tswalu-kalahari-private-game-reserve-safari-lodge-motse-tarkuni-header

Luxe Lodges in Tswalu Kalahari

The Motse Lodge & Tarkuni Villa

Mister Goodlife
was here!

The Good Life in het Tswalu Kalahari Game Reserve

Mister Goodlife beschouwt de Tswalu Kalahari Safari Lodges als mogelijk de meest unieke en luxueuze safari experience in Zuid-Afrika! Dichter bij de natuur, de dieren, de sterren en uzelf dan dit bestaat niet. Dit enorm grote eco reserve (80.000 hectare!) met slechts plaats voor zo'n 20 gasten biedt behalve veel privacy en exclusiviteit de luxe van uw eigen privé ranger met auto waardoor de safari belevenis volledig op de individuele gast afgestemd kan worden. Tswalu is malaria vrij en te bereiken via privé vliegtuigjes. Stellen of kleine families verblijven in The Motse, ben je met een grotere groep dan adviseert Mister Goodlife om in de Tarkuni Villa te verblijven. 

Tswalu is het grootste particuliere wildreservaat in Zuid-Afrika en biedt het hele jaar door een ongelooflijke safaribelevenis. Of je nu in de zomer, herfst of winter komt - de veranderende omgeving geeft elke keer weer een heel andere ervaring. Drie dingen onderscheiden Tswalu van elke safaribestemming ter wereld. Ten eerste is het terrein uniek en verandert het voortdurend - en is het werkelijk spectaculair. Ten tweede heeft het een diversiteit aan wilde dieren die nergens anders op aarde te vinden is. Van het nieuwsgierige stokstaartje tot het aardvarken, de vleermuisoorvos en het schubdier, de verscheidenheid aan wilde dieren is een enorme reden om Tswalu te bezoeken. Tenslotte is dit de enige safari lodge met een Michelin-ster chef-kok, Jan Hendrik van der Westhuizen, die verfijnde cuisine produceert diep in het hart van de Afrikaanse bush.

Bekijk foto's van Tswalu Kalahari

Bekijk een video over het Tswalu Kalahari Game Reserve


Bekijk een video over de lodges van Tswalu KalahariBekijk nog een video over de lodges van Tswalu KalahariJa, ik wil naar Tswalu Kalahari

En zie uit naar een droomreis op maat