Informatie over het Ngala Game Reserve in Zuid-Afrika

De open wildernis zet de toon voor een authentieke wilde safari ervaring. Ngala Private Game Reserve, was het eerste private game reserve die werd opgenomen in het Kruger National Park, en biedt exclusieve doorkruis rechten binnen 37 100 hectare van ongerepte wildernis. Met deze ruimte en het delen van een niet omheinde grens met het Kruger National Park, is Ngala is een wonderlijke plek om Afrika's Big Five op te sporen en te ontdekken. Evenals andere diersoorten, groot en klein, met inbegrip van de bedreigde wilde hond. Een vlak landschap op het Laagveld met golvende toppen fungeert als een ideaal toevluchtsoord voor een game drive en wandel ervaringen.

Safari bij Ngala (betekenis "plaats van de leeuw 'in het Shangaan) is onvoorspelbaar. Elke game drive en specialistische wandelingen zijn unieke ervaring met een vleugje exclusiviteit die u het gevoel geven alsof u deel bent van iets speciaals. Grondgebied voor Afrika's Big 5, een wildlife ervaring op Ngala Private Game Reserve omvat ook spectaculaire waarnemingen van ongelooflijk grote kuddes. Rijden door een dergelijk groot doorkruis gebied op Ngala zorgt voor een ongelooflijke ervaring wanneer u grote kuddes olifanten en buffels ziet. Dit is waar safari herinneringen van gemaakt zijn.

Worden omringd door eindeloze schoonheid maakt Ngala Private Game Reserve een ideale safari retraite. Hier worden geen andere voertuigen gezien terwijl op game drive bent. Hierdoor krijgt u de stellige indruk dat deze ongelooflijke wildernis helemaal van u is om te genieten. Geniet van scherpe ochtenden en avonden, warme zomerse dagen en verfrissende winters op Ngala. Elk seizoen biedt een unieke kans om de bush te ervaren en om op een speciale manier u terug te trekken binnen een wonderlijke plaats in de natuur.

Verwacht het onverwachte in Ngala Private Game Reserve. Een safari in deze ongerepte wildernis is altijd een verrassend unieke ervaring waar alles kan gebeuren. Het delen van een niet omheind grens met de wereldberoemde Kruger National Park kunt u in de uitgestrekte wildernis van Ngala waar je letterlijk het gevoel dat je kunt jezelf volledig onder te dompelen in de bezienswaardigheden en geluiden van dit ongerepte reservaat. Langs de oevers van de grote, Timbavati Rivier. Of de Timbavanti River nu vol staat met water of niet (afhankelijk van de tijd van het jaar) het is een prachtige plek voor veel activiteiten. De Timbavati River is een zijrivier van de Olifants River. Volg de Big Five in 4x4 safari voertuigen of te voet. Geniet van de verschillende gedrags-interacties tussen Afrika's wildlife waaronder de majestueuze olifant, de buffel, de zebra's, blauwe wildebeesten, opvallend wendbare wilde hond en de machtige en krachtige leeuw.