rondreizen-zuid-afrika-header

Rondreizen Zuidelijk Afrika

The Good Life op maat gemaakt

Mister Goodlife & Maatwerk Rondreizen

"Maatwerk door middel van co-creatie met The Good Life als resultaat voor de reiziger"


Samen met Mister Goodlife (Jos van Krimpen) ontwerpt u uw eigen rondreis in Zuidelijk Afrika op basis van uw wensen en dromen. Zo ontstaat een passend reisvoorstel op maat op basis van co-creatie. Om werkelijk maatwerk te kunnen leveren komt Mister Goodlife indien gewenst naar u toe om u te ontmoeten en gezamenlijk te inventariseren wat uw ideeën en behoeften zijn. Telefonisch overleg, beeldbellen en contact per email zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.


  • Voorbespreking van uw reis bij u thuis, Mister Goodlife komt naar u toe (gratis optie)
  • Volledig ontzorgd: Transfers, restaurants & activiteiten vooraf voor u geboekt en bevestigd
  • Optimale route en logistiek, realistisch programma, 'travel less, see more'
  • Afwisselend en afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Meet & Greet op vliegveld en 24/7 ondersteuning ter plekke
  • Reismap met voorpret, vouchers, routebeschrijvingen, reisbescheiden
  • Bijdrage aan goede doelen: HoKiSa en Isabelo

Waarom rondreizen in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika is dé bestemming die alles heeft! Een zeer gunstig klimaat en betoverende flora en fauna. Gastvrijheid, vele historische en culturele bezienswaardigheden en ook sportieve mogelijkheden (oa. golf, paardrijden, wandelen en watersport). Er is geen tijdsverschil met Europa dus ook geen jetlag. Kaapstad met attracties als de Tafelberg, Robben Eiland en Kaap de Goede Hoop en de nabijgelen Cape Winelands met wijnhuizen van bijzondere kwaliteit en topklasse restaurants zijn doorgaans de eerste stop voor reizigers.


Naast deze prachtige omgeving heeft Zuid-Afrika vele andere bijzondere regio's en plaatsen die het bezoeken meer dan waard zijn. De betoverende flora van de Garden Route, de avontuurlijke Oostkaap, de machtige Drakensberge, het St. Lucia Wetland Park, het wereldberoemde Krugerpark met de meest geweldige safari mogelijkheden, de Wild coast of de West coast met de vele sportieve mogelijkheden, de uitgestrekte vlaktes van de Groot Karoo en de Kalahari, Route 62 in de Klein Karoo; Niet voor niets noemt men Zuid-Afrika 'The Rainbow Nation, all countries in one', dé bestemming dus voor een rondreis op maat.


morukuru-ocean-house-hotel-de-hoop-nature-reserve-lunch-plek

Waarom naar de buurlanden van Zuid-Afrika?


Ook in de buurlanden van Zuid-Afrika kunt u The Good Life ontdekken. Beleef unieke safari's in de Okavanga Delta, Chobe of de Caprivi Strip in Botswana of het Etosha National Park in Namibië, verbaas u over de immense zandduinen van de Sossusvlei in Namibië, raak betoverd door de Victoria Watervallen in Zambia, geniet op de parelwitte stranden in duikersparadijs Mozambique (ook voor zwemmen met dolfijnen), ga golfen en luxe luieren op het eiland Mauritius of ervaar natuur en ultieme privacy en luxe op de bounty eilanden van de Seychellen.


De buurlanden van Zuid-Afrika en de prachtige eilanden in de Indische oceaan bieden volop mogelijkheden om uw reis in Zuid-Afrika te verlengen met een verblijf in een van de mooie lodges en resorts in deze landen. Een van de belangrijke redenen om deze landen te bezoeken in combinatie met Zuid-Afrika zijn de goede en logistiek gunstige vliegverbindingen vanuit Zuid-Afrika. Ook speelt voor veel reizigers mee dat slechts 1 x intercontinentaal hoeft te worden gevlogen om meerdere landen in Zuidelijk Afrika te bezoeken. The Good Life vind u dus ook in de buurlanden van Zuid-Afrika.


Mister Goodlife Signature Maatwerk Rondreizen in Zuid-Afrika

Ervaringen van reizigers

"Een onvergetelijke vakantie"

"Beste Jos, We hadden een mooie Villa met zeezicht en dat was in één woord echt fantastisch, bijna iedere avond hadden we vanaf ons balkon een geweldige zonsondergang.

Alles was en ging perfect, de vluchten, het ontvangst op de luchthaven Mahé, daarna bij de Ferry en bij aankomst in de haven van het eiland en op het resort, iedere keer stond er iemand te wachten, echt perfect, kon niet beter. Alles liep op rolletjes en was prima onder controle, alles was tot in de puntjes geregeld, onze complimenten."

Nicole & Martin - Diemen
"Beyond words"
"Beste Jos, Onze vakantie in Zuid Afrika was de mooiste ooit! We hebben genoten! Het weer zat ons mee, de natuur was overweldigend mooi en zo divers! En ook Kaapstad was super! De meisjes hebben paard gereden, gezwommen, walvissen en de Big 5 hebben we gezien en zoveel meer! Veel dank voor het uitstippelen van en helpen bij onze reis!"
Caroline & Piet - Ridderkerk
"Verwachtingen overtroffen"
Beste Jos, Reizen op maat waarbij je eigen wensen worden ingevuld dat is heel relaxed ! We willen iedereen die overweegt met Mister Goodlife een reis te maken dat dan ook van harte aanbevelen. Wij zullen jouw verzorging nooit meer vergeten. We hebben er een vriend aan overgehouden!"
Riet & Cees Strobosch - Den Bosch

Wat voegt Mister Goodlife toe?

"Als Mister Goodlife leef ik helemaal op als je met een 'onmogelijke' wens of  'bizar' idee komt. De slogan 'South Africa - It's possible' is mij op het lijf geschreven. Mijn voorpret begint ermee om samen met jou goed uit te vinden waar jij als reiziger precies op hoopt, waarna ik voorstellen doe die de verwachtingen liefst nog zullen overtreffen. Co-creatie, samenwerking, maatwerk, afstemmen en fine-tunen zijn de sleutelwoorden in de ontwerpfase van jouw reis. Hier kan ik toegevoegde waarde leveren en daar word ik blij van. Als Mister Goodlife voel en gedraag ik me als jouw gastheer ook al ben ik er op het moment van jouw reis (doorgaans) niet zelf bij. Ik wil dat jij je als mijn gast voelt en benader je dan ook als zodanig."


Lees meer over Mister Goodlife's liefde voor de The Good Life en rondreizen op maat in Zuidelijk Afrika in enkele columns op Mister Goodlife's Blog.

Ja, ik wil samen met Mister Goodlife mijn reis ontwerpen