signature fairtrade reizen platinum

Mister Goodlife's Signature Safarireis Platinum

Safari, Natuur, The Big Five & The Good Life

Safarireis Zuidelijk Afrika 'Platinum' - 12 dagen Safari, Natuur & Big Five

Op Silver niveau stelt Mister Goodlife u het volgende voor: een safari reis langs drie wildparken (Tswalu, Madikwe en Moremi) in Zuid-Afrika en Botswana. Je zult niet alleen de Big Five spotten maar nog veel meer!. De parken verschillen onderling qua type natuur, andere (zeldzame) dieren die er voorkomen, en type lodges. Met andere woorden je gaat niet 3 keer hetzelfde zien en doen want de opzet is juist om het divers en aanvullend te laten zijn. Dit voorbeeld van een luxe safarireis is ook geschikt voor kinderen! Laat jeinspireren door deze voorbeeldreis en neem contact op om samen met Mister Goodlife jouw droom-safarireis samen te stellen.

Programma Mister Goodlife's Signature Safarireis 'Platinum'

signature fairtrade reizen platinum

Reisbeschrijving

Na aankomst op het vliegveld van Johannesburg (indien u rechtstreeks met KLM vliegt komt u rond 22h00 aan) checkt u in bij het Intercontinental hotel op het vliegveld (direct naast de arrivals hall). De volgende ochtend wordt u liefdevol opgevangen in de private hangar van Fireblade Aviation voor uw privé vlucht naar het fameuze Tswalu Kalahari Reserve waar u wordt opgewacht om naar uw eerste safari bestemming gebracht te worden. U verblijft 3 nachten in een luxe chalet in The Motse Lodge. Tswalu staat bekend om de enorme oppervlakte (bijna 100.000 hectare) van het park met slechts 1 lodge en maximaal zo'n 20 gasten. U krijgt als gast de beschikking over uw eigen ranger en eigen safari vehicle waardoor u een grote mate van privacy geniet! U bepaalt in samenspraak met uw ranger zelf u dag programma, tijden, specifieke wensen enz. Bijzondere dieren die u hier gaat ontmoeten: de Kalahari lion met de karakteristieke manen, de stokstaardjes (meerkatten) en de zeldzame pangolin!


Op dag 5 is er een transfer voor u geregeld om u in noordelijke richting naar het Madikwe Game Reserve te brengen. U verblijft in dit prachtige park, waar behalve de Big Five ook de vrij zeldzame African dogs (wilde honden) te zien zijn, 3 nachten in de zeer luxe en intieme Molori Safari Lodge. U treft hier de top standaard in safari lodges en geniet van grote luxe in de mooiste natuur.


Op de 8e dag volgt de transfer naar de Okavanga Delta in Botswana. Dit is voor velen de ultieme safari bestemming vanwege het vele water in dit delta landschap. Hier gaat u niet alleen in een landrover maar  ook per boot of kano op safari. U verblijft in het Moremi Game Reserve en overnacht in het Mombo Camp uitkijkend over de rivier en genietend van natuur, rust en een zeer hoog niveau van service, gastvrijheid, wining & dining en spa & wellness. Na uw laatste ochtend game drive en aansluitende brunch in de lodge op dag 11 vliegt u weer richting Johannesburg om daar in de avond terug te vliegen naar Amsterdam waar u op dag 12 rond 11h00 weer zult arriveren.


Waarom Mister Goodlife's Signature Safarireis 'Platinum'?

  • Niet zelf rijden, alle vluchten en transfers inbegrepen dus zorgeloos reizen 
  • Verblijf in de meest luxe top lodges in beroemde private game reserves
  • Inclusief alle maaltijden, dranken (!) en safari activiteiten
  • Extra opties: Spa, wellness, massage, guided walking safaris  
  • Veel privacy - Out of Africa - Ver van de massa
  • Good Life garantie: natuur, dieren, gastvrijheid, service, wining & dining
  • Met KLM rechtstreeks naar Johannesburg en geen jetlag

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Safarireis 'Platinum'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife