golfreizen-zuid-afrika-header

Golfreizen Zuid-Afrika

The Golf Life op maat gemaakt

Mister Goodlife & Maatwerk Golfreizen

"Maatwerk door middel van co-creatie met The Good Life als resultaat voor de reiziger"


Wilt u ook golfen op de plekken waar Jack Niklaus, Gary Player, Ernie Els en Retief Goosen zelf speelden of zelf de banen hebben ontworpen? Een week, 10 dagen, twee weken? In één bepaalde regio, verspreid over meerdere regio's, luxe accommodatie, self drives, auto met chauffeur, uw eigen villa, in een hotel op een luxe golfresort, binnenlandse vluchten, transfers. Mister Goodlife adviseert u op basis van uw wensen en behoeften en maakt graag een reisvoorstel voor u. Voor voorbeelden van golfreizen op maat ga je naar Mister Goodlife's Signature Golfreizen.

        
  • Bespreking van uw reis bij u thuis, Mister Goodlife komt naar u toe (gratis optie)
  • Volledig ontzorgd: Restaurants & activiteiten (bv. green fees, carts, caddy. clubs) vooraf gereserveerd
  • Optimale route en logistiek, realistisch programma, 'travel less, see more'
  • Afwisselend en afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Meet & Greet op vliegveld en 24/7 ondersteuning ter plekke
  • Reismap met voorpret, vouchers, routebeschrijvingen, reisbescheiden
  • Bijdrage aan goede doelen: HoKiSa en Isabelo

Waarom golfen in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika heeft meer dan 500 golfbanen en dat aantal groeit nog steeds. De geweldige kwaliteit van de meeste van de golfcourses, de prachtige ligging in vaak spectaculaire natuurlijke setting en de uitdagende lay-out maken dat Zuid-Afrika echt als de ultieme bestemming voor golfers wordt beschouwd. Zuid-Afrika staat daarmee in de top 10 van golf bestemmingen in de wereld. Je kunt jouw golfreis op maat ook integreren in een uitgebreidere exclusieve rondreis in Zuidelijk Afrika.

           

Mister Goodlife Signature Maatwerk Golfreizen in Zuid-Afrika

Ideaal voor niet golfende partners

Een belangrijke reden voor de populariteit van Zuid-Afrika als golf bestemming is dat er zoveel te doen is voor de eventueel niet-golfende partner. Geen verveling maar een ruime keuze uit zowel actieve en relaxte activiteiten, bezienswaardigheden en een heerlijk klimaat. Er zijn vele luxe golfresorts in Zuid-Afrika, en prachtig gelegen villa's die niet alleen vlakbij de golfcourse(s) liggen maar van waaruit u ook gemakkelijk toegang hebt tot andere (sportieve) activiteiten, steden, dorpen, stranden, bossen, bergen en prachtige natuur. Bij het ontwerpen van een golfreis op maat heeft Mister Goodlife evenveel aandacht voor de niet-golfende reizigers voor de lucky few die bijvoorbeeld altijd nog eens wilden golfen op Leopard Creek!  

 

Mister Goodlife Signature Maatwerk Golfreizen in Zuid-Afrika

Ervaringen van reizigers

"Super mooie beleving en ervaring"
"Hallo Jos,, We willen jou heel erg graag bedanken voor je goede zorgen en voor het plezier wat je ons gegeven hebt met alleen al de voorpret en uiteraard helemaal met de hotels en de golfbanen die je uitgekozen hebt. Woorden schieten eigenlijk echt te kort voor het gevoel wat we hebben overgehouden aan deze reis!"
Mister Goodlife Signature Maatwerk Golfreizen in Zuid-Afrika
Danielle & Erik - Aalsmeer

"De mooiste reis ooit gemaakt"

"Beste Jos, Golfen op Leopard Creek was natuurlijk een belevenis op zich. Het Entabeni Game Reserve was zeer de moeite waard. Ik heb op het Legend Golf & Safari Estate de Extreme 19th hole gespeeld met een score van 10, dat schijnt goed te zijn."
Mister Goodlife Signature Maatwerk Golfreizen in Zuid-Afrika
Rob Cuijpers - Stevensweert

"Fijn met jouw golfvrienden te spelen"

"Beste Jos, Heel hartelijk dank voor de hele fijne tijd die wij met jou en jouw golf en wijnvrienden in Zuid-Afrika hebben mogen doorbrengen. Bedankt voor de fijne tijd en goede zorgen….

Inmiddels mijn golfmaatjes gesproken en jouw adres gegeven!"

Mister Goodlife Signature Maatwerk Golfreizen in Zuid-Afrika
Hennie & Roel Egmond - Helmond
Rondreizen zuid afrika mister goodlife

Golfenreizen op maat met Mister Goodlife

"Hoewel zelf geen begenadigd golfer, ben ik als Mister Goodlife een vaste bezoeker van de beroemde en prachtige golfcourses in Zuid-Afrika en omring ik mij graag met golfers die de toegevoegde waarde van de prachtige locaties, de gastvrijheid, het geweldige golfklimaat en de kwaliteit van de golfbanen in Zuid-Afrika herkennen en waarderen.

Mocht je het leuk vinden om met locals in Zuid-Afrika te golfen dan koppel ik mijn golfende Zuid-Afrikaanse vrienden (met handicaps in alle categoriën) graag aan jou zodat je bijvoorbeeld een 2 ball kunt aanvullen tot een 4 ball. 


Lees meer over Mister Goodlife's voorliefde voor de golfcourses en golfresorts in Zuid-Afrika in enkele columns op Mister Goodlife's Blog.

Ja, ik wil samen mijn Golfreis op maat ontwerpen