Ontdek Zuid-Afrika vanuit de lucht met helicopter tours

Je voelt je als een internationale ster terwijl je rondvliegt in je prive helicopter in Zuid-Afrika, maar de kosten van deze helicoptervluchten zijn van een veel schappelijker niveau.

Helicoptervluchten voor lunch bij wijngaarden in Stellenbosch

In Stellenbosch zouden wij voor de helikoptervlucht aanraden om na de rondvlucht over de wijnlanden te landen bij het luxe en authentieke Lanzerac, het pittoreske en unieke Zevenwacht (met picknick mogelijkheden), het zeer modern en stijlvolle Tokara met hun uitstekende restaurant of het leuke Neethlingshof.

Locaties voor helicoptervluchten naar wine estates in Franschhoek

In Franschhoek kan je vliegen per helicopter naar het modieuze Haute Cabriere, het gerenommeerde restaurant Le Petite Ferme of het lommerijk gelegen Boschendal Estate, waar je ook uitgebreid kunt picknicken na landing.

Landen met je prive helicopter voor een glas Vin de Consance bij Constantia Uitsig

De selectie wine farms die wij gemaakt hebben om te bezoeken per helikopter voor Constantia zijn het fantastische Constantia Uitsig, het historische Groot Constantia Wine Estate en het uitstekende Buitenverwachting Estate.

Kosten helicoptervluchten Kaapse Wijnlanden

De kosten voor de vluchten zijn afhankelijk van het aantal personen, de afstanden en van de wine farms die je wilt bezoeken. Ook het type helikopter waar je mee zou vliegen speelt een rol bij de uiteindelijke prijs.

Eenmaal aangekomen bij het wine estate, hebben de bezoekers standaard 2 uur de tijd om rond te lopen en uitgebreid te tafelen. Extra tijd op de grond kan worden aangevraagd tijdens de boeking en wordt gefactureerd per uur of half uur. De kosten van de lunch zijn niet inbegrepen in de helikoptervlucht, en het is gebruikelijk om een lichte lunch te kopen voor de piloot.

Populaire wine estates om per helicopter naartoe te vliegen

Hoewel deze geselecteerde wijngaarden ofwel wine farms tot de beste en leukste behoren om per helicopter naar toe te vliegen, is het ook mogelijk om op speciaal verzoek naar een andere wine farm te vliegen. Van de winefarms die wij genoemd hebben, zijn de meest populaire het Lanzerac Estate, Haute Carbiere en Waterford, vanwege het prachtige landschap en het hoogstaande eten.Waterford staat vooral bekend om hun wijn en chocolade proeverijen, die ook erg geschikt zijn als romantisch uitje.
Ook is er de mogelijkheid om nog een tripje te maken door het hele schiereiland.

Ja, ik wil ook een helicopter tour maken in Zuid-Afrika!