parachute springen in zuid afrika

Parachute springen in Zuid-Afrika

The Skydive Life 

mister goodlife foto reizen in zuid afrika

The Good Life = The Skydive Life

Mister Goodlife & Parachute springen in Zuid-Afrika

"Parachute springen en adrenaline boven de meest adembenemende landschappen!"


In Zuid-Afrika kun je uiteraard ook parachutespringen. Er zijn veel verschillende clubs in zowel grote als kleine steden. Niet alleen de prijs maakt het aantrekkelijk om in Zuid-Afrika een parachutesprong te doen. Ook de uitzichten zijn vaak adembenemend. Parachutespringen is op veel plaatsen in Zuid-Afrika een populaire keuze in de buitensport. Deze activiteit blijft verrassend veelzijdig omdat het kan worden genoten als een solo avontuur of met maximaal 40 mensen. Je zou verbaasd zijn hoe gemakkelijk het kan zijn om een hele groep skydive enthousiastelingen te vinden die bereid zijn om je te vergezellen op je volgende sprong, zelfs als je ze nog nooit ontmoet hebt. Burgers die in het gebied wonen zijn doorgaans zelf ook adrenalinezoekers, en het wordt niet veel spannender dan parachutespringen. Wanneer je boekt via een ervaren aanbieder, betekent dat een superieur veiligheidsniveau waar je elke keer op kunt vertrouwen.

Bekijk foto's Parachute springen in Zuid-Afrika

parachute-springen-in-plettenberg-bay-zuid-afrika

Parachute springen in Zuid-Afrika

Bekijk de video

parachute-springen

Tandemspringen

skydive

Waarom tandemspringen?

Er zijn een schokkend aantal manieren voor een persoon om te genieten van het springen uit een vliegtuig, dus waarom gaan voor tandem sessies? Ofwel hebben springers niet veel tijd, ofwel weten ze dat skydiven geen herhaalde recreatieve keuze is, ofwel omdat het hen een veiliger gevoel geeft, tandemsprongen blijven de voorkeur genieten voor velen.

Tandemspringen vergt de minste voorbereiding van de gasten. Omdat je niet degene bent die de parachute bedient, hebben de meeste springers maar een half uurtje nodig voordat ze kunnen gaan. Ervaren instructeurs zorgen voor de rest, en alles wat je hoeft te doen is genieten van de val voor de volgende 45 seconden tot een minuut. Dan is het een rustige rit terug naar de grond, en je hebt veilig je eerste parachutesprong ervaring voltooid. Zelfs doorgewinterde springers geven nog steeds de voorkeur aan de veiligheid en zekerheid van het tandemspringen.


Wat houdt het in?

Een skydiver die gecertificeerd is voor tandemspringen zal je vastbinden en je de sensatie van het skydiven laten ervaren. Beginners hebben verschillende opties om parachutespringen te ervaren, hoewel de meeste kiezen voor tandemsprongen. Zelfs static line sprongen vereisen enkele uren grondtraining voordat we je mee de lucht in kunnen nemen.

Versnelde Vrije Val (AFF) sprongen vereisen ook een aanzienlijke hoeveelheid instructie, ook al spring je met anderen. En voor alles wat intensiever is dan deze twee inleidende cursussen is veel ervaring van jouw kant nodig om je absolute veiligheid te garanderen. Tandem skydiven blijft dus de snelste en veiligste manier om je sprong te beleven. Het vereist weinig voorbereiding en houdt je in constant contact met de ervaren instructeurs

Waar in Zuid-Afrika kan ik parachute springen?

De beste plekken Selected by Mister Goodlife

parachute-springen

Skydive Kaapstad

parachute-springen-in-kaapstad-zuid-afrika_5.jpg

Skydive Cape Town ligt aan de R27 of West Coast Road, zoals deze weg meestal wordt genoemd, en is een van de beste skydivecentra in Kaapstad en Zuid-Afrika. Skydive Cape Town biedt een prachtig uitzicht, zelfs als je in het vliegtuig zit voordat je bij je drop point bent. Het centrum heeft toegewijd personeel en internationaal gekwalificeerde tandem, masters die zullen helpen om uw skydive ervaring in Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring te maken.

parachute-springen

Skydive Parys

parachute-springen-zuidelijk-afrika-namibië.jpg

Skydive Parys is gevestigd op R59, Parys, Zuid-Afrika. Het is een première tandem skydiving centrum in Parys. Skydive Parys ligt op slechts een uur van Johannesburg in de prachtige Vredefort Dome World Heritage site. Het centrum beschikt over zeer ervaren instructeurs en een uitstekende staat van dienst op het gebied van veiligheid, waardoor het ideaal is voor beginnende skydives. Skydive Parys biedt ook een adembenemend uitzicht over de Vaal rivier.

parachute-springen

Skydive Plettenberg Bay

parachute-springen-in-plettenberg-bay-zuid-afrika_3.jpg

Skydive Plettenberg Bay is gelegen aan Marine Way, Plettenberg Bay, Zuid-Afrika. Het skydivecentrum is sinds 2002 actief in Zuid-Afrika en heeft een 100% veiligheidsrecord. Skydive Plettenberg Bay is 7 dagen per week geopend en werkt van zonsopgang tot zonsondergang, afhankelijk van het weer. Het Skydiving centrum heeft ervaren instructeurs en maakt sprongen vanaf 10.000 voet voor een prachtig uitzicht en algehele ervaring.

parachute-springen

Skydive Mossel Bay

parachute-springen-in-plettenberg-bay-zuid-afrikaSkydive Mossel Bay ligt aan de zuidkust van Zuid-Afrika, aan de schilderachtige Tuinroute halverwege tussen Kaapstad en Port Elizabeth. Het skydivecentrum biedt skydive-cursussen voor beginners, maar ook skydive-activiteiten voor experts. De dropzone van Skydive Mossel Bay ligt op minder dan 5 km van het strand en biedt een prachtig uitzicht. Skydive Mossel Bay is 7 dagen per week open en biedt ook skydiving voor groepen en de mogelijkheid voor skydivers om met hun coach te komen.

Ja, ik wil naar Zuid-Afrika voor The Skydive Life