header-ngala-game-reserve-safari-zuid-afrika-1920x500-1

Ngala Game Reserve

The Good Life & Safari

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Ngala Private Game Reserve was het eerste private game reserve die werd opgenomen in het Kruger National Park en biedt exclusieve doorkruis rechten binnen 37 100 hectare van ongerepte wildernis. De open wildernis zet de toon voor een authentieke wilde safari ervaring. Met deze ruimte en het delen van een niet omheinde grens met het Kruger National Park, is Ngala een wonderlijke plek om Afrika's Big Five op te sporen en te ontdekken. Evenals andere diersoorten, groot en klein, met inbegrip van de bedreigde wilde hond. Een vlak landschap op het Laagveld met golvende toppen fungeert als een ideaal toevluchtsoord voor een game drive en wandel ervaringen.


Safari bij Ngala (betekenis "plaats van de leeuw 'in het Shangaan) is onvoorspelbaar. Elke game drive en specialistische wandelingen zijn unieke ervaring met een vleugje exclusiviteit die u het gevoel geven alsof u deel bent van iets speciaals. Grondgebied voor Afrika's Big 5, een wildlife ervaring op Ngala Private Game Reserve omvat ook spectaculaire waarnemingen van ongelooflijk grote kuddes. Rijden door een dergelijk groot doorkruis gebied op Ngala zorgt voor een ongelooflijke ervaring wanneer u grote kuddes olifanten en buffels ziet. Dit is waar safari herinneringen van gemaakt zijn.


Omring worden door eindeloze schoonheid maakt Ngala Private Game Reserve een ideale safari retraite. Hier worden geen andere voertuigen gezien terwijl u op game drive bent. Hierdoor krijgt u de stellige indruk dat deze ongelooflijke wildernis helemaal van u is om te genieten. Geniet van scherpe ochtenden en avonden, warme zomerse dagen en verfrissende winters op Ngala. Elk seizoen biedt een unieke kans om de bush te ervaren en om u op een speciale manier terug te trekken binnen een wonderlijke plaats in de natuur.


Verwacht het onverwachte in Ngala Private Game Reserve. Een safari in deze ongerepte wildernis is altijd een verrassend unieke ervaring waar alles kan gebeuren. Het delen van een niet omheinde grens met het wereldberoemde Kruger National Park komt in de uitgestrekte wildernis van Ngala tot uiting, waar je jezelf volledig kunt onder dompelen in de bezienswaardigheden en geluiden van dit ongerepte reservaat.  Of de grote Timbavanti River nu vol staat met water of niet, afhankelijk van de tijd van het jaar, het is een prachtige plek voor veel activiteiten. De Timbavati River is een zijrivier van de Olifants River. 


Volg de Big Five in 4x4 safari voertuigen of te voet en geniet van de verschillende gedrags-interacties tussen Afrika's wildlife. Waaronder de majestueuze olifant, de buffel, de zebra's, blauwe wildebeesten, de opvallend wendbare wilde hond en de machtige en krachtige leeuw.

Bekijk foto's van het Ngala Game Reserve

Rare White Lions of Ngala

Bekijk de video!

Ja, ik wil naar het Ngala Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Exclusieve Safari Lodges in Ngala

Bekijk Mister Goodlife's keuze