Meer over Mister Goodlife | Exclusive Culitravel

Over Mister Goodlife

Jos van Krimpen

Over Mister Goodlife

Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Jos van Krimpen

Introductie video Mister Goodlife & Exclusive Culitravel

Wie is Mister Goodlife?

"Ik ging in 2002 voor het eerst naar Zuid-Afrika voor een oogoperatie. Tijdens mijn verblijf van 10 weken in Kaapstad en de West Kaap provincie gingen mijn ogen letterlijk en figuurlijk open. De schoonheid en diversiteit van Zuid-Afrika in het algemeen en van de Cape Winelands in het bijzonder maakten op mij bij dat eerste bezoek een zodanig onuitwisbare indruk dat de liefde voor het land en de mensen een professionele zendingsdrang veroorzaakten."


"Na eerder culinaire wijnreizen te hebben georganiseerd naar Franse en Italiaanse wijngebieden heb ik me vanaf 2004 volledig gericht op Zuid-Afrika. Onder de naam Exclusive Culitravel heb ik culinaire wijnreizen georganiseerd, zowel voor kleine groepen als voor individuele reizigers. Het duurde niet lang of ik werd door mijn gasten benoemd tot 'Mister Goodlife' in Zuid-Afrika."


Vanaf 2007 bracht Exclusive Culitravel naast de culinaire wijnreizen ook individuele rondreizen met thema's als safari, golf, cultuur en natuur op de markt, de zogenaamde exclusieve reizen op maat. Vanaf 2009 werden bestemmingen als Botswana, Victoria Falls, Namibië, Mozambique, Mauritius en de Seychellen toegevoegd aan "The Good Life in Zuidelijk Afrika". Inmiddels heb ik als Mister Goodlife in Zuid-Afrika en de naburige landen en eilanden ook vele luxe villa's en vakantiehuizen geselecteerd voor groepen of families. Deze worden nu gepresenteerd op de website vakantiehuizen-zuidafrika.nl "


"Mijn doel is verwachtingen van gasten te overtreffen. Om dit te bereiken staan service, kleinschaligheid, individuele aandacht, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel als pijlers voor de dienstverlening en uitvoering. Alle hotels en guesthouses, safari lodges, golfresorts, wijnhuizen, restaurants, , safari parken, natuur reservaten enz. die u via Exclusive Culitravel zult bezoeken heb ik vooraf bezocht en beoordeeld en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, locatie, gastvrijheid, comfort en exclusiviteit.


Mijn maatschappelijke betrokkenheid in Zuidelijk Afrika uit zich in de keuze van toeleveranciers, partnerships en het steunen van 2 goede doelen te weten 'HoKiSa, Homes for Kids in South Africa' en 'Isabelo - Feeding Hungry Minds'. Daarnaast biedt Exclusive Culitravel een volledige FairTrade reizen op 5 sterren niveau aan.


Ik versta de kunst om klantwensen met een grote dosis creativiteit te vertalen in bijzondere reisplannen die doordrenkt zijn van mijn liefde voor 'The Good Life' en Zuidelijk Afrika. Ik beloof je dat je ook verliefd zult worden."


Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Met wie werkt Mister Goodlife aan jouw Good Life ervaring?

Andries van Moosrselaar | Exclusive Culitravel

Andries van Moorselaar

Ticket Wizzard

Marjolein Westerterp | Exclusive Cullitravel

Marjolein Westerterp

Uitgever OOG voor AFRIKA

Eksteen van Dewenter | Exclusive Culitravel

Eksteen van Dewenter

Our man in Cape Town

Wat doet Mister Goodlife nog meer?

Vakantiehuizen-zuidafrika.nl

Vakantiehuizen Zuid-Afrika

Luxe villa's en appartementen in Zuid-Afrika
Mister Goodlife's Blog

Mister Goodlife's Blog

Blog, Columns, Insider Tips, Nieuws 
ASSScreenhot

Assessment Support Service

Assessments, Training en Coaching

Heb je vragen, ideeën, wensen omtrent The Good Life?