10-daagse-golfreis-garden-route-zuid-afrika-pinnacle-point-course-1920x500

Mister Goodlife's

Signature Golf- en Safarireis

Garden Route

Golf, Strand, Safari & The Good Life

Mister Goodlife's 15-daagse Golf- en Safarireis Garden Route

U verkent de prachtige Garden Route, ofwel Tuinroute, vanuit George om uiteindelijk te eindigen in Port Elizabeth. Onderweg verblijft u op wonderschone plekken en golft op de mooiste banen. Daarnaast is er ruimte voor strandbezoek, pakt u vele bezienswaardigheden mee en eindigt u met safari!

Programma Mister Goodlife's Signature Golf- en Safarireis

Garden Route

signature-safari-en-golfreis-garden-route

Reisbeschrijving

U vliegt per KLM rechtstreek naar Kaapstad of Johannesburg. Hier overnacht u om de volgende ochtend door te vliegen naar het midden op de Garden Route gelegen George. Met andere maatschappijen is het ook mogelijk om in de nacht heen te vliegen. U heeft dan wel een extra overstap (bv Parijs, Londen, Munchen, Madrid) maar spaart een overnachting uit. Welke optie u ook kiest, op dag 2 arriveert u in George waar u uw huurauto ophaalt en binnen 15 minuten arriveert bij het beroemde Fancourt waar u 3 nachten verblijft. Fancourt is een beroemd resort met 2 18-holes championship courses en een links course, diverse restaurants, gym, spa, activity centre, en diverse accommodatie typen.


Op dag 3 speelt u op de Outeniqua course, een van de banen van Fancourt. Rest van de dag besteed u naar eigen inzicht; een wandeling over het estate, een spa of wellness behandeling, een tripje naar Mosselbaai enz. In de ochtend van dag 4 speelt u op de Montague course van Fancourt. De rest van de dag vult u weer zelf in met bezoek aan George, het strand in Wilderness, een natuurpark, het eigen zwembad enz.


In de namiddag van dag 5 vertrekt u naar Knysna waar u incheckt bij het Pezula Golf and Country Estate (ongeveer 1 uur rijden). U blijft hier 2 nachten. In de middag en avond kunt u eventueel nog Knysna en Thesen Island verkennen.
Op de zesde dag speelt u op Pezula. Terwijl u speelt kunt u genieten van de prachtige uitzichten op zee die deze vermaarde course biedt. Vrije invulling van de rest van de dag. De volgende dag speelt u op Simola Golf Estate, ook in Knysna.

In de namiddag van dag 7 vertrekt u richting Plettenberg Bay waar u 2 nachten verblijft in The Plettenberg Hotel. Op dag 8 gaat u golfen op Goose Valley in Plettenberg Bay. Vrije besteding van de middag: strand van Plettenberg, shoppen, relaxen in uw hotel, diverse optionele attracties in Plettenberg Bay. (oa walvissen spotten in het seizoen). Op dag 9 vertrek in alle rust uit Pezula en ga richting Port Elizabeth. Hier overnacht u 2 nachten bij Hacklewood Hill Country House. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u de stad nog verkennen, The Boardwalk bezoeken of een van de stranden bij Port Elizabeth bezoeken. In de ochtend van dag 10 speelt u op de Humewood Golf Club en heeft u een vrije invulling van de rest van de dag en avond.

Op dag 11, na het uitchecken, vervolgt u uw reis richting het Pumba Private Game Reserve voor een verblijf van 3 nachten. In de namiddag heeft u meteen uw eerste game drive en kunt u de Big Five gaan spotten. Daarna volgt een heerlijke maaltijd in het restaurant van de Msenge Bush Lodge waar u ook overnacht in een ruim private chalet. De volgende ochtend is het vroeg op voor de morning game drive, op zoek naar de wilde dieren en aansluitend een uitgebreide brunch. Relax bij het zwembad en geniet van de ruimte, de natuur en de vrijheid. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de spa. In de namiddag volgt uw 3e game drive met sunset drinks voor bij een betoverende zonsondergang onderweg. In de avond een diner buiten in de boma. De derde safari dag op Pumba: Game drives, relaxen, zwemmen, spa behandelingen, lunchen en dineren bijvoorbeeld ook in het restaurant van de River Lodge met mooi uitzicht over de rivier. Of laat uw lunch verzorgen op de romantische vogelspot plek aan de rivier. Op de 14e dag beleeft u uw laatste game drive in de ochtend. In de middag vertrekt u uit Pumba en gaat u naar het vliegveld van Port Elizabeth waar u uw auto weer inlevert. U vliegt van hieruit weer terug naar Nederland of België, waar u op de 15e dag aankomt.


Waarom Mister Goodlife's Signature Golf- en Safarireis op de Garden Route?

  • Ideale combinatie van golfen, strand en safari
  • Geweldig klimaat in onze wintermaanden (november tot en met april)
  • Alle golfreserveringen vooraf geregeld: relaxed en ontzorgd
  • Speel als een pro, en ervaar de Big Five
  • Mister Goodlife's garantie op The Good Life
  • Logistiek compact reisplan, relatief weinig reistijd
  • Ruim voldoende ruimte en mogelijkheden voor niet-golfers

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Golf- en Safarireis Garden Route

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife