Informatie over het Pumba Game Reserve in Zuid-Afrika

Ontdek een het ware wilde Afrika in luxe in het Pumba Private Game Reserve & Spa. Het is gelegen in het malaria-vrije Oost-Kaap, Zuid-Afrika. Dit exclusieve reserve heeft een gouden status bereikt voor hun verantwoordelijkheid voor het milieu, door middel van The Green Leaf Initiative. Het heeft 5-sterren voor haar uitstekende accommodatie en faciliteiten. Samen met een ongeƫvenaarde schoonheid en een overvloed aan wilde dieren, biedt Pumba Private Game Reserve & Spa een safari ervaring die u niet snel zult vergeten. Bewonder de beroemde Big 5 (leeuwen, luipaarden, buffels, neushoorns en olifanten) of de grote varieateit aan vogels, met meer dan 250 vogels. Pumba heeft meer dan 60 verschillende soorten zoogdieren en u heeft de zeldzame kans om de witte leeuwen te zien terwijl zij een prooi achterna zitten of gewoon liggen te luieren in hun natuurlijke omgeving.

U kunt hier de kuddes zien lopen door de Zuid-Afrikaanse Bushvelden en geniet van de natuur in een landschap dat vijf van de zeven biomen heeft die Zuid-Afrika telt, namelijk savanne, grasland, struikgewas, fynbos en bossen. Pumba biedt meerdere manieren aan om safari te doen, zoals bijvoorbeeld game drive safaris, vogelsafari's, bush wandelingen, nachtritten en sterren kijken.

Deze Zuid-Afrikaanse retraite is uitgerust met twee unieke en verschillende lodges, Pumba Water Lodge en Msenge Bush Lodge. Elke lodge beschikt over een eigen vleugje weelde gepaard met een passie voor de Cordon Bleu keuken met een Afrikaanse twist, exclusieve wijnen uit de kelder en een focus op het leveren van de ultieme en luxe ervaring. Verder kunt u gebruik maken van de Soul Spa, waar u uzelf kunt ontdoen van de stress en gebruik kunt maken van de fitnessruimte.

Ja, ik wil naar het Pumba Game Reserve!