mount-nelson-hotel-kaapstad-header

Mount Nelson Hotel

The Good Life in Kaapstad

Mister Goodlife
was here!

Mount Nelson Hotel in Kaapstad

Mister Goodlife zag de iconische schoonheid van Kaapstad, luxe en elegantie samenkomen in The Mount Nelson Hotel, het majestueuze hotel dat de Tafelberg  als backdrop heeft.

Vanaf het moment dat hij The Mount Nelson Hotel binnenstapte, werd Mister Goodlife ondergedompeld in een sfeer van tijdloze grandeur. Kwaliteit staat centraal in The Mount Nelson Hotel: De prachtig ingerichte suites pronken met klassiek meubilair, moderne voorzieningen en prachtige uitzichten op de weelderige tuinen of de iconische Tafelberg. De service in The Mount Nelson Hotel was van hoog niveau, het vriendelijk en attente personeel had duidelijk in de gaten wat er verwacht wordt door de 'verwende' reizigers.


In de stad, maar omgeven door de mooie tuinen van het hotel, ervaarde Mister Goodlife een oase van rust waar hij kon ontspannen bij het sprankelende zwembad, rustige wandelingen kon maken door de levendige flora, of simpelweg een rustig hoekje kon vinden om te genieten van een goed boek. Hij genoot van een heerlijke massage in het spa en wellness gedeelte van The Mount Nelson. De bekroonde restaurants prikkelden zijn smaakpapillen, van fine dining tot elegante high tea's.


Met zijn voortreffelijke ligging, exceptionele service, adembenemende uitzichten en eersteklas voorzieningen smolt het hotel ouderwetse charme samen met moderne gemakken, The Good Life in optima forma!

Bekijk foto's van Mount Nelson Hotel

Bekijk een video over Mount Nelson Hotel


Ja, ik wil naar Mount Nelson Hotel
En zie uit naar een droomreis op maat