mister-goodlifes-signature-droomreizen

Mister Goodlife's Signature Droomreizen

Ervaar The Good Life in Zuidelijk Afrika

Voorbeelden van verantwoorde luxe droomreizen in Zuidelijk Afrika

Mister Goodlife deelt zijn ruime ervaring in Zuidelijk Afrika en de eilanden in de Indische oceaan graag en stelde 3  verantwoorde luxe reizen samen die The Good Life in Zuidelijk Afrika representeren. Signature droomreizen in de varianten Silver, Gold en Platinum met de handtekening van Mister Goodlife: Zo zou hij het zelf doen! Laat je inspireren: doe het ook zo en boek jouw droomreis of neem contact op om samen jouw ideale luxe droomreis in Zuidelijk Afrika samen te stellen.     

Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Silver'

Mister Goodlife Signature Droomreis Silver

Beknopte omschrijving

Mister Goodlife stelde op basis van zijn vele bezoeken aan The Rainbow Nation Zuid-Afrika deze mooie 13-daagse 'Silver' droomreis voor u samen. Je gaat op Big Five safari in het prachitige Phinda Game Reserve en geniet van het Beach Life in de ongerepte natuur van het iSimangaliso Wetlands Park waar u verblijft in de Thonga Beach Lodge. Golfen, relaxen, strand, shoppen wining & dining en nightlife doe je aan de kust ten noorden van Durban, waar je verblijft in het prachtige Oyster Box Hotel & Spa. Deze tour biedt naast safari, beach & golf: luxe, kwaliteit, service, ruimte, culinair, natuurschoon, activiteiten, wellness en romantiek in Mister Goodlife stijl.


Accommodatie

Oyster Box Hotel (Durban), Phinda Rock Lodge (Phinda Game Reserve), Thonga Beach Lodge (iSimangaliso Wetlands Park)

Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Gold'

Signature Droomreis Gold

Beknopte omschrijving

Mister Goodlife stelde op basis van zijn vele bezoeken aan The Rainbow Nation deze mooie 12-daagse 'Gold' droomreis voor je samen. Golfen doet je in en rondom Johannesburg, waar je verblijft in het prachtige Saxon Boutique Hotel. Je gaat op safari in het Madikwe Game Reserve (verblijf in Madikwe Hills Safari Lodge). Op het eiland Mauritius sluit je jouw droomreis af met een verblijf in The Oberoi & Spa. Deze reis biedt verantwoorde luxe, kwaliteit, service, ruimte, culinair, natuurschoon, activiteiten, wellness, romantiek, gemak, feel good, mooie stranden en uitdagende golf courses. Geniet van Zuidelijk Afrika in Mister Goodlife stijl.


Accommodatie

Saxon Boutique Hotel (Johannesburg), Madikwe Hills Safari Lodge (Madikwe Game Reserve), The Oberoi Hotel (Mauritius)

Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Platinum'

Signature Droomreis Gold

Beknopte omschrijving

Mister Goodlife stelde op basis van zijn vele bezoeken aan The Rainbow Nation en zijn bezoek aan de Seychellen deze mooie 14-daagse "Platinum" droomreis voor je samen. Op reis bezoek je zowel Kaapstad en de Cape Winelands (Steenberg Hotel & Spa), als één van de mooiste Private Game Reserve's van Zuidelijk Afrika, Tswalu (The Motse Lodge). Waarna je afsluit op de betoverende Seychellen in het Four Seasons Resort op het eiland Mahé. Deze reis biedt luxe, kwaliteit, service, ruimte, culinair, natuurschoon, activiteiten, privacy, wellness en romantiek in Mister Goodlife stijl.


Accommodatie

Steenberg (Kaapstad), The Motse  (Tswalu Kalahari Reserve), Saxon Boutique Hotel (Johannesburg), Four Seasons (Seychellen)

Ervaringen van reizigers

"Volgend jaar weer"

Beste Jos,

We hadden een fantastische reis. De opbouw van de reis en de afwisseling die erin zat was uitstekend. Prachtige hotels en lodges… Al met al complimenten voor jouw werk. Wij willen met deze ervaringen in de pocket nog een keer en weten je weer te vinden voor volgend jaar.
Mister Goodlife's Signature Droomreizen
Wim Bosch en Beli Faasen - Otterlo

"Geweldig genoten"

Beste Jos,

Wij danken je voor alle informatie, de organisatie en de bemiddeling. Deze reis is de mooiste en interessantste die wij ooit gemaakt hebben. We hebben veel speciale en leuke ervaringen gehad en interessante mensen ontmoet.
Mister Goodlife's  Signature Droomreizen in Zuidelijk Afrika
Rob Cuijpers - Stevensweert

"We waren onder de indruk"

Hoi Jos,
Helaas zit onze heerlijke reis erop. Echt een heerlijke vakantie! Kan me voorstellen dat je een groot deel van het jaar in Zuid Afrika doorbrengt.
Dank voor jouw bijdrage aan een heerlijke vakantie.
Mister Goodlife's  Signature Droomreizen in Zuidelijk Afrika
Yvette van de Bunt - Bilthoven

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife