Voorbeelden van luxe golfreizen in Zuid-Afrika

Voor de verwende golfer - en ook voor de eventueel niet golfende partner - presenteert Mister Goodlife hieronder een aantal voorbeelden van golfreizen op maat zoals hij ze zelf zou willen beleven. Deze reizen zijn logisch samengesteld qua route, variatie, mogelijkheden voor eventueel niet golfende partners, en het optimaal ervaren van The Good Life in Zuid-Afrika.

Mister Goodlife's 11-daagse Golfreis Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden

Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Kaapstad en en nabijgelegen Kaapse Wijnlanden. Daarnaast heeft voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen. U overnacht in luxe accommodatie in Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek.

Accommodatie: Steenberg (Kaapstad), Lanzerac (Stellenbosch), Le Quartier Francais (Franschhoek)
Golfen: Steenberg Golf Estate, Clovelly Country Club, De Zalze Golf Course, Stellenbosch Golf Course, Pearl Valley Golf Course, Arabella Golf Course

Bekijk het Programma


Mister Goodlife's 15-daagse Safari- en Golfreis Garden Route

15-daagse Safari- en Golfreis Garden Route | Exclusive Culitravel

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van de Garden Route. Dit is Zuid-Afrika's meest beroemde golf regio vanwege de hoge dichtheid van divese top golfcourses. U heeft tijdens deze reis voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen. U besluit deze golfreis met een 3 daagse safari zodat u terugkeert met de Big Five op uw netvlies.

Accommodate: Fancourt Hotel (George), Pezula Hotel (Knysna), The Plettenberg (Plettenberg Bay), Hacklewood Country House (Port Elizabeth), Mshenge Bush Lodge (Pumba Game Reserve)
Golfen: Fancourt Montagu Golf Course, Fancourt Outeniqua Golf Course, Pezula Golf Course, Simola Golf Course, Goose Valley Golf Course

Bekijk het programma


Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis Durban en The Sunshine Coast

10-daagse Golfreis Durban en The Sunshine Coast | Exclusive Culitravel

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Durban en The Sunshine Coast in de provincie Kwazulu Natal. Dit is een regio die ook in de Zuid-Afrikaanse wintermaanden juli en augustus zeer in trek is vanwege het goede klimaat in deze periode! Naast het golfen heeft u voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen.

Accommodatie: Selborne Golf Estate (Pennington), Oyster Box Hotel (Durban-Umhlanga), Zimbali Lodge (Ballito)
Golfen: Selborne Golf Course, Durban Country Club, Mount Edgecomb Country Club, Zimbali Country Club

Bekijk het programma

Mister Goodlife's 10-daagse Safari- en Golfreis Johannesburg & Sun City

 10-daagse Safari- en Golfreis Johannesburg & Sun City | Exclusive Culitravel

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Johannesburg en Sun City. Daarnaast verblijft u in het Pilanesberg Wildpark waardoor u in deze reis meteen ook safari kunt meepikken, een grote bonus. U overnacht in luxe accommodatie in Johannesburg en Pilanesberg en heeft voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de stad en de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad te liggen.

Accommodatie: Athol Place (Johannesburg), Tshukudu Bush Lodge (Pilanesberg), Saxon Hotel (Johannesburg)
Golfen: Royal Johannesburg & Kensington Golf Course, Gary Player Country Club, Lost City Golf Course, Houghton Golf Course, Glendower Country Club

Bekijk het programma


Mister Goodlife's 14-daagse Safari & Golfreis Krugerpark & Entabeni Game Reserve

14-daagse Safari & Golfreis Krugerpark & Entabeni Game Reserve | Exclusive Culitravel

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van het Krugerpark en het Entabeni Game Reserve. Qua golfen zijn de hoogtepunten de 19e hole op de Legend Golf Course, waar u met de helicopter naartoe gebracht wordt voor een tee-off op 200 meter hoogte en de Leopard Creek Country Club waar eigenlijk alleen leden worden toegelaten. In deze reis zijn golf en safari even belangrijk en gaat u ook de unieke combinatie meemaken van golfen op banen waar de dieren ook te zien zijn. U overnacht in luxe accommodatie en luxe safari lodges in Johannesburg, het Entabeni Game Reseve en het Krugerpark en heeft voldoende tijd en gelegenheid om behalve golf en safari ook nog eens relaxed aan het zwembad te liggen.

Accommodatie: Athol Place (Johannesburg), Legend Golf Estate (Entabeni Game Reserve), Sabi River Sun Resort (Krugerpark), Sabi Sabi Earth Lodge (Krugerpark)
Golfen: Royal Johannesburg & Kensington Golf Course, Legend Golf Course, Sabi River Golf Course, Leopard Creek Country Club

Bekijk het programma