header-helicopter-tours-zuid-afrika-1920x500-1

Helicopter tours in Zuid-Afrika

The Fly-High Life

mister goodlife foto reizen in zuid afrika

The Good Life = The Fly-High Life

Mister Goodlife & helicopter tours in Zuid Afrika

"The Fly-High Life in Zuid-Afrika: ontdek Zuid-Afrika vanuit de lucht met helicopter tours."


Je voelt je als een internationale ster terwijl je rondvliegt in je prive helicopter in Zuid-Afrika, maar de kosten van deze helicoptervluchten zijn van een veel schappelijker niveau.

bekij foto's van helicopter tours in Zuid-Afrika

Helicopter tours in Zuid-Afrika

Bekijk de video

Waar in Zuid-Afrika kan ik helicopter tours volgen?

De beste plekken Selected by Mister Goodlife

helicopter tours in zuid afrika in kaapstad

Helicoptervluchten voor lunch bij wijngaarden in Stellenbosch

Mister Goodlife & helicoptervluchten naar Stellenbosch:

"De perfecte combinatie van lunchen en een avontuurlijke vliegtour!"


helicopter-tours-in-zuid-afrika-stellenbosch-wine-farms

Stellenbosch is een stad in de gelijknamige fusiegemeente in Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Ze heeft ongeveer 20.000 inwoners[1]. De gemeente telt 155.733 inwoners (2011) en omvat ook het omliggende gebied, waaronder Franschhoek, Pniel en de township Kayamandi, die op een heuvel aan de rand van Stellenbosch ligt.


In Stellenbosch zouden wij voor de helikoptervlucht aanraden om na de rondvlucht over de wijnlanden te landen bij het luxe en authentieke Lanzerac, het pittoreske en unieke Zevenwacht (met picknick mogelijkheden), het zeer modern en stijlvolle Tokara met hun uitstekende restaurant of het leuke Neethlingshof.


helicopter tours in zuid afrika wijnlanden

helicopter tours in zuid afrika in kaapstad

Helicoptervluchten naar wine estates in Franschhoek

Mister Goodlife & helicoptervluchten naar Franschhoek:

"Fly, Wine & Dine!"


helicopter-tours-in-zuid-afrika-franschhoek-wijnlanden

Franschhoek is een dorp met 17.556 inwoners[1], in de gemeente Stellenbosch, gelegen in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Het dorp ligt op zo'n 75 kilometer afstand van Kaapstad en is een van de oudste plaatsen in Zuid-Afrika. De gemeente Stellenbosch is sinds 1999 verbroederd met Dilbeek op initiatief van ere-burgemeester Jef Valkeniers.


In Franschhoek kan je vliegen per helicopter naar het modieuze Haute Cabriere, het gerenommeerde restaurant Le Petite Ferme of het lommerijk gelegen Boschendal Estate, waar je ook uitgebreid kunt picknicken na landing.


helicopter-tours-in-zuid-afrika-franchhoek-wine-estate

helicopter tours in zuid afrika in kaapstad

Helicoptervluchten naar wine farms in Constantia Uitsig

Mister Goodlife & helicoptervluchten naar Constantia Uitsig: 

"Landen met je prive helicopter voor een glas Vin de Consance."


helicopter-tours-in-zuid-afrika-constantia-kaapstad-winetasting

Constantia Uitsig is gelegen in wat wordt omschreven als de wieg van de wijnbouw in de Kaap en heeft een lange geschiedenis, als onderdeel van het eerste wijnproducerende landgoed in Zuid-Afrika, dat dateert uit het midden van de 16e eeuw.


Constantia Uitsig betekent "Constantia Uitzicht (of Outlook)" en is zo genoemd vanwege de unieke ligging in de vallei, genesteld tussen de naar het oosten gerichte hellingen van de Constantiaberg en False Bay, waardoor eindeloze uitgestrektheid van prachtige wijngaarden en bergen die de boerderij omringen.


De selectie wine farms die wij gemaakt hebben om te bezoeken per helikopter voor Constantia zijn het fantastische Constantia Uitsig, het historische Groot Constantia Wine Estate en het uitstekende Buitenverwachting Estate.


helicopter-tours-in-zuid-afrika-constantia-kaapstad-wijn-huis

helicopter tours in zuid afrika in kaapstad

Populaire wine estates om per helicopter naartoe te vliegen

Mister Goodlife & helicoptervluchten naar populaire wine estates:

"Helicopters: a fine way to travel!"


helicopter-tours-in-zuid-afrika-lanzerac-wine-estate


Hoewel deze geselecteerde wijngaarden ofwel wine farms tot de beste en leukste behoren om per helicopter naar toe te vliegen, is het ook mogelijk om op speciaal verzoek naar een andere wine farm te vliegen. Van de winefarms die wij genoemd hebben, zijn de meest populaire het Lanzerac Estate, Haute Carbiere en Waterford, vanwege het prachtige landschap en het hoogstaande eten. Waterford staat vooral bekend om hun wijn en chocolade proeverijen, die ook erg geschikt zijn als romantisch uitje.


Ook is er de mogelijkheid om nog een tripje te maken door het hele schiereiland.


helicopter-tours-in-zuid-afrika-in-haute-cabriere

Kosten helicoptervluchten Kaapse Wijnlanden

De kosten voor de vluchten zijn afhankelijk van het aantal personen, de afstanden en van de wine farms die je wilt bezoeken. Ook het type helikopter waar je mee zou vliegen speelt een rol bij de uiteindelijke prijs.

Eenmaal aangekomen bij het wine estate, hebben de bezoekers standaard 2 uur de tijd om rond te lopen en uitgebreid te tafelen. Extra tijd op de grond kan worden aangevraagd tijdens de boeking en wordt gefactureerd per uur of half uur. De kosten van de lunch zijn niet inbegrepen in de helikoptervlucht, en het is gebruikelijk om een lichte lunch te kopen voor de piloot.

Ja, ik wil naar Zuid-Afrika voor The Fly-High Life