Wie is Mister Goodlife?

Jos van Krimpen ging in 2002 voor het eerst naar Zuid-Afrika voor een oogoperatie. Tijdens zijn verblijf van 10 weken in Kaapstad en de West Kaap provincie gingen de ogen letterlijk en figuurlijk open. De schoonheid en diversiteit van Zuid-Afrika in het algemeen en van de Cape Winelands in het bijzonder maakten bij dat eerste bezoek een zodanig onuitwisbare indruk dat de liefde voor het land en de mensen een professionele zendingsdrang veroorzaakten.

Na eerder culinaire wijnreizen te hebben georganiseerd naar Franse en Italiaanse wijngebieden heeft hij zich vanaf 2004 volledig gericht op Zuid-Afrika. Onder de naam Exclusive Culitravel werden culinaire wijnreizen zowel voor kleine groepen al individuele reizigers. Het duurde niet lang of Jos werd door zijn gasten benoemd tot 'Mister Goodlife' in Zuid-Afrika. Vanaf 2007 bracht Exclusive Culitravel naast de culinaire wijnreizen ook individuele rondreizen met thema's als safari, golf, cultuur en natuur op de markt, de zogenaamde exclusieve reizen op maat. Vanaf 2009 werden bestemmingen als Botswana, Victoria Falls, Namibiƫ, Mozambique, Mauritius en de Seychellen toegevoegd aan "The Good Life in Zuidelijk Afrika". Inmiddels heeft Mister Goodlife in Zuid-Afrika en de naburige landen en eilanden ook vele luxe villa's en vakantiehuizen geselecteerd voor groepen of families.

Mister Goodlife stelt zich ten doel verwachtingen van gasten te overtreffen. Om dit te bereiken staan service, kleinschaligheid, individuele aandacht, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel als pijlers voor de dienstverlening en uitvoering.
Alle hotels en guesthouses, safari lodges, golfresorts, wijnhuizen, restaurants, , safari parken, natuur reservaten enz. die u via Exclusive Culitravel zult bezoeken zijn vooraf door Jos van Krimpen bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, locatie, gastvrijheid, comfort en exclusiviteit. Jos verstaat de kunst om klantwensen met een grote dosis creativiteit te vertalen in bijzondere reisplannen die doordrenkt zijn van zijn liefde voor "The Good Life".

Mister Goodlife is maatschappelijk betrokken in Zuid-Afrika. Dit uit zich in de keuze van toeleveranciers, partnerships en sponsoring van HoKiSa, Homes for Kids in South Africa. Daarnaast biedt Exclusive Culitravel een volledige Fair Trade reis op 5 sterren niveau aan.

Bekijk hieronder de introductie video van Exclusive Culitravel & Mister Goodlife

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>