Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Header

Kwandwe Game Reserve

The Good Life & Safari

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Genesteld in het hart van Zuid-Afrika's ongerepte Oostkaap provincie ligt Kwandwe Private Game Reserve, een Big Five safari bestemming van wereldklasse. De 22.000 hectare ongerepte privé wildernis strekt zich uit aan weerszijden van de Great Fish River die zich over 30 kilometer door het schilderachtige landschap slingert. Het reservaat telt slechts dertig kamers verdeeld over zes zeer individuele en verschillende safari lodges, kampen en villa's, waardoor het een van de hoogste land-gast ratio's in Zuid-Afrika heeft. Dit is de gouden standaard voor het bekijken van wild in de Eastern Cape provincie, met comfort en service die daarbij past. Kwandwe is een van de twee grootste reservaten in deze malariavrije safarizone en biedt wildliefhebbers van alle leeftijden een prachtig uitzicht op de Big Five en nog veel meer. 

Bekijk foto's van het Kwandwe Game Reserve

kwandwe-game-reserve-zuid-afrika-big-five-neushoorn

Kwande Game Reserve

Bekijk de video!

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Lioness

Introductie Kwandwe Game Reserve

Kwandwe staat bekend om de kwaliteit van de gidsen, de ingetogen luxe en de duizenden dieren en wilde dieren die het reservaat hun thuis noemen. Kwandwe biedt een scala aan safariactiviteiten en accommodatiemogelijkheden om elke Afrikaanse droom waar te maken. Kwandwe Private Game Reserve is een gerenommeerd succesverhaal op het gebied van natuurbehoud en gemeenschap. Kwandwe heeft slechts 30 kamers verdeeld over zes intieme en bekroonde safari lodges, villa's en kamp. Kwandwe biedt ingetogen luxe en een van de hoogste land-gast ratio's in Zuid-Afrika's spectaculaire Oost-Kaap regio. Toegewijd aan het bieden van een superieure en authentieke safaribeleving, geleid door een bekroond team van hooggekwalificeerde en ervaren rangers, zijn de activiteiten in het reservaat divers en bieden zowel jong als oud de kans om levenslange herinneringen te creëren. Kwandwe heeft fantastische wildobservaties. Elk voertuig heeft twee paar deskundige ogen, een ranger en een spotter (meestal geboren in het gebied). Bij een verblijf van drie of meer nachten is de kans groot dat je de Big Five te zien krijgt, naast cheetah, giraffe, zebra, wrattenzwijn, springbok, steenbok, kudu, nyala, gnoe, hartebeest, mangoest, baviaan, meerkat, misschien de bedreigde zwarte neushoorn, vleermuisoorvos, aardwolf, stokstaartje, en waarschijnlijk nog wat baby dieren. Het is ook mogelijk om te vissen of mee te doen aan een big game walk - een buitengewone ervaring om neushoorn, olifant of buffel te voet te volgen. Alle lodges hebben een zwembad en vriendelijk, behulpzaam personeel. Alles is inbegrepen, zelfs de was en babysitting. Alleen spa-behandelingen (op de kamer) kosten extra.  

Belangrijke informatie Kwande Game Reserve

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Locatie

kwande-oost-kaap

Gelegen in Zuid-Afrika's schilderachtige Oost-Kaap provincie, is de 22.000 hectare ongerepte wildernis de thuisbasis van de beroemde Big Five, evenals een divers aantal kleinere en meer ongewone soorten. 160 km ten noordoosten van Port Elizabeth 30 km aan de Great Fish River in privébezit Een waaier van verblijfsmogelijkheden: 2 intieme bekroonde lodges en 3 safarivilla's voor eigen gebruik Een groot aantal gespecialiseerde safari's met een team van bekroonde gidsen De perfecte aanvulling op een reisroute met Kaapstad en de Tuinroute. Kwandwe Private Game Reserve ligt ongeveer 65 km van de oostkust van Zuid-Afrika, dicht bij de beroemde Tuinroute, in de malaria-vrije Oostkaap. De dichtstbijzijnde nationale luchthaven is in Port Elizabeth, dat 160 km van het reservaat ligt. Er zijn dagelijks lijnvluchten van de internationale luchthavens van Kaapstad en Johannesburg naar Port Elizabeth. Van daaruit is het 2 uur rijden naar Kwandwe Private Game Reserve. Het reservaat heeft ook een eigen landingsbaan.

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Dierenconservatie & Natuurbehoud

       kwandwe-giraffe-in-the-north-

Kwandwe Private Game Reserve is een overwinning in natuurbehoud. Het bestaat uit slechts 30 kamers verdeeld over zes intieme lodges, villa's en een kamp, biedt ingetogen luxe en een van de hoogste land-gast ratio's in Zuid Afrika. De succesvolle ontwikkeling van dit model met hoge opbrengst en lage impact op het natuurbehoud is de sleutel tot het bevorderen van onze talrijke natuurbehoudsinitiatieven.

De 22.000 hectare ongerepte wildernis is de thuisbasis van de beroemde Big 5 en een groot aantal kleinere en meer ongewone soorten. Duizenden dieren, waaronder leeuwen, zwarte en witte neushoorns, buffels, olifanten en cheeta's, zwerven over deze uitgestrekte vlaktes. Het reservaat is ook het toevluchtsoord van talrijke andere bedreigde en met uitsterven bedreigde diersoorten.

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Dieren

blue_crane_south_africa

De Oost-Kaap staat bekend om zijn diversiteit aan flora en fauna. Duizenden dieren zwerven over de uitgestrekte vlaktes van het reservaat. Kwandwe betekent in het isiXhosa "Plaats van de Blauwe Kraanvogel", en Kwandwe is het trotse thuis van een populatie van deze zeer bedreigde vogels (de Nationale Vogel van Zuid-Afrika). Een wildrijk land met de Big Five (zwarte en witte neushoorn, olifant, leeuw, buffel en luipaard) en een opmerkelijke variëteit aan roofdieren en algemeen wild, waaronder cheetah, kudu, springbok, eland, rood hartebeest, giraffe, zwarte gnoe en gemsbok Een paradijs voor vogelaars, de Visarend en de bedreigde Blauwe Kraanvogel behoren tot de vele vogels die in het reservaat te vinden zijn Uitstekende nachtelijke waarnemingen - aardwolf, aardvarken en stekelvarken worden regelmatig gezien.

Activiteiten in Kwande Game Reserve?

Selected by Mister Goodlife

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Neushoorn observatie tocht

Neushoorn observatie tocht

Spendeer 3 - 4 uur aan het volgen van neushoorns met een neushoorn monitor specialist per safari voertuig. Leer meer over de gewoonten van deze bedreigde diersoort, het probleem van de neushoornstroperij en Kwandwe's eigen inspanningen voor het behoud. De ervaring eindigt met een verfrissing op een schilderachtige plek in de bush.     

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Prive Safari

kwandwe-game-reserve-zuid-afrika-big-five-luipaard

Geleid door een toegewijde ranger en tracker team, zorgen voor een prive game viewing ervaring tijdens uw verblijf (dagen lopen van 12:00pm - 12:00pm de volgende dag). Moet geboekt worden voor de duur van het verblijf; inbegrepen voor verblijven in villa en Ecca Lodge Family Suite. Voor gespecialiseerde safari's boekt u naast een privévoertuig ook een dag met onze gespecialiseerde gidsen. Voor alle onderstaande gespecialiseerde safari's moet een privévoertuig worden gereserveerd.     

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Fotografishe Safari

kwandwe_big_game_walk

Op maat gemaakt voor u, de fotografische gids geeft fotografische richting. Stel vragen over fotografie of leun gewoon achterover en geniet van uw safari terwijl uw gespecialiseerde gids de momenten voor u vastlegt door de lens. Inclusief bewerkte foto's in elektronisch formaat samen met een gratis digitaal fotoboek. 

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Wandelsafari

kwandwe-wandelsafari

Een professionele, ervaren gids laat u Kwandwe te voet ervaren. Kies zelf of je te voet op zoek gaat naar groot wild zoals zwarte en witte neushoorns, olifanten of buffels, of dat je te voet met je gewapende gids de wildernis intrekt terwijl je door de fascinerende omgevingen wandelt. U beslist wanneer u wilt lopen, of wanneer u wilt rijden.

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Vogelsafari's

bird-watching-zuid-afrika

Breng tijd door met het zoeken naar die ongrijpbare specials en vergroot uw kennis van het Zuid-Afrikaanse vogelleven. Uw gespecialiseerde gids heeft een gedetailleerd inzicht in waar, wanneer en hoe u de vogels op uw lijst kunt vinden. Hij kent de 315 geregistreerde vogelsoorten in het Kwandwe Private Game Reserve door en door.

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Safari voor het behoud van Neushoorn's

kwandwe_black_rhino__calf_

Neem deel aan Kwandwe's spannende neushoornsafari onder begeleiding van experts. De beste tijd is mei-september en we bevelen een minimum van 3 nachten/4 dagen aan. Kosten per groep van maximaal 8 gasten, leeftijd 16 jaar en ouder. Beste tijd is mei-sept. Aanbevolen verblijf is 3nachten/4dagen.

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Kampvuur koken

kampvuur-koken-kwandwe

Maak authentieke Zuid-Afrikaanse 'braais' en lokale favorieten. Breng tijd door met een van Kwandwe's chef-koks die boven een open vuur kookt. Minimum verblijf van 2 nachten in een villa, menu-opties beschikbaar.

Kwandwe Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Neushoorns

Wellness & Spa

       kwande-spa-wellness

Een verscheidenheid aan wellness behandelingen is beschikbaar om van te genieten in de privacy van uw suite. Het product van onze keuze is TheraNaka™, wat 'Schoonheid van Afrika' betekent. TheraNaka™ bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten van de beste selectie van Afrikaanse plantenextracten en ondersteunt biologische certificering, duurzaamheid en Fair Trade. De producten bevatten geen schadelijke alcoholen, kunstmatige geur- en kleurstoffen, schadelijke petrochemicaliën of minerale oliën, en zijn niet getest op dieren.

Sinds de vroegste tijden leefden de oorspronkelijke bewoners van Afrika in harmonie met de natuur. Onze behandelingen en rituelen zijn geïnspireerd door, ontworpen en gebaseerd op Afrika's rijke erfgoed en gecreëerd om moeder aarde en haar verbinding met het leven te vieren. Alleen de beste natuurlijke ingrediënten uit de natuur worden gebruikt in onze producten, waaronder olie van de Marula vrucht, Mongongo notenolie, helende Shea boter, olie van de Baobab boom, zalf van de Afrikaanse worstenboom en Mafura boter, om er maar een paar te noemen.

Ja, ik wil naar het Kwandwe Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Exclusieve Safari Lodges in Kwandwe Game Reserve

Bekijk Mister Goodlife's keuze