Paragliding Zuid-Afrika: vlieg als een vogel op de windstromen boven Kaapstad

Mister Goodlife is een groot fan van paragliding! In Kaapstad is het vertrekpunt doorgaans de top van Signal Hill. Nog mooier maar minder vaak mogelijk vanwege wind en weersomstandigheden is om te vertrekken vanaf Lion's Head.
De klim op Lion's Head is kort en geeft een schitterend uitzicht over Kaapstad, Camps Bay, de Tafelberg en de Atlantische oceaan. Even van een helling de aanloop nemen en in de lucht springen (terwijl je vastgebonden zit aan een paraglide instructeur) blijkt vrij makkelijk en eenmaal in de lucht voel je het geluk als je naar het adembenemende uitzicht kijkt. Een onbeschrijfelijk en onwerkelijk gevoel gaat er door je heen als je naar de heuvels, (dure) huizen, bomen, stranden, wegen en golven onder je voeten kijkt. Ook krijg je de kans om een paar minuten voor paraglider te spelen terwijl je instructeur een paar foto's maakt en je GoPro paraglide moment vastlegt (belangrijk bewijs voor de thuisblijvers!).

Tijdens het observeren van bekende bezienswaardigheden in Kaapstad vanuit de lucht, maak je nog een paar verrassende capriolen voordat je landt voor in Camps Bay bij local hangout The Bungalow.

Na de tandem paraglide voel je je aangenaam relaxed en dan wordt het ‘sundownen' in The Bungalow dubbel ontspannen.

Paragliding Kaapstad

Ja, ik wil ook paragliden in Kaapstad!