signature golfreizen durban

Mister Goodlife's Signature Golfreis

Durban, South Coast & The Sunshine Coast

Golfen, Strand & The Good Life

Mister Goodlife's 10-daagse Golfreis

Durban, South Coast & The Sunshine Coast

Je verkent de prachtige Sunshine Coast van de provincie Kwazulu Natal vanuit de havenstad Durban waar je uiteindelijk ook weer eindigt. Onderweg verblijf je op wonderschone plekken en golf je op de mooiste banen. Daarnaast is er ruimte voor strandbezoek, pakt u vele bezienswaardigheden mee.  Voor de liefhebbers beveelt Mister Goodlife aan om aan deze reis nog een safari vast te plakken in een van de nabijgelegen Game Reserves in Kwazulu Natal. Vraag hiernaar als u deze reis wilt gaan maken!

Programma Mister Goodlife's Signature Golfreis

Durban, South Coast & The Sunshine Coast

null

Reisbeschrijving

Op de eerste dag vertrekt u vanaf Schiphol naar Durban (met KLM via Johannesburg of met Emirates via Dubai) waar u de volgende dag arriveert en uw huurauto ophaalt. U rijdt nu in zuid-westelijke richting langs de kust richting Pennington aan de South Coast. U verblijft 2 nachten op het Selborne Golf Estate en speelt 18 holes op de mooie golfcourse. Ook tijd om te relaxen bij Selborne, het strand te bezoeken of de omgeving te ontdekken.


Na het ontbijt op de vierde dag zet u koers naar de kustplaats Umhlanga, iets ten noorden van Durban waar u verwacht wordt in het majestueuze Oyster Box Hotel. U verblijft hier 3 nachten en gaat van hieruit golfen op de Durban Country Club en de Mount Edgecomb Country Club. Ook is er tijd om de stranden van Umhlanga te bezoeken, te slenteren langs de winkels, restaurants en bars in Umhlanga, te relaxen (spa en welness behandelingen, zwembad, 2 restaurants) in het Oyster Box hotel, of de stad Durban te ontdekken (Ushaka Marine World, het havengebied, markten, stranden, de restaurants op Florida Road).


Op dag 7 checkt u uit bij het Oyster Box hotel voor vertrek naar de iets noordelijker gelegen Zimbali Lodge alwaar u de laatste 2 overnachtingen heeft. U golft op de prachtige Zimbali Country Club. Overige activiteiten: bezoek de kustplaatsen Ballito en /of Salt Rock of relax en geniet van alle facciliteiten in de Zimbali Lodge. Op de 9e dag levert u in de namiddag uw auto weer in op het vliegveld van Durban en gaat u aan boord voor uw terugvlucht naar Nederland waar u op dag 10 de middag weer arriveert.


Waarom Mister Goodlife's Signature Golfreis Durban, South Coast & The Sunshine Coast

  • Ideaal klimaat (ook in juli en augustus tijdens NL zomervakantie)
  • Prachtige golfcourses op relatief korte afstand van elkaar (weinig reistijd)
  • Relaxed en ontzorgd: golfreserveringen (evt ook clubs & carts) vooraf geregeld
  • Mister Goodlife's guarantee for The Good Life
  • Sportief & actief, toeristische highlights en wining & dining
  • Hoog luxe- en serviceniveau
  • Stranden aan de Indische Oceaan

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Golfreis 

Durban South Coast & The Sunshine Coast

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife