Parachute springen boven de meest adembenemende landschappen

In Zuid-Afrika kun je uiteraard ook parachutespringen. Er zijn veel verschillende clubs in zowel grote als kleine steden. Niet alleen de prijs maakt het aantrekkelijk om in Zuid-Afrika een parachutesprong te doen. Ook de uitzichten zijn vaak adembenemend. Zie je het al voor je om uit een vliegtuig te springen, boven Kaapstad met zicht op zowel de Atlantische oceaan als de Tafelberg?

Op weg naar boven in het vliegtuig is het uitzicht adembenemend. Naar het zuiden, ligt de Mother City ingeklemd tussen de torenhoge Tafelberg en bruisende Table Bay haven. Verder naar het zuiden, en aan de andere kant van de berg, ligt False Bay, Hout Bay en de pracht van de Peninsula tot aan Kaap de Goede Hoop. Naar het Westen zie je Robbeneiland, de Atlantische Oceaan en de prachtige West Coast, beroemd om zijn ijzige temperatuur van het water. Naar het noorden zie de Langebaan lagune, een bekende spot om te kitesurfen en te windsurfen.

Minder dan een uur na de landing van uw Skydive, kun je uitkijken op Robbeneiland vanaf de top van de Tafelberg, ontspannen wijnproeven op een wine estate in Stellenbosch, of zeevruchten eten in een van de vele goede restaurants in de V & A Waterfront.

Ja, ik wil ook skydiven in Kaapstad!