margate_main_beach

Margate

The Good Life aan de Indian Ocean

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Margate: Ontdek een schilderachtige kustlijn, sensationele avonturen en prachtige herinneringen. Margate is een populaire vakantieplaats in de provincie KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Deze bestemming is de thuisbasis van meer dan 26.000 inwoners en een favoriete locatie voor de lokale bevolking en buitenlanders. Margate biedt u stranden met een blauwe vlag, veel plezier voor het gezin en spannende buitenactiviteiten. Tot de topattracties behoren Lucien Beach, Riverbend Crocodile Farm en Margate Art Museum.

Deze grote stad in het zuiden van KwaZulu-Natal biedt u gemakkelijk toegang tot een verleidelijke kustlijn met talloze stranden. De warme wateren van de Indische Oceaan en de veiligheidsnetten die nieuwsgierige roofdieren buiten houden, zijn stuk voor stuk favoriet bij gezinnen. Het zijn geweldige locaties om te zwemmen, surfen en snorkelen. Tot de topstranden behoren Margate Beach, Southbroom Beach, Shelley Beach, Uvongo Beach en Ramsgate Main Beach. Ga op sightseeing tours rond de stad. Bewonder de kunst in het Margate Art Museum.

Golfers kunnen de dag doorbrengen in de Margate Country Club. Deze club beschikt over prachtige greens, met name de 9e en 18e, beide par fives die een uitgestrekte contour green delen in de traditie van St. Andrews. Hoewel de club slechts 3 km van de zee ligt, is hij relatief hoog gelegen en overladen met hoge bomen en een prachtig landschap. Het nabijgelegen Southbroom biedt golfliefhebbers een plek om hun vaardigheden te testen en is ook de plek om te leren surfen. Southbroom is ook de plek om te ontspannen met de spa & wellness ervaring.

Avonturiers die Margate bezoeken zullen niet teleurgesteld worden met geweldige buitenactiviteiten zoals parachutespringen en natuurreservaten om te verkennen, waaronder het Mpenjati Natuurreservaat en Skyline Natuurreservaat. Probeer te diepzeevissen, geniet van de perfecte duikomstandigheden, geniet van plezierboottochten, ga scubaduiken, golfen, vogels kijken, of ontspan gewoon op het meer dan vier kilometer lange strand met Blauwe Vlag status. Bezoek daarna toprestaurants, en beleef het geweldige nachtleven.

Margate is al meer dan 100 jaar een favoriete vakantiebestemming in Zuid-Afrika. Het idyllische lange zandstrand is veilig gemaakt door haaiennetten en de permanente aanwezigheid van professionele redders. Dichtbij het hoofdstrand is een mooi kinderzwembad, een Olympisch zoetwaterzwembad, en er zijn veel pleziervaartuigen te huur. Voor wie liever een beetje winkelt, zijn er in Margate kunstgaleries en ambachtelijke winkels. Bent u een vogelliefhebber, dan is een bezoek aan het Margate Bird Park een absolute must. Een doorloop volière zal u niet alleen boeien maar ook onderwijzen over de verschillende soorten prachtige vogels. De kinderen kunnen zich uitleven in het speelpark, terwijl de ouders kunnen genieten van lekkere hapjes en verfrissende drankjes in de theetuin. 

Bekijk foto's van Margate

margate_main_beach

Margate

Bekijk de video

margate_main_beach

Waarom Margate bezoeken?

walpole-bay-tidal-pool-margate

1. Pittoreske kustlijn

Margate ligt aan de zuidkust van KwaZulu-Natal en biedt je toegang tot vele prachtige stranden. Deze locaties omvatten Southbroom Beach, Umkobi Beach en Lucien Beach.


2. Plezier in de buitenlucht

Margate biedt je meer dan alleen een plek om te ontspannen. Beleef plezier in de buitenlucht met surflessen en golfbanen in Southbroom, maar ook met spannende sightseeing tours door Margate.


3. Familie vakantie

Er is zoveel plezier te beleven voor het gezin in Margate! Trakteer de kinderen op spannende activiteiten in het Margate Amusement Park en ga het ijs op bij de Galleria Mall Ice Rink.

margate_main_beach

Wat is de beste tijd om Margate te bezoeken?

margate-zuid-afrika_beach

Margate heeft een warm en gematigd klimaat, met een aanzienlijke hoeveelheid neerslag gedurende het hele jaar. De droogste periode is de winter (mei - augustus), die warme dagen en koele nachten met zich meebrengt, samen met minimale neerslag. Deze maanden bieden de beste weersomstandigheden in Margate en een rustig seizoen voor het toerisme. U kunt zich verheugen op goedkopere vluchten en accommodatie. Sla augustus echter over, want dat is een van de drukste maanden in de stad. Voor de goedkoopste vluchten en accommodatie boekt u vluchten naar Margate tijdens de herfst (maart - april). 

Ja, ik wil Margate in Zuid-Afrika bezoeken

En zie uit naar een droomreis op maat