Phinda Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Phinda Game Reserve

The Good Life & Safari

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Het Phinda Game Reserve omvat een indrukwekkende 23 000 hectare van het grootste wildernis land in KwaZulu Natal, Zuid-Afrika. Dit is één van de mooiste safari ervaringen van het land, met onder andere cheeta's, Afrika's Big Five (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn), de bedreigde zwarte neushoorn en nog eens 415 vogelsoorten.

Phinda wordt beschreven als "Seven Worlds of Wonder", met zijn zeven verschillende leefgebieden. Een prachtig tapijt van bossen, graslanden en wetlands, afgewisseld met bergketens, rivieren en moerassen. Phinda is een wildernis heiligdom waar intieme ontmoetingen en zeldzame vondsten uit de eerste hand kunnen worden ervaren. Met ongerepte stranden, spectaculaire riffen in de buurt en een overvloed aan wilde dieren, biedt Phinda het perfecte bush en strand avontuur.

Bekijk foto's van het Phinda Game Reserve

Phinda Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Phinda Private Game Reserve

Bekijk de video!

Tswalu Kalahari Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Wildlife in het Phinda Gamme Reserve

Phinda Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Vang een glimp op van de verlegen suni antilope of de gracieuze nyala, of volg de bewegingen van de ongelooflijke en bedreigde neushoorns, in hun voetsporen'. De Afrikaanse olifanten bewegen als kuddes dwars door de koorts van bomen en bossen. Luister naar het ritmische spinnen van een elegante cheetah moeder als ze haar welpen leert jagen.

Phinda is de thuisbasis van een overvloed aan wilde dieren, van de grootste zoogdieren tot de kleinste antilope. Het is echter de snelste van de roofdieren familie die hier een speciale plaats heeft. Na een afwezigheid van meer dan 50 jaar is de cheetah weer een tijdje in het gebied, Phinda heeft al snel een reputatie opgebouwd als een van de beste plaatsen om deze zeldzame katachtigtige bekijken en te fotograferen. Samen met cheetahs, zijn leeuwen en luipaarden aanwezig in Phinda, u heeft een relatief grote kans om deze prachtige dieren te zien. Een ander succesverhaal bij Phinda is dat zowel het gras-etende witte neushoorn en de struik-grazende zwarte neushoorn hier leven.

De elegante nyala antilope is een frequent gezicht. Met zijn donkerbruine vacht, gele poten, ruige manen en dikke staart, is de mannelijke nyala bijzonder spectaculair, terwijl het vrouwtje zichzelf tevreden stelt met een minder flitsende kastanje jas. De zeldzame zand bossen in de noordelijke delen van Phinda is de perfecte omgeving voor een aantal van de zeldzamere kleinere soorten. De verlegen rode duiker wordt hier gevonden, grazend aan de afgevallen bladeren en vruchten. Ook leeft hier de kleine suni, een van de kleinste antilope soorten.

Ja, ik wil naar het Phinda Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Exclusieve Safari Lodges in Phinda

Bekijk Mister Goodlife's keuze