Waterskiën in zuid afrika

Waterskiën in Zuid-Afrika

The Waterski Life 

mister goodlife foto reizen in zuid afrika

The Good Life = The Waterski Life

Mister Goodlife & avontuurlijke momenten van waterskiën in Zuid-Afrika

"Glij over het water met een ski of board in Zuid-Afrika!"


Zuid-Afrika is de thuisbasis van de meest schitterende stranden, fantastische zeeën en grote dammen. Wat is een betere manier om ervan te genieten dan om op een paar waterski's of een wakeboards   de dag in het water door te brengen met vrienden.

Er zijn fantastische en prachtige stranden langs de Zuid-Afrikaanse kust en omvatten steden of steden zoals Kaapstad, Durban, East London, Port Elizabeth, Wilderness, Mosselbaai, Jeffreys Bay en Sedgefield. WaterskiZone is gevestigd in Kaapstad en biedt professionele instructie om alle niveaus van de skiërs, variërend van beginners tot gevorderden. Ze bieden ook prive-lessen, coaching, dagtochten en 's nachts uitjes op fantastische waterskiën hot spots, zoals Knysna, Quaggaskloof, Swartland (Moorreesburg) en Rietvlei. Met de Tafelberg op de achtergrond, zou het moeilijk zijn om een meer opvallende instelling in de wereld te vinden.

Rietvlei, 25 kilometer van Kaapstad, is gelegen in een prachtig vogelreservaat met flamingo's en pelikanen. WaterskiZone wordt gerund door  ervaren toernooi water-skiërs die bieden waterskiën, op blote voeten skiën, wakeboarden, buis ritten, parasailing en knie boarding. Maak je klaar voor een spannende vakantie vol plezier en avontuur.

Foto's van waterskiën in Zuid-Afrika

Waterskiën in zuid afrika

Waterskiën in Zuid-Afrika

Bekijk de video

Ja, ik wil naar Zuid-Afrika voor The Waterski Life