Op safari in Zuidelijk Afrika .Een week, twee weken, drie weken. In één bepaalde regio of private game reserve, verspreid over meerdere regio's of landen, Met binnenlandse vluchten, luxe transfers, privé vliegtuigen of helicopters, een butler en chef voor uw villa in een safaripark of in luxe safari lodges waar u het ultieme African Bush gevoel ervaart. Mister Goodlife adviseert u op basis van uw wensen en behoeften en maakt graag een reisvoorstel voor u. Voor voorbeelden van safarireizen op maat kijkt u bij Inspiratie.

  • Bespreking van uw reis bij u thuis, Mister Goodlife komt naar u toe
  • Volledig ontzorgd: Restaurants & activiteiten vooraf voor u geboekt en bevestigd
  • Optimale route en logistiek, realistisch programma
  • Afwisselend en afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Meet & Greet op vliegveld en 24/7 ondersteuning ter plekke
  • Reismap met voorpret, vouchers, routebeschrijvingen, reisbescheiden

Safarireizen op maat in Zuidafrika Exclusive Culitravel


Contact Mister Goodlife

Bel 020-4084210 of gebruik onderstaand formulier:

Waarom op safari in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika staat bekend om haar rijke natuur welke zorgvuldig beschermd wordt in de vele nationale parken en natuurreservaten. Zuid-Afrika herbergt meer dan 300 zoogdieren, meer dan 500 vogelsoorten en meer dan 100 soorten reptielen. De "Big Five" is de naam voor de vijf grootste dieren die men graag voor de camera heeft. De "Big Five" zijn: olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn. De kans dat u oog in oog, en op drie meter afstand komt van deze dieren is in Zuid-Afrika groter dan in andere landen! Oorspronkelijk is de "Big Five" de benaming voor de vijf diersoorten die het meest gevaarlijk waren om op te jagen. Soms spreekt men ook wel over de Big Six en de Big Seven. De walvis en de witte haai worden dan beschouwd als nummer 6 en 7.

Safari in de buurlanden van Zuid-Afrika

De buurlanden van Zuid-Afrika bieden uitstekende safari mogelijkheden. Wereldberoemde safari hot spots als Etosha in Namibië, de Okavanga Delta en Chobe in Botswana of de Caprivi Strip, het vierlandenpunt waar Namibië, Angola, Zambia en Botswana elkaar treffen, zijn bestemmingen op zichzelf maar ook zeer geschikt als aanvulling op uw (safari)reis in Zuid-Afrika. Ook de combinatie mogelijkheden met top attracties als de zandduinen in Namibië (Sossusvlei) of de Victoia Watervallen op de grens van Zambia en Zimbabwe maken de buurlanden van Zuid-Afrika tot een 'must do extra' tijdens uw safarireis op maat in Zuidelijk-Afrika. Ook in deze landen ervaart u The Good Life, in alle rust, veiligheid en ruimte, op een hoog luxe niveau.....Out of Africa!

Safarireizen op maat met Mister Goodlife

Safarireizen op maat in Zuidafrika Exclusive Culitravel

Mister Goodlife loves safari. Als hij 3 maanden geen Big 5 gezien heeft begint het te kriebelen en wordt het hoog tijd voor weer een bezoek aan een exclusieve safari lodge ergens in Zuid-Afrika of een van de buurlanden. De natuur en de dieren maken een mens nederig en brengen rust en peace of mind. Een luipaard met prooi in een boom waaronder 3 hyena's wachten tot de prooi valt in Sabi Sands, een kudde olifanten in de rivier in de Okavanga Delta, speelse leeuwenwelpjes die onder toeziend oog van moeder ravotten in Welgevonden, een troep wilde honden in Madikwe, Mister Goodlife deelt zijn safari ervaringen graag met u. Lees meer over Mister Goodlife's voorliefde voor safari en luxe safarilodges in Zuidelijk Afrika op Mister Goodlife's Blog.