header-quadbike-rijden-zuid-afrika-1920x500-1

Quadbike rijden in Zuid-Afrika

The Quad Life 

mister goodlife foto reizen in zuid afrika

The Good Life = The Quad Life

Mister Goodlife & avontuurlijke momenten van quatbike rijden in Zuid-Afrika

"Ontdek het ruige terrein van Zuid-Afrika met een quadbike!"


Zuid-Afrika is absoluut mooi en wat een betere manier om het terrein te verkennen dan te gaan quadbike rijden! Maak je klaar voor avontuur, plezier en adrenaline! Ga quadrijden door de valleien, inheemse bossen, langs beekjes, watervallen, over schilderachtige bergen en ben getuige van de fantastische flora en fauna.

Er zijn tal van organisaties in Zuid-Afrika die quadrij tochten aanbieden in de Oost-Kaap, Vrijstaat, Gauteng, KwaZulu Natal, Limpopo, Mpumalanga, Noord-Kaap en het weelderige West-Kaap.

KwaZulu Natal biedt quadrijden in de overtreffende trap aan in de Drakensbergen en valleien. Het uitzicht is absoluut spectaculair! Deze reis zal u niet snel vergeten. U kunt gaan rijden met de quad in de Limpopo regio in de Bushveld en Vallei van de Olifants. In Mpumalanga heeft u de mogelijkheid om te gaan quadrijden door de prachtige hellingen, gras en wetlands en zelfs het Kruger National Park.

De Noord-Kaap, hier kunt u rijden in de droge, maar prachtige Karoo-regio's en de prachtige Namaqualand. Gaan rijden met de quad in de Westkaap en reis door mysterieuze inheemse bossen in de Garden Route, door middel van de Breede River Valley en de Kaap Whale Coast. Alle regio's beloven een prachtig uitzicht, prachtige natuur en fantastische routes.

Induna Adventures gelegen op slechts 20 minuten van het Kruger National Park biedt spannende quadtochten met een ervaren gids. Ontdek de prachtige terreinen en wilde dieren. Thaba-Metsi Adventures biedt een fantastisch en begeleide quad ritten in de magische Limpopo provincie, waar de bergen aan de rivier. Reis door inheemse bossen, langs het Groot Letaba rivier en over de berg met uitzicht op de mooie George's Valley.

Downhill Adventures biedt een uur off road quad avonturen in Kaapstad. Er zijn paden die twist en wind met zand en bush en reizen steile beklimmingen. Dit pad is geschikt voor alle adrenaline junkies die er zijn. 

The Quad Life in Zuid-Afrika

quatbike rijden in zuid afrika op strand beach

Quadbike rijden in Zuid-Afrika

Bekijk de video

Ja, ik wil naar Zuid-Afrika voor The Quad Life