marakele-zuid-afrika

Luxe Hotels & Lodges in Marakele National Park

The Good Life in de Waterberg regio

MIster Goodlife - Activiteiten in Zuid-Afrika

Mister Goodlife houdt van duurzame en luxe accommodatie. Jij ook?

Bekijk hier zijn Signature selectie in Marakele National Park

"Naast voorpret over de natuurpracht, de gastvrijheid, het heerlijke klimaat, de gastronomische geneugten en alle aanwezige culturele en historische ingrediënten wil je jouw droomreis in Zuid-Afrika natuurlijk voorzien van verantwoorde, exclusieve, luxe accommodatie. De onderstaande lijst biedt een gevarieerde selectie van luxe hotels

en lodges in het Marakele National Park die je helpt om inspiratie op te doen voor de duurzame reis van jouw dromen in Zuid-Afrika. Het is de selectie waar Mister Goodlife zijn handtekening onder zet: de Signature Selection.  Neem contact op om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Samen bouwen we zo jouw ultieme droomreis op maat  in Zuid-Afrika. Ik wens je alvast veel voorpret!"


Deze duurzame, luxe en exclusieve accommodatie in het Marakele National Park - die je rechtstreeks tegen een gunstig tarief bij Exclusive Culitravel kunt boeken - voldoet aan de eisen van kwaliteit, exclusiviteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, veiligheid en luxe waar Exclusive Culitravel in haar reizen voor staat. Alle onderkomens in Marakele National Park zijn speciaal geselecteerd, bezocht en beoordeeld door Mister Goodlife, Jos van Krimpen. Dit gebeurt op regelmatige basis zodat de kwaliteitscontrole zo up to date mogelijk is. Daarnaast heb je als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Mister Goodlife met de betreffende hotels en guesthouses onderhoudt.


Jos van Krimpen selecteerde voor jou onderstaande duurzame èn luxe accommodatie in het Marakele National Park in Zuid-Afrika:

Luxe Accommodatie in Marakele National Park
Signature Selection by Mister Goodlife

Meer weten over luxe accommodatie in het
Marakele National Park?