ecca lodge2

Kwandwe Ecca Lodge

Safari in het Kwandwe Game Reserve

Mister Goodlife
was here!

De Kwandwe Ecca Lodge

De in juli 2023 met een gloednieuwe look heropende Ecca lodge is een levendige

 en intieme lodge tegellijk. Ecca Lodge biedt een indoor-outdoor levensstijl die de Afrikaanse wildernis omarmt. De lodge ligt in het hart van het privéreservaat met uitzicht op een vallei en biedt een adembenemend uitzicht op een steile helling van leisteenrotsen. Vanaf een houten uitkijkdek bij de main lodge ervaarde Mister Goodlife dit uitzonderlijke uitzicht.

Met slechts 6 suites, waarvan 3 speciaal voor gezinnen, is de lodge intiem, ontspannen en trendy, met een inrichting geïnspireerd op de natuurlijke texturen van de Afrikaanse bush. De tweepersoonssuites zijn geschikt voor 2 volwassenen en de gezinssuites zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Gezinssuites zijn ook inclusief een privévoertuig en ranger wat een grote flexibilteit en privacy met zich meebrengt! Alle kamers hebben een eigen dompelbad en buitendouche om de band met de natuur te versterken.

Alle gasten van Ecca kunnen genieten van tweemaal daags game drives, natuurwandelingen en wandelsafari's voor groot wild. In de main lodge is The Den ideaal uitgerust voor de kleintjes die vanzelfsprekend ook te vinden waren in het gedeelde grote zwembad.

Bekijk foto's van Kwandwe Ecca Lodge

Bekijk een video over Kwandwe Private Game Reserve


Ja, ik wil naar Kwandwe Ecca Lodge

En zie uit naar een droomreis op maat