Video Aspect Ratio: 4:1

Stages:

Web design / Online marketing

Wil jij websites designen en (video)content ontwikkelen?

Staat duurzaamheid ook op jouw lijstje?

Wil jij vlieguren maken met Google Analytics en SEO?

Word jij onze promotie-strateeg op social media?

Kun jij onze nieuwe webshop optuigen?

Stages bij Exclusive Culitravel

Stages bij Exclusive Culitravel:

Online marketing

Wil jij (video)content ontwikkelen en plaatsen?

Staat duurzaamheid ook op jouw lijstje?

Wil jij vlieguren maken met Google Analytics en SEO?

Word jij onze promotie-strateeg op LinkedIn?

Kun jij onze nieuwe webshop optuigen?

Herken jij jezelf in onderstaande?

Affiniteit met Marketing en Design

Ontwikkeling van reisaanbod, websites, webshops, blogsites, SEO, content creatie & social media, video-editing.

Prestatiegericht

Energie en wil om bij te dragen aan gezamenlijk resultaat

Locatie onafhankelijk

Zowel online als op locatie in Amsterdam, werktijden flexibel

HBO niveau

Doen, Ervaren, Leren. En natuurlijk 'gezond verstand'.

Teamplayer

Samenwerken en lol maken in relaxte setting

Zin om te groeien

Fouten maken mag, groei en resultaat volgen dan vanzelf

Welke stage opdrachten zijn er?

Video content creator

Voor alle bestaande en nieuwe websites is er behoefte aan promotionele video content. Denk oa. aan een bedrijfsvideo. En korte video's voor websites en social media. De stagiaire gaat zich bezighouden met video strategie, video creatie, video editing, publicatie, promotie, youtube, vimeo, enz.

Google Analytics / SEO

Werken met Google Analytics voor alle bestaande en nieuwe websites. Doelstelling is om door middel van het gebruik van Google Analytics te komen tot verbeteringen op het gebied van SEO en (online) marketing.

Exclusive Culitravel

Exclusive Culitravel is een reisbureau dat The Good Life in Zuidelijk Afrika aanbiedt. Het betreft luxe èn verantwoorde reizen met respect en gevoel voor mens, dier en natuur. Onderdeel van de reizen zijn vaak activiteiten die reizigers tijdens hun reis gaan meemaken. De website bevat veel informatie over de mogelijke activiteiten in Zuidelijk Afrika. Doelstelling is om via het pre-selected activiteitenaanbod op de website toegevoegde waarde te leveren aan bestaande klanten of potentiële klanten die nog in de oriëntatiefase zitten. Hetzelfde geldt voor het pre-selected accommodatieaanbod en het pre-selected informatieaanbod. Ook dienen de activiteitenpagina's, de informatiepagina's en de accommodatiepagina's als middel om bezoekers die zoeken op activiteiten of accommodatie attent te maken op het overige reisaanbod op www.exclusiveculitravel.nl De stagiare zal zich bezighouden met het onderhoud van bestaande pagina's (content beheer), het aanmaken van nieuwe pagina's (webdesign) en de SEO voor deze pagina's. De stagiaire zal hierbij gebruik kunnen maken van alle benodigde (online) software. Zonodig is er ruimte voor de stagiaire om zich verder in deze software te bekwamen.

The Good Life Europe

Exclusive Culitravel wil nu ook trips volgens de principes van The Good Life in Europa gaan aanbieden. Het betreft luxe èn verantwoorde trips (lang weekend, midweek, hele week) die al prêt à porter zijn en ontworpen op thema. (bv golf, wellness, natuur, cultureel, stad, culinair enz.). Voor de doelgroep wordt het mogelijk om de trips rechtstreeks vanaf de website te boeken. Ook dienen de social media kanalen en de andere websites als middel om bezoekers die zoeken op activiteiten, attent te maken op het reisaanbod op www.thegoodlife-europe.com 

Vakantiehuizen Zuid-Afrika

vakantiehuizen-zuidafrika.nl is de website met villa's, appartementen, vakantiehuizen en lodges in het hogere segment, die thematisch gelinkt zijn aan The Good Life in Zuidelijk Afrika en aan het travel aanbod van Exclusive Culitravel, Mister Goodlife's reisbureau voor luxe, exclusieve èn verantwoorde reizen in Zuidelijk Afrika. Doelstelling is om via het accommodatie aanbod op de website toegevoegde waarde te leveren voor reizigers die 'self catering' accommodatie op het hoogste niveau zoeken als onderdeel van hun droomreis in Zuidelijk Afrika. Ook kan de site dienen als middel om bezoekers attent te maken op het reisaanbod op www.exclusiveculitravel.nl

Mister Goodlife

MisterGoodlife.nl is de blogsite met columns, tips, top 5's, artikelen en meer die thematisch gelinkt zijn The Good Life in Zuidelijk Afrika en aan het travel aanbod van Exclusive Culitravel, Mister Goodlife's reisbureau voor luxe, exclusieve èn verantwoorde reizen in Zuidelijk Afrika. Doelstelling is om door middel van de aangeboden content op de blogsite toegevoegde waarde te leveren voor de lezers van de site om deze vervolgens attent te maken op het reisaanbod op www.exclusiveculitravel.nl

Duurzaamheid / Travelife Partner

Exclusive Culitravel heeft in Januari 2022 de status van Travelife Partner bereikt, een intenationaal erkende validering op het gebied van duurzaamheid binnen toerisme. Er is een duurzaamheids beleid en duurzaamheid plannen en er zijn ook acties op het gebied van duurzaamheid. De stagiaire zal mede vormgeven aan plannen en acties. Ook zal de stagiaire bijdragen aan het traject om binnen de criteria van Travelife een nog hogere status te bewerkstelligen voor Exclusive Culitravel. Dit biedt de stagiaire de kans om aan de hand van het Travelife accreditatie systeem te leren omtrent duurzaamheid en bij te dragen aan het duurzaamheidsbeleid van Exclusive Culitravel, Lees meer over duurzaamheid op www.exclusiveculitravel.nl/duurzaamheid

The Good Life Gifts

The Good Life Gifts is een webshop met lifestyle/feel-good/travel producten en diensten die thematisch gelinkt zijn aan onze bestemmingen in Zuidelijk Afrika of aan travel in het algemeen. Doelstelling is om door middel van het aangeboden assortiment toegevoegde waarde te leveren voor de reizigers van Exclusive Culitravel als ook voor de goede doelen die aan Exclusive Culitravel gekoppeld zijn.

Hoe zien de stage opdrachten eruit?

Video content creator

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor ontwikkeling, ontwerp, creatie en seo van oa. onze nieuwe bedrijfsvideo.
 • Je hebt gevoel voor lay out, kleuren, foto's, video, grafisch ontwerp.
 • Je bent bekend en hebt ervaring met video editing software.
 • Het betreft video's die gepubliceerd gaan worden op platformen als YouTube en Vimeo , en op onze websites en social media kanalen.


Exclusive Culitravel

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor content creatie, content plaatsing van alle 'activiteiten-, accommodatie- en informatie pagina's op de reeds bestaande website van Exclusive Culitravel.

 • Je hoeft niet te programmeren, maar moet wel gevoel hebben voor lay out, kleuren, foto's, video, taal (Nederlands en Engels), grafisch ontwerp en willen verdiepen in en werken met het website pakket.

 • Je gaat een strategie bedenken voor het promoten van de diverse pagina's'. (Linken op platforms, social media, samenwerkingsverbanden met andere partijen, enz)

 • Verder ga je werken met Canva, ook voor het omzetten van de blog content naar de diverse social media kanalen van Exclusive Culitravel.


The Good Life Europe

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor content creatie, content plaatsing van alle trips in Europa op de nieuwe website.

 • Je hoeft niet te programmeren, maar moet wel gevoel hebben voor lay out, kleuren, foto's, video, taal (Nederlands en Engels), grafisch ontwerp en willen verdiepen in en werken met het website pakket.

 • Je gaat een strategie bedenken voor het promoten van de 'activiteiten'. (Linken op platforms, social media, samenwerkingsverbanden met andere partijen, enz)

 • Verder ga je werken met Canva, ook voor het doorvertalen van de blog content naar de diverse social media kanalen van Exclusive Culitravel.


Google Analytics / SEO

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het inzetten van Google Analytics ten behoeve van verbetering website bereik, conversie, doelgroepanalyse, online marketing, SEO
 • Je hoeft niet te programmeren, maar moet wel affiniteit en liefst ervaring hebben met Google Analytics, online marketing en SEO.
 • Je krijgt ruimte om je, indien nodig, verder te verdiepen in Google Analytics middels online cursussen in stage tijd.


Duurzaamheid / Travelife Partner

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het uiting geven aan het bestaande duurzaamheidsbeleid door het bestaande duurzaamheids plan en de daarin opgenomen acties uit te voeren. .

 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en je wilt verdiepen in, en werken met, de Travelife online accredatie tool. Hierin wordt je ondersteund door een begeleider vanuit Travelife en door Jos van Krimpen.

 • Je draagt bij aan duurzaam toerisme, de verduurzaming van Exclusive Culitravel en helpt de organisatie om een nog hoger duurzaamheids level te bereiken inclusief Travelife accreditatie.


Mister Goodlife

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor content creatie, con

 • tent plaatsing van de reeds bestaande website www.MisterGoodlife.nl (de blogsite van Jos van Krimpen).

 • Je hoeft niet te programmeren, maar moet wel gevoel hebben voor lay out, kleuren, foto's, video, taal (Nederlands en Engels), grafisch ontwerp en willen verdiepen in en werken met het website pakket.

 • Je gaat een strategie bedenken voor het promoten van de website. (Linken op platforms, social media, samenwerkingsverbanden met andere partijen, enz)

 • Verder ga je werken met Canva, ook voor het doorvertalen van de blog content naar de diverse social media kanalen van Exclusive Culitravel.


The Good Life Gifts

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor ontwikkeling, ontwerp en bouwen en seo van de nieuwe webshop.
 • Je hoeft niet te programmeren, maar moet wel gevoel hebben voor lay out, kleuren, foto's, video, grafisch ontwerp en willen verdiepen in en werken met het webshop pakket.
 • Het betreft een webshop in luxe (fair trade) artikelen en diensten. Veel lifestyle, feel good, en 10 % van opbrengst gaat naar goede doelen! Slogan "Do Good, Buy Good, Feel Good"

Voor alle stages geldt:

 • Kan volledig online (vanuit huis) of op locatie (Amsterdam), of in een hybride vorm (soms thuis soms op locatie). Alles is mogelijk, jij kiest wat voor jou het beste werkt!

 • Je krijgt stage begeleiding, tijd en aandacht en hulp bij het voldoen aan de opdrachten/eisen vanuit jouw opleiding. Geen stage vergoeding, wel vergoeding van kosten die voortvloeien uit het uitvoeren van de stage. (bv software, of reiskosten en lunchkosten indien we op locatie werken - We'll make a plan!).

 • Keywords: Zelfstandig, Samenwerken, Communicatief sterk, Creatief, Taalvaardig

Wat heeft Mister Goodlife jou te bieden?

Stagevergoeding

Een stagevergoeding van 300,- euro per maand op basis van 32 uur per week.

Eten en drinken

Koffie en lunch indien we op locatie werken, in geval van online stage, regelmatig een borrelpakket thuisbezorgd.

Stage begeleiding

Tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, interesse en contact.

Flexibele werktijden

Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. De uren vereisten vanuit jouw opleiding zijn leidend!

Verantwoordelijkheid

We werken op basis van vertrouwen en resultaat, niet op basis van controle!

Persoonlijke groei

Er is ruimte om te leren wat JIJ graag wilt leren!

Wat zeiden de stagiaires die jou voorgingen?

cameron-weir

Cameron Weir

HS Leiden

“Een leuke stage om jezelf te ontwikkelen”

"Mijn stage bij Exclusive Culitravel was een waardevolle ervaring waarin ik enorm veel heb geleerd over SEO, content creatie en webdesign, en AI. Het persoonlijke contact binnen het team maakte de werkomgeving zeer aangenaam en ondersteunend. Door de diverse projecten waaraan ik mocht bijdragen, heb ik mijn vaardigheden kunnen verbeteren en veel praktijkervaring opgedaan. Dankzij de kansen die ik kreeg, ben ik professioneel aanzienlijk gegroeid. De begeleiding en samenwerking met Jos hebben mijn stage onvergetelijk gemaakt. Exclusive Culitravel heeft me een stevig fundament gegeven voor mijn toekomstige carrière."
jason-li

Jason Li

HS Leiden

"Hele leerzame stage met veel begeleiding!"

"Bij Exclusive Culitravel heb ik heel erg veel geleerd dat bij mijn vak past. Ik heb erg veel van mijn stageperiode genoten. Ik heb daar mijn niveau naar boven kunnen brengen door de goede begeleiding die aan mij werd gegeven. Ik heb veel mogen bijdragen aan de projecten die we deden en daarom vind ik het ook jammer dat de stageperiode voorbij is."

debby-jongeneel

Debby Jongeneel

BUas  Breda

"Veel mogelijkheden gekregen!"

"Mijn stageperiode is voorbijgevlogen. Tijdens deze periode heeft u mij veel mogelijkheden geboden, heb ik veel kunnen leren en ervaring op kunnen doen. Met uw begeleiding heb ik mij op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen. Graag wil ik u hiervoor nogmaals hartelijk bedanken."

Diobienny Hansen

BUas  Breda

"Leuke èn leerzame stage!"

"Exclusive Culitravel is een kleine organisatie met een hele sympathieke eigenaar/stagebegeleider. Samen met 2 andere stagiaires, heb ik hier mijn praktijkstage gedaan. Ondanks dat het volledig online was heb ik een leuke en leerzame stageperiode doorlopen. We waren een gezellige team, met goede communicatie en samenwerking."

Rosie Bomers

BUas  Breda

"Veel persoonlijke begeleiding!"

"Als je stage loopt bij Exclusive Culitravel leer je veel over het vakgebied door middel van de boeken, video's online materiaal dat je aangeboden krijgt maar ook door de begeleiding van iemand die er verstand van heeft. Jos geeft veel persoonlijke begeleiding, je kunt hem altijd een vraag stellen en hij reageert vrijwel direct met een antwoord waar je echt iets aan heb. De teamsfeer is heel goed, een hoop gezelligheid maar ook een professionele sfeer. Wat mij het meeste is bijgebleven is het persoonlijk contact met Jos, Jos is oprecht geïnteresseerd in zijn stagiaires en wilt graag zijn kennis delen met anderen."

Teddy Hermsen

BUas  Breda

"Veel contact ondanks Corona!"

Wij hebben als team veel contact met elkaar gehad en ik ben dan ook blij dat ik mijn stage heb mogen doen bij Exclusive Culitravel. Jos is een ondernemer die weet wat hij wil maar open staat voor veranderingen. Samen met de andere stagiaires heb ik veel kunnen bijdragen en hierbij ook kunnen leren van elkaars projecten.

Laat weten dat je bestaat!

Wil jij bijdragen aan The Good Life (voor anderen en jezelf) en aan je stage verplichting voldoen en je verder ontwikkelen? Laat me dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar Mister Goodlife

Exclusive Culitravel?

Bekijk de video