 'bizar' idee komt. De slogan 'South Africa - It's possible' is mij op het lijf geschreven. Mijn voorpret begint ermee om samen met u goed uit te vinden waar u als reiziger precies op hoopt, waarna ik voorstellen doe die de verwachtingen liefst nog zullen overtreffen. Co-creatie, samenwerking, maatwerk, afstemmen en fine-tunen zijn de sleutelwoorden in de ontwerpfase van uw reis. Hier kan ik toegevoegde waarde leveren en daar word ik blij van. Als Mister Goodlife voel en gedraag ik me als gastheer ook al ben ik er op het moment van uw reis (doorgaans) niet zelf bij. Ik wil dat u zich als mijn gast voelt en benader u dan ook als zodanig. Lees meer over wat 'gasten' vertellen over Mister Goodlife.