Wilt u ook golfen op de plekken waar Jack Niklaus, Gary Player, Ernie Els en Retief Goosen zelf speelden of zelf de banen hebben ontworpen? Een week, 10 dagen, twee weken? In één bepaalde regio, verspreid over meerdere regio's, luxe accommodatie, self drives, auto met chauffeur, uw eigen villa, in een hotel op een luxe golfresort, binnenlandse vluchten, transfers. Gezamenlijk bepalen we vooraf uw wensen en behoeften en maken op basis daarvan een passend reisvoorstel.

  • Bespreking van uw reis bij u thuis, Mister Goodlife komt naar u toe
  • Volledig ontzorgd: Golfreserveringen, restaurantreserveringen, overige activiteiten worden vooraf voor u geboekt en bevestigd
  • Optimale route en logistiek, realistisch programma
  • Meet & Greet op vliegveld en 24/7 ondersteuning ter plekke
  • Reismap met voorpret, vouchers, routebeschrijvingen, reisbescheiden

Golfreizen op maat in Zuid Afrika Exclusive Culitravel

Contact Mister Goodlife

Bel 020-4084210 of gebruik onderstaand formulier:

Waarom golfen in Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika heeft meer dan 500 golfbanen en dat aantal groeit nog steeds. De geweldige kwaliteit van de meeste van de golfcourses, de prachtige ligging in vaak spectaculaire natuurlijke setting en de uitdagende lay-out maken dat Zuid-Afrika echt als de ultieme bestemming voor golfers wordt beschouwd. Zuid-Afrika staat daarmee in de top 10 van golf bestemmingen in de wereld. U kunt uw golfreis ook integreren in een uitgebreidere exclusieve rondreis in Zuidelijk Afrika. Mister Goodlife bespreekt dit graag met u!

Ideaal voor niet golfende partners

Een belangrijke reden voor de populariteit van Zuid-Afrika als golf bestemming is dat er zoveel te doen is voor de eventueel niet-golfende partner. Geen verveling maar een ruime keuze uit zowel actieve en relaxte activiteiten, bezienswaardigheden en een heerlijk klimaat. Er zijn vele luxe golfresorts in Zuid-Afrika, en prachtig gelegen villa's die niet alleen vlakbij de golfcourse(s) liggen maar van waaruit u ook gemakkelijk toegang hebt tot andere (sportieve) activiteiten, steden, dorpen, stranden, bossen, bergen en prachtige natuur.

Golfen in Zuid-Afrika via Exclusive Culitravel

Golfreizen op maat in Zuid Afrika Exclusive Culitravel

Hoewel zelf geen begenadigd golfer is Mister Goodlife een vaste bezoeker van de beroemde en prachtige golfcourses in Zuid-Afrika en omringt hij zich graag met golfers die de toegevoegde waarde van de prachtige locaties, de gastvrijheid, het geweldige golfklimaat en de kwaliteit van de golfbanen in Zuid-Afrika herkennen.

Mocht u het leuk vinden om met locals in Zuid-Afrika te golfen dan koppelt Mister Goodlife zijn golfende Zuid-Afrikaanse vrienden (met handicaps in alle categoriën) graag aan u zodat u bijvoorbeeld een 2 ball kunt aanvullen tot een 4 ball.

Lees meer over Mister Goodlife's voorliefde voor de golfcourses en golfresorts in Zuid-Afrika in enkele columns op Mister Goodlife's Blog.