Sabi Sand Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Sabi Sand Game Reserve

Mister Goodlife was here
Jos van Krimpen

Het Sabi Sand Game Reserve is een van de mooiste private game reserves van Zuid-Afrika, en bovendien de meest exclusieve. Hoewel je in een private game reserve meer betaalt dan in een National Park, krijg je wel uitstekende, persoonlijke begeleiding.Je trekt in zeer kleine groepen onder leiding van zeer gedegen safarikenners door het reservaat. Bovendien logeer je in een luxueuze accommodatie. In 2006 is dit park door meerdere reistijdschriften uitgeroepen tot 'best in the world' om haar goede en originele accommodaties.


Het Sabi Sand Game Reserve is 65.000 ha groot en ligt ten zuiden van het Kruger National Park. Omdat er geen hekken tussen deze parken zijn, loopt het wild over en weer. In dit reservaat leven alle leden van de Big Five. De kans dat je ze hier ziet, is erg groot. Vooral het luipaard laat zich hier vaak zien. Hij kijkt niet op of om als je aan komt rijden in de 4WD. Zoals in wel meer parken zijn deze dieren helemaal gewend aan auto's. Een hele ervaring voor bezoekers die zo heel gemakkelijk, heel dicht in de buurt kunnen komen van dit prachtig dier. Soms zie je er zelfs meerdere op een safaritour! Het park heeft ook meerdere prima plekken om wildlife te spotten dat zich misschien wat minder op het gemak voelt in de buurt van een 4WD.

Behalve groot wild heeft het Sabi Sand Game Reserve ook een groot aantal reptielen waaronder phytons, hagedissen en schildpadden. Zo'n driehonderd verschillende vogelsoorten fladderen hier rond. Maar behalve wildsafari's en vogelspotten biedt dit park de mogelijkheid tot picknicken, boszwandeling en een leerzame les astronomie volgens de Afrikaanse folklore.


Het Sabi Sand Game Reserve ligt ten zuiden van het Kruger National Park en is verdeeld in diverse Private Game Reseerves waar u kunt verblijven in de mooiste lodges en de meest indrukwekkende game drives zult beleven.

Bekijk foto's van het Sabi Sand Game Reserve

singita-lebombo-lodge
singita-lebombo-lodge
Sabi Sand Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Ulusaba  Private Game Reserve

Het Ulusaba Game Reserve is gelegen in het Sabi Sands Game Reserve 

Dit gebied is eigendom van Sir Richard Branson. Het Ulusaba Private Game Reserve ligt in het hart van het Sabi Sands Game Reserve, dat aan het uitgestrekte Kruger National Park grenst. Er zijn meer dan 13 500 hectare ongerept, wild-rijke natuur. De activiteiten omvatten in de vroege ochtend game drives in open voertuigen, een fitnessruimte, een selectie van behandelingen aangeboden in de Aroma Boma, of de mogelijkheid om een wandelsafari met een gewapende ranger en tracker te doen. Van de zonsondergang kan worden genoten tijdens de avond game drives, gevolgd door een night drive met schijnwerpers, op zoek naar die ongrijpbare nachtdieren. Het diner wordt geserveerd onder de Afrikaanse hemel rond een brandend haardvuur.
Sabi Sand Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Singita  Private Game Reserve

Singita Private Game Reserve is gelegen in het Sabi Sands Game Reserve

Het Singita Private Game Reserve is een droom voor natuur liefhebber's, en een vakantie maker. Het bestaat uit vijf unieke luxe Lodges, elk gedecoreerd met souvenirs en decoraties uit het prachtige omliggende bushveld. Singita Private Game Reserve maakt deel uit van het grotere Sabi Sand Private Game Reserve. Gasten beleven een prachtige en rustige tijd temidden van de uitgestrekte vegetatie en onrustig fauna van het gebied. Ga op game drive of geniet met een glas wijn uit de eigen wijnkelder van het reserve, rond het zwembad, terwijl de zon ondergaat en de luipaarden hun benen strekken in de schemering.

Gebieden tussen de lodges zijn niet omheind, de reserve dient als speelplaats voor kuddes van de lokale fauna (en gasten, voor de duur van hun verblijf). Stilistisch gebogen in de richting van exclusiviteit, en romantiek, met een scala aan accommodaties, lekker eten, en een onweerstaanbaar vriendelijk en gastvrij personeel, een reis naar Singita Private Game Reserve zorgt voor een elegante en rustige vakantie.

Sabi Sand Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Londolozi Game Reserve

londolozi-game-reserve-is-gelegen-in-het-sabi-sands-game-reserve

Het Londolozi Game Reserve is een afgelegen en luxe wildpark, uitgestrekt over 14 000 hectare, en maakt deel uit van het grotere Sabi Sand Game Reserve. Schrik niet als als de lokale buffels door de lodge gebieden trekken. Geniet van de zonsondergang safaritochten die naar een roofdieren gevuld terrein leidden. Evalueer elkaars verhalen over de gebeurtenissen van die dag rond een kampvuur in de avond. De Zulu term, Londolozi, betekent "beschermer van alle dingen" , dit is een groot deel van de geest waarin Londolozi Reserve zelfzelf voert. De reserve is trots op zijn eco-toerisme beleid, iets waarvoor het zelf een naam heeft verdiend. Londolozi reservaat biedt gasten een breed palet aan informatieve en relevante activiteiten, en rangers zijn altijd handig met een spannend bush verhaal

Sabi Sand Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Sabi Sabi Game Reserve

Sabi Sabi Game Reserve iis gelegen in het Sabi Sands Game Reserve

Het Sabi Sabi Game Reserve is een plaats doordrenkt met safari geschiedenis. Opgericht in de late jaren zeventig, beschikt dit reserve en haar lodges een uitgeroeide collectie aan avontuur en een decor aan erfstukken. Het is een absoluut feest voor natuurliefhebbers en reizigers die zoeken naar rust en luxe. Sabi Sabi is gevestigd in het wereldberoemde Sabi Reserve, een bestanddeel van de grotere Sabi Sands Game Reserve, Sabi Sabi is de thuisbasis van een uitgebreid en gevarieerd landschap van winterharde plaatselijke fauna en flora. Dit reserve is een groot en wild landschap, met regelmatige waarnemingen van de populaire Big Five (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant), evenals ongeveer 200 andere inheemse diersoorten. Cheetahs, giraffen, wilde hond, en een groot aantal andere kleurrijke bewoners worden aangevuld door een ongelooflijke 350 soorten vogels. Het zijn de bezienswaardigheden, zoals deze die gasten doen terugkeren voor zowel de ochtend als de avonds game drives (veilig in de handen van professionele safari gidsen).

Ja, ik wil naar het Sabi Sand Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Exclusieve Safari Lodges in Sabi Sand

Bekijk Mister Goodlife's keuze