klaseire-game-reserve-zuid-afrika-safari-nijlpaarden

Luxe Hotels & Lodges in Klaserie Game Reserve

The Good Life & Safari in Style

MIster Goodlife - Activiteiten in Zuid-Afrika

Mister Goodlife houdt van verantwoorde luxe accommodatie. Jij ook?

Bekijk hier zijn Signature Selection in Klaserie Game Reserve

"Naast voorpret over de natuurpracht, de gastvrijheid, het heerlijke klimaat, de gastronomische geneugten en alle aanwezige culturele en historische ingrediënten wil je jouw droomreis in Zuid-Afrika natuurlijk voorzien van duurzame, exclusieve, luxe accommodatie. De onderstaande lijst biedt een gevarieerde selectie van luxe hotels

en lodges in Klaserie Game Reserve die je helpt om inspiratie op te doen voor de reis van jouw dromen in Zuid-Afrika. Het is de selectie waar Mister Goodlife zijn handtekening onder zet: de Signature Selection.  Neem contact op om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Samen bouwen we zo jouw ultieme en duurzame droomreis op maat  in Zuid-Afrika. Ik wens je alvast veel voorpret!"


Deze luxe en exclusieve accommodatie in Klaserie Game Reserve - die je rechtstreeks tegen een gunstig tarief bij Exclusive Culitravel kunt boeken - voldoet aan de eisen van kwaliteit, exclusiviteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, veiligheid, duurzaamheid en luxe waar Exclusive Culitravel in haar reizen voor staat. Alle onderkomens in Klaserie Game Reserve zijn speciaal geselecteerd, bezocht en beoordeeld door Mister Goodlife, Jos van Krimpen. Dit gebeurt op regelmatige basis zodat de kwaliteitscontrole zo up to date mogelijk is. Daarnaast heb je als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Mister Goodlife met de betreffende hotels en safari lodges onderhoudt.


Jos van Krimpen selecteerde voor jou onderstaande exclusieve, luxe èn verantwoorde accommodatie in het Klaserie Game Reserve:

Luxe accommodatie in het Klaserie Game Reserve
Signature Selection by Mister Goodlife

Meer weten over luxe accommodatie in het
Klaserie Game Reserve?