signature golfreizen zuid afrika

Mister Goodlife's Signature Golfreizen

Inspiratie voor uw eigen droomreis op maat

Voorbeelden van verantwoorde luxe golfreizen in Zuidelijk Afrika

Voor de verwende golfer presenteert Mister Goodlife hieronder een aantal voorbeelden van golfreizen op maat zoals hij ze zelf zou willen beleven. Deze reizen zijn logisch samengesteld qua route, variatie, mogelijkheden voor eventueel niet golfende partners, en het optimaal ervaren van The Good Life in Zuid-Afrika. Elke Signature golfreis bevat mogelijkheden voor extra's zoals safari, strand en zee, stad en platteland, en vele andere activiteiten of relax mogelijkheden. Bovenal zul je golfen op de mooiste top golfcourses van Zuid-Afrika. 

Signature Golfreis Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden

signature golfreizen zuid afrika kaapstad

Beknopte omschrijving

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Kaapstad en en nabijgelegen Kaapse Wijnlanden. Daarnaast heeft voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen. U overnacht in luxe accommodatie in Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek.


Accommodatie

Steenberg (Kaapstad), Lanzerac (Stellenbosch), Le Quartier Francais (Franschhoek)


Golfen

Steenberg Golf Estate, Clovelly Country Club, De Zalze Golf Course, Stellenbosch Golf Course, Pearl Valley Golf Course, Arabella Golf Course

Signature Golf- en Safarireis Garden Route

signature golfreizen zuid afrika garden route

Beknopte omschrijving

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van de Garden Route. Dit is Zuid-Afrika's meest beroemde golf regio vanwege de hoge dichtheid van divese top golfcourses. U heeft tijdens deze reis voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen. U besluit deze golfreis met een 3 daagse safari zodat u terugkeert met de Big Five op uw netvlies.


Accommodatie

Fancourt Hotel (George), Pezula Hotel (Knysna), The Plettenberg (Plettenberg Bay), Hacklewood Country House (Port Elizabeth), Mshenge Bush Lodge (Pumba Game Reserve)


Golfen

Fancourt Montagu Golf Course, Fancourt Outeniqua Golf Course, Pezula Golf Course, Simola Golf Course, Goose Valley Golf Course

Signature Golfreis Durban en The Sunshine Coast

signature golfreizen zuid afrika durban

Beknopte omschrijving

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Durban en The Sunshine Coast in de provincie Kwazulu Natal. Dit is een regio die ook in de Zuid-Afrikaanse wintermaanden juli en augustus zeer in trek is vanwege het goede klimaat in deze periode! Naast het golfen heeft u voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen.


Accommodatie

Selborne Golf Estate (Pennington), Oyster Box Hotel (Durban-Umhlanga), Zimbali Lodge (Ballito)


Golfen

Selborne Golf Course, Durban Country Club, Mount Edgecomb Country Club, Zimbali Country Club

Signature Golf- en Safarireis Johannesburg & Pilanesberg

signature golfreizen zuid afrika lost city

Beknopte omschrijving

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Johannesburg en Sun City. Daarnaast verblijft u in het Pilanesberg Wildpark waardoor u in deze reis meteen ook safari kunt meepikken, een grote bonus. U overnacht in luxe accommodatie in Johannesburg en Pilanesberg en heeft voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de stad en de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad te liggen.


Accommodatie

Athol Place (Johannesburg), Tshukudu Bush Lodge (Pilanesberg), Saxon Hotel (Johannesburg)


Golfen

Royal Johannesburg & Kensington Golf Course, Gary Player Country Club, Lost City Golf Course, Houghton Golf Course, Glendower Country Club    

Signature Golf- en Safarireis Krugerpark & Entabeni Game Reserve

signature golfreizen zuid afrika

Beknopte omschrijving

In deze voorbeeldreis speelt u op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van het Krugerpark en het Entabeni Game Reserve. Qua golfen zijn de hoogtepunten de 19e hole op de Legend Golf Course, waar u met de helicopter naartoe gebracht wordt voor een tee-off op 200 meter hoogte en de Leopard Creek Country Club waar eigenlijk alleen leden worden toegelaten. In deze reis zijn golf en safari even belangrijk en gaat u ook de unieke combinatie meemaken van golfen op banen waar de dieren ook te zien zijn. U overnacht in luxe accommodatie en luxe safari lodges in Johannesburg, het Entabeni Game Reseve en het Krugerpark en heeft voldoende tijd en gelegenheid om behalve golf en safari ook nog eens relaxed aan het zwembad te liggen.


Accommodatie

Saxon Hotel (Johannesburg), Hanglip Mountain Lodge (Entabeni Game Reserve), Tanda Tula Tented Camp (Timbavati Game Reserve), Timamoon Lodge (panorama Route), Buhala Lodge (Krugerpark), Sabi Sabi Earth Lodge (Sabi Sand Game Reserve)


Golfen

Royal Johannesburg & Kensington Golf Course, Legend Golf Course, Leopard Creek Country Club

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife