safarireizen-zuid-afrika-timbavati-header

Safarireizen in Zuidelijk Afrika

Op maat gemaakte Big Five ontmoetingen

Mister Goodlife & Maatwerk Safarireizen

"Maatwerk door middel van co-creatie met The Good Life als resultaat voor de reiziger"


Op safari in Zuidelijk Afrika. Een week, twee weken, drie weken. In één bepaalde regio of private game reserve, verspreid over meerdere regio's of landen, Met binnenlandse vluchten, luxe transfers, privé vliegtuigen of helicopters, een butler en chef voor uw villa in een safaripark of in luxe safari lodges waar u het ultieme African Bush gevoel ervaart. Mister Goodlife adviseert u op basis van uw wensen en behoeften en maakt graag een reisvoorstel voor u. Voor voorbeelden van safarireizen op maat ga je naar Mister Goodlife's Signature Safarireizen.

        
  • Bespreking van uw reis bij u thuis, Mister Goodlife komt naar u toe (gratis optie)
  • Volledig ontzorgd: Restaurants & activiteiten vooraf voor u geboekt en bevestigd
  • Optimale route en logistiek, realistisch programma, 'travel less, see more'
  • Afwisselend en afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Meet & Greet op vliegveld en 24/7 ondersteuning ter plekke
  • Reismap met voorpret, vouchers, routebeschrijvingen, reisbescheiden
  • Bijdrage aan goede doelen: HoKiSa en Isabelo

Waarom op safari in Zuid-Afrika?

Big Five, veel wildlife en ontmoetingen van dichtbij 

Zuid-Afrika staat bekend om haar rijke natuur welke zorgvuldig beschermd wordt in de vele nationale parken en natuurreservaten. Zuid-Afrika herbergt meer dan 300 zoogdieren, meer dan 500 vogelsoorten en meer dan 100 soorten reptielen. De "Big Five" is de naam voor de vijf grootste dieren die men graag voor de camera heeft. De "Big Five" zijn: olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn. De kans dat je oog in oog, en op drie meter afstand komt van deze dieren is in Zuid-Afrika groter dan in andere landen! Oorspronkelijk is de "Big Five" de benaming voor de vijf diersoorten die het meest gevaarlijk waren om op te jagen. Soms spreekt men ook wel over de Big Six en de Big Seven. De walvis en de witte haai worden dan beschouwd als nummer 6 en 7.


Veiligheid staat voorop

Je wilt natuurlijk wel veilig op safari. Niet allen voor jezelf maar ook voor de dieren. In Zuid-Afrika wordt aan beide veel aandacht besteed en is 'safety first' het uitgangspunt. Je kunt in Zuid-Afrika heel goed op safari zonder dat je kans loopt op malaria, en Mister Goodlife weet waar en hoe! Verder word je voorafgaand aan elke 'game drive' die je in de Private Game Reserves doet goed geïnstrueerd door de ranger die de safari begeleidt. En er bestaat natuurlijk ook nog zoiets als 'gezond verstand'.


Combinatie met andere activiteiten of bezienswaardigheden

Nog een goede reden om Zuid-Afrika te kiezen als jouw safari bestemming is de mogelijkheid om in dit land nog veel meer te beleven dan safari alleen! Maak van jouw safarireis een echte droomreis door safari te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Kaapstad en de Cape Winelands. Of combineer met golfen op de mooiste golf courses. Of met strand, wandelen, cultuur, zeilen, luxe treinreizen, sightseeing, citytrips en dat alles in de meest prachtige en afwisselende natuur. Zuid-Afrika heeft niet voor niets de bijnaam 'all countries in one'. 

           

safarireizen-zuid-afrika-leopard-game-reserve

Safari in de buurlanden van Zuid-Afrika

De buurlanden van Zuid-Afrika bieden uitstekende safari mogelijkheden. Wereldberoemde safari hot spots als Etosha in Namibië, de Okavanga Delta en Chobe in Botswana of de Caprivi Strip, het vierlandenpunt waar Namibië, Angola, Zambia en Botswana elkaar treffen, zijn bestemmingen op zichzelf maar ook zeer geschikt als aanvulling op jouw (safari)reis in Zuid-Afrika. Ook de combinatie mogelijkheden met top attracties als de zandduinen in Namibië (Sossusvlei) of de Victoia Watervallen op de grens van Zambia en Zimbabwe maken de buurlanden van Zuid-Afrika tot een 'must do extra'  tijdens jouw safarireis op maat in Zuidelijk-Afrika. Ook in deze landen ervaart je The Good Life, in alle rust, veiligheid en ruimte, op een hoog luxe niveau.....Out of Africa!


safarireizen-zuid-afrika-botswana-olifanten

Ervaringen van reizigers

"Om nooit meer te vergeten"

Van begin tot eind was alles perfect geregeld en hebben we geen enkel probleem gehad. Woorden schieten eigenlijk echt te kort voor het gevoel wat we hebben overgehouden aan deze reis! We hebben ons jubileum dubbel en dwars gevierd en zijn je daar zeer dankbaar voor.
Testemonials Mister Goodlife Exclusive Culitravel
Daniëlle en Erik - Aalsmeer
"Wat een fijne en boeiende vakantie"
De verwachtingen zijn ver overtroffen: onze reis is een aanrader als je een safari wil in een rustig reservaat, maar zekerheid wil én krijgt inzake een prachtig verblijf, met een fantastische culinaire momenten. Dank voor alles!
Testemonials Mister Goodlife Exclusive Culitravel
Ruurdien & Chris - Heemstede
"Perfect geregeld!"

Fantastisch, deze safarireis was perfect op alle punten. Alles was super, heel veel dank voor de prima begeleiding!

Video's over safri parken en lodges en natuurparken in Zuidelijk Afrika

Kick en Hansje Visser - Zwolle

Rondreizen zuid afrika mister goodlife

Safarireizen op maat met Mister Goodlife

"I love safari! Als ik 3 maanden geen Big 5 gezien heb  begint het te kriebelen en wordt het hoog tijd voor weer een bezoek aan een luxe én verantwoorde safari lodge ergens in Zuid-Afrika of een van de buurlanden. De natuur en de dieren maken een mens nederig en brengen rust en peace of mind. Ik wordt werkelijk gelukkig van een luipaard met prooi in een boom waaronder 3 hyena's wachten tot de prooi valt in Sabi Sands, van een kudde olifanten in de rivier in de Okavanga Delta, van speelse leeuwenwelpjes die onder toeziend oog van moeder ravotten in Welgevonden, van een troep wilde honden in Madikwe. Ik deel mijn safari ervaringen graag gun jou dezelfde ervaringen."


Lees meer over Mister Goodlife's voorliefde voor safari en luxe safarilodges in Zuidelijk Afrika op Mister Goodlife's Blog.

Ja, ik wil samen mijn Safarireis op maat ontwerpen